NEXUS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima igrica Nexus.. :D Nesto kao fora, ti si u svemiru.. Napadas i branis planete, posedujes svemirske brodove...

btw To te zanima znajcenje imena one grupe.. :)

Ma nisam, mrzelo me da idem, a i nije isao niko iz odeljenja pa mi bilo trulo.. :D

btw Nexus u svom osnovnom znacenju predstavlja neki spoj, vezu... A njihov naziv je osecam bio fora: "super zvuci , nek bude nexus"

Nije sigurno gledala sam u engleskom recniku znaci veze. Predaje mi ista kao i tebi. Ona sto se oblaci uvek u istu boju. Ili je sva crna ili roza ili bela. Ne znam kako se zove

E ajde ako je cisto izvorna engleska rec ti dolazis u moju ucionicu i napokon saznajem koja si pa ti. Ako je latinskog porekla ................pa ne znam smisli sama nesto.

Pitacu ako me nebude blam. Ma svi vas hvale na sva zvona kazu najbolje odeljenje. Cak vas i skundra obozava. Toliko ste je oraspolozili da nam je svima podelila petice zato sto ste vi naucili barok

Ma kazem ti dosla sva srecna sto ste vi naucili pitala nas dva pitanja neka dva strebera odgovorila i krenula svima da deli petice. Meni nije htela da da jer sam prosli cas dobila jedan pa me je sad prvo malo iscedila. No kad je videla da znam perfektno dala mi je pet.

kako jedan kuku? :) :) vas je ispitivala? nas ne!

nego, jel znas kad se vraca? ono, culi ste da je slomila nos?

nego, vi imate strebere?
ne izgledate tako!
kod nas je puno strebera, samo iskacu :lol:

'da bubaci u slobodno vreme'

xaxa
dobra fora :lol:
sko neces skoro da menjas nick, posalji mi na pp ;) ;)
ima dosta onih koji krstare ovde, a ne prijavljuju se...
moram da se informisem da li sam ocrnila nekog profesora negde...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back