New age

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Boze me sacuvaj new age lujki.
Tko je upoznao istinske pripadnike (ja nazalost jesam), prije bi si i afganistanski serijat ili Jehovine Svjedoke pozelio.
Kada se samo sjetim kako mi je prijateljica iz srednje nakon sto smo se godinama kasnije vidjeli (u medjuvremenu docentica na filozofskom fakultetu) opipava i usporedjivala auru s aurom masline i pricala kako je od peruanskog samana cula da stidne dlake na pizdi stite od negativnih silnica...

Necu dalje, sjetim se svoje tetke i njenih gluposti i samo se nazivciram.

Poslednja izmena:
Boze me sacuvaj new age lujki.
Tko je upoznao istinske pripadnike (ja nazalost jesam), prije bi si i afganistanski serijat ili Jehovine Svjedoke pozelio.
Kada se samo sjetim kako mi je prijateljica iz srednje nakon sto smo se godinama kasnije vidjeli (u medjuvremenu docentica na filozofskom fakultetu) opipava i usporedjivala auru s aurom masline i pricala kako je od peruanskog samana cula da stidne dlake na pizdi stite od negativnih silnica...

Necu dalje, sjetim se svoje tetke i njenih gluposti i samo se nazivciram.
Ali ovo za stidne dlake je istina.

Negdje sam pročitala da je novac koji se u svijetu potroši za jedan dan na hranu za kućne ljubimce dovoljan da godinu dana svako gladno dijete na svijetu dobije obrok dnevno :(
a elton žon je trošio nedeljno 100k funti za cveće pa ga je posetio opštinski dužnosnik i biranim rečima ga pitao gospodine pa dal ste vi normalni

Back