- Poruka
- 401.154
Ma dobra je ova neyebitza samo fali mi tema "Da li ste se danas sexai.":-D..gde da napisem da nisam...:razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cru, je l' imas s kim da prekines post?

Hahaha, @Cru i kod mene stalno ista situacija.
To je ujedno odgovor i @Ch dr-u, hebao ga citav bus raspojasanih devojcica na djackoj ekskurziji![]()

odbih iz ponosa sex...
jbte, od ovog moz se rikne...
Malo li je...pa nije bas citav bus...samo do sjedista br.28![]()

nedoyebitza
Ja sam imao vecheras sex u pokushaju.Jesam li ja sad u stanju nejebitze ili je ovo sad polunejebitza?

Hahahahahah....vala bas se israh zar ne?
Pomislio sam,ajde da malo rasvetlimo neyebitzu sa filozofske strane,da probam malo da utesim one forumase koji vole sex i rado ga se secaju.U principu vazi jedno pravilo:"Ko ne ebe svasta,ne ebe nista!"
A sto se muskaraca tice moj matori je govorio:"Qrcu je svuda bolje nego u gatjama."
definishi seks u pokushaju, majke ti?....![]()
Seca se matori aaaaa...pa sada pripoveda :wink:
da rezimiramo...Pa to ti je kad ti otjesh pa navalish a nju "boli glava" ili je"jako umorna" pa netje.Onda ti se spusti u sekundi,uzmes pivo i gledas fudbal....
svaka mi chas`.da rezimiramo...
seks u pokushaju je kad gledash fudbal, pijesh pivo i spushten ti je.![]()
znachi ja pokushavam da se seksam svakog vikenda i svake druge nedelje utorkom, sredom i chetvrtkom (uveche, negde od 20:45h)...svaka mi chas`.
da rezimiramo...
seks u pokushaju je kad gledash fudbal, pijesh pivo i spushten ti je.![]()
znachi ja pokushavam da se seksam svakog vikenda i svake druge nedelje utorkom, sredom i chetvrtkom (uveche, negde od 20:45h)...svaka mi chas`.
'el ti dosho chelzi![]()

"kiselo grozzdje..."