new years outfit

smislila sam nesto sa jednom malom crnom haljinom.

Mada, trenutno imama ozbiljniji problem.
Zvani MASKENBAL 25. u KSTu.
Tema je Metamorfoza.

I ja pojma nemam sta da obucem. Mogu da budem neka balerina ili prostitutka ili burleska igracica ili nesto tako sa puno tila i perja.
Za to imam materjala.

Mada to i nije bas metamorfoza.
Hmmmm

S obzirom da cu Novu Godinu cekati na trgu u Budimpesti obucicu perjanu jaknu, kapu, vuneni sal, somotske pantalone, duboke zimske cipele i rukavice. Ispod cu imati vuneni dzemper koji se nece videti od jakne.

Nikada se nisam nista specijalno spremala za NG cak i kad sam isla na neke organizovane doceke.

Nisam jos odlucila...kupila sam jednu haljinu, ali sad mislim da bas i nije za docek... Previse obicna...
Mozda izvucem nesto iz ormara...
Mozda cak obucem istu kao prosle godine (je l' nece zbog toga da me potera maler? :think:), posto na docek idem sa drustvom koje je nije videlo...

Za Novu godinu cu obuci malu crnu haljinu koju sam nasla i kupila jos pre dva meseca, bila je to ljubav na prvi pogled kad sam isla do knjizare, a ne u kupovinu novogodisnje toalete.
Obucu visoke crne stikle, imam i lepe carape uz sve to, jos mi samo ostaje da kupim crni brus, prsten i sitne, diskretne mindjusice.
Kosu cu da ispravim, nasminkacu oci zadimljeno, usne neutralno, blago naglasene sjajem, sasvim suptilno, prsnucu malo Escada - Absolutely me parfema u kosu i na kozu i to je to.
A, da, i pismo tasnic ami treba :lol:

Nisam spremna ni kad mislim da jesam :lol:

Meni licno dzins i sako zvuce super, samo ne znam bas za boju kosulje, mislim da bi bolje isla bela, ili cista ilina diskretne sive prugice... lep detalj je sat na ruci, recimo, neki dobar kais...

Posto Novu docekujem ovde
effiel-tower-new-year.jpg

stiklice i haljinice ce ostati u ormaru to vece.. Ali nije mi zao.. :)

Kod mene se jos ne zna hocu li biti slobodna za Novu. Ako budem planiram Kanadu (Toronto) ili New York City, to cu se odluciti lako samo da me puste. Garderoba ce biti sto toplija jer bi to bilo vani celu noc i nema sanse za haljinice i stiklice.
Ako ne budem, nista onda - pidzama party :D

Moja novogodisnja haljinica izgleda ovako, samo sto ima kragnu od cipke oko vrata i nema duge rukave, vec se cipka gore zavrsava tamo gde pocinje rame. Jedva cekam da imam cime da prebacim slike sa telefona, ovo je najpribliznije moguce:
tumblr_lwdvitcM2I1r5rzclo1_500_large.jpg

Ovako cu da se nasminkam za docek, isprobala sam sinoc i uspelo je! :flert: :super:

DSC_0004_large.jpg
DSC_0002_large.jpg
Odlicno! Pravo novogodisnje:super: Kako kako si stavila ove sljokice, ja to nikada nisam stavljala?:rumenko:
Znam na koju haljinu mislis, lijepe su, meni se samo ne svdja bas ona satenska traka sto ide oko stuka.
Inace, cekam NG u Becu na trgu, tako da cu dobro da se navucem, nista od elegancije.

Dopada mi se sminka :) Htela sam da ukradem foru, ali posto cu biti u drap-zlatnom kaputu, ne mogu.. :(
A haljinom nisam odusevljena.. Vidjala sam takve haljine na dosta devojaka... I ne secam se da mi se na nekoj dopala...
Mada, moguce da je problem bio u akcesoaru..

Nije ovo moj slika, ovo je fotografija jedne modne blogerke, ali bas sam ovo uspela, brzo je i lako, svidja mi se mnogo.
Kljuc je u cistim cetkicama, laganim pokretima i strpljenju.
Imam crnu i srebrnu Sephora senku u prahu, a imam i jednu Colors & beauty roll-on senku za oci sa sljokicama kojom samo predjem preko smokey-a u par poteza iii-voala!.
z:)

Ove mini Sephora sa sljokicama su super postojane i jako lepe za mesanje, prelaze, zahvalne za sminkanje, toplo ih preporucujem, ja imam bas ovu srebrnu, crnu, koju cu takodje za docek, i zlatnu.
sephora_silver_eyeshadow.jpg

Sto se haljine tice, meni masna ne smeta, cela mi je savrsena. Dodje mi da je kupim u sve tri boje koliko mi se dopada, osim u crnoj, ima je i u bez i krem varijatni, mmm, zelim ih sve tri!!!

Dopada mi se sminka :) Htela sam da ukradem foru, ali posto cu biti u drap-zlatnom kaputu, ne mogu.. :(
A haljinom nisam odusevljena.. Vidjala sam takve haljine na dosta devojaka... I ne secam se da mi se na nekoj dopala...
Mada, moguce da je problem bio u akcesoaru..

Kupila sam haljinu jos pre dva (a mozda i dva i po?) meseca, bila je to ljubav na prvi pogled i znala sam da u njoj zelim biti u ponoc.
Tek kasnije sam, razocarana, pocela da je vidjam i na drugima, moje dve drugarice i jedna poznanica su je nosile na nekim proslavama.

Ipak, ja se u njoj odlicno osecam i mom strogom ziriju se svidja kako mi stoji, na cipelicama sam kacila sta uz nju obuvam, a od nakita cu samo dve Swarovski tackice, cisto da na meni ne bude bas nista od nakita.
Smokey eyes, nude usne i pravo isfenirana kosa. To je to.

Mislim da ce izgledati lepo.

z:)

Back