Corto Malteze
Veoma poznat
- Poruka
- 12.221
@Vesela bogte mazo da nisi ti ona spisateljica Basalo, a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jbg <>__--__<>Dana2503:E, ovaj Master me uvek zayebe... Ja mu odgovorim, on obrise post... >__>
MASTERMIND:vesela je baba sera,koja se kada je on line transformishe u glavne junake svojih omiljenih ljubavnih romana
btw ko naplacuje baba seri kad ide da ***** :?
Dana2503:Pa, onaj sto se nadje, tu u kraju... >__>
Dana2503:E, ovaj Master me uvek zayebe... Ja mu odgovorim, on obrise post... >__>
Bas sam brza, nego ti ne sacekas ni minut. >_<MASTERMIND:jbg <>__--__<>
edit:
da si odgovorila,ja ne bih mogao da obrisem post,spora si...![]()
Sta je, yebo si? >_>SiIent Bob:..!..(O.o)..!..
hehehehehe
To je pяivatna stvaя... nego, malo mi bilo zanimljivo,kako se >_> -_- i sl, pa яeko'o da i jaDana2503:Sta je, yebo si? >_>
Dana2503:A, i izvinjavam se sto zabadam nos u tudje privatne stvari. ~_o
Sad mi kяivo što sam spominjao... Dana2503:Jbt, deprimiras me. 0.o
Nemoj da si ljuta na mene...vesela je baba sera,koja se kada je on line transformishe u glavne junake svojih omiljenih ljubavnih romana
btw ko naplacuje baba seri kad ide da *****
Dana2503:Nikad se ne ljutim ni na koga.![]()
@Vesela bogte mazo da nisi ti ona spisateljica Basalo, a?

cekaj,a ovo nije vredjanje :?Vesela_zena_beogradska:Mastermind ... znash kako, mogu ja da imam ne znam koliko razumevanja za tvoj zakasneli pubertet, za tvoj konflikt sa samim sobom .. vidish i sam da sam prilichno shirokih shvatanja .. mogu da razumem i da ti nisam simpatichna .. ali ne mogu da razumem da me sasvim bespotrebno i nichim izazvano vredjash onako najgore. Jbt .. kakva patologija ..
Vesela_zena_beogradska:Hvala na komplimentu![]()
cekaj,a ovo nije vredjanje