Nevrovatno, nezamislivo PTICE PAMETNIJE OD RULJE!!!

Poruka
4.292
Ptice znaju da je 5G ubitacna i vec su krenule u kaciju ubistavanja tih predajnika!!! mislite da je ovo teorija zavere u koju ne moze da poveruje ni dete od 5 godina??? Epa vidite to sto vi ne mozetwe da verujete ni naucnicima koji govore da je 5G pogubna za zdravlje onda verujte svojim ocima kad ptice dokazuju da je 5G pogubna jer to osecaju bolje od ljudi i zato je unistavaju. Pa gledajte izrodi izrodskih i nagledajte se. I obratiote paznju da skidaju kablove samo sa onih antena koje su 5g a druge ne diraju

A mozda su 5g kablovi samo jestivi ?
Ptica kad vidi kamen koji si bacio ka njoj iako ga prepozna kao pretnju ne napada ga nego bezi , da ptice masovno beze od 5g antene verovao bih da ima nesto lose u njima , ovako posto hoce samo da ih gricnu to je dokaz da je 5g stetan isto koliko je stetno i jato sardina posto jel' ptice vole i sardinu da gricnu
Vidis ti sad govoris teoriju zavere a ja samo ono sta vidim. A vidise da ptice cupaju kablove a kad se iscupaju kablovi antene vise ne rade a kako antene vise ne rade one vise ne emituju te pogubne elektromagnetne talase a kako ne emituju te elektromagnetne talase ONDA NEMA VISE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA KOJE PTICE OSECAJU!! Znaci one osecaju neke lose stvari a kad iscupaju kablove vise ne osecaju te negativne posledice zato nastavljaju da cupaju kablove sve dok osecaju lose posledice. Pa sad ti vidi da li je logicno to sto ti pises da su kablovi ukusni pticama a njih i ne mogu da jedu jer su zilavi ili ovo sto ja pisem. Mislim znam ja da ce te vi satanisti da smislite milion gluposti da opravdate svoje pakene postupke i da ubedite ljude u te gluposti ali ovoga puta nemate sanse.

To je bila emisija šmrkača belog , jedino za Kisićku ne znam da li je šmrkala za ovo troje znaju i vrapci na grani
Vidis ti sad govoris teoriju zavere a ja samo ono sta vidim. A vidise da ptice cupaju kablove a kad se iscupaju kablovi antene vise ne rade a kako antene vise ne rade one vise ne emituju te pogubne elektromagnetne talase a kako ne emituju te elektromagnetne talase ONDA NEMA VISE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA KOJE PTICE OSECAJU!! Znaci one osecaju neke lose stvari a kad iscupaju kablove vise ne osecaju te negativne posledice zato nastavljaju da cupaju kablove sve dok osecaju lose posledice. Pa sad ti vidi da li je logicno to sto ti pises da su kablovi ukusni pticama a njih i ne mogu da jedu jer su zilavi ili ovo sto ja pisem. Mislim znam ja da ce te vi satanisti da smislite milion gluposti da opravdate svoje pakene postupke i da ubedite ljude u te gluposti ali ovoga puta nemate sanse.
Jeste posto ptica ima IQ Nikole Tesle pa je , je l', skontala da ako prereze kabl da ce prekinuti da se emituju pogubni elektromagnetni talasi koje one itekako znaju sta su bolje nego mi . Ako se vodis logikom da su ptice skontale da su u stanju da razaznaju da ako pregrizu kabl nema vise emitovanja el.mag. talasa , nemam sta dalje da diskutujem sa tobom . Kako onda na mestima gde im smeta ulicna rasveta ne pregrizu kablove da ugase sijalicu nego prave gnezda na mestu gde nema ulicne rasvete (ako im sveta rasveta) .
Mani se americke propagande , da su ti plasirali da se 5g antena maze na hleb verovatno bi isao u prve redove sa sve nozem za mazanje i parcetom hleba u ruci .
Dokaza o tome koliko su stetne (i da li su) jos uvek nema .5g ce svakako biti instaliran pre ili kasnije verovao ti pticama ili kinezima , ovo je samo propaganda jer ameri po prvi put gube tehnolosko trziste od kine i to pokusavaju da sabotiraju dok ne smisle sta ce .. a Sta ce ? pa nista izjavice za godinu dana kako su njihove 5g antene testirane i usavrsene toliko da ne stete nikome , a Kineske su neproverene i to je to . Ne zamlacuj se glupostima. Stetno je i sto covek pusi , pa ne prestaje , svesno nastavlja i to mu ne smeta , a smeta mu 5g ..
A nekako mi ti vise licis na pomahnitalog satanistu nego ja , al opet stvar percepcije .

Ovo nije fotomontaza a kazem novi svetski poredak sve ce raditi i izmisljati milion glupih teorija da odbrani svoju investiciju 5G u koju su ulozili za sad oko milion milijardi evra. Pa cak ce placati i na ovakvim forumima botove ili si jednostavno korisne budale ko zna
Nisam ni tvrdio da je fotomontaza , nego sam tvrdio da ptice sigurno nisu kidale kablove da bi prekinule elektromagnete talase . Svakako ce odbraniti 5g tehnologiju pod bilo kojim izgovorom i da ce biti instaliran u celom svetu pre ili kasnije . Nece nikoga placati na forumima , amerika ti je medijska masinerija , kad budu odlucili da plasiraju pricu da je 5g zdrav , plasirace i to je to . Ovaj tvoj upis ce biti zaboravljen i kao da nije postojao . Ovaj dokaz je jedan od glupljih sto se tice stetnosti 5g antena (nije najgluplji , najgluplji je onaj da 5g prska koronu) .

Ptice znaju da je 5G ubitacna i vec su krenule u kaciju ubistavanja tih predajnika!!! mislite da je ovo teorija zavere u koju ne moze da poveruje ni dete od 5 godina??? Epa vidite to sto vi ne mozetwe da verujete ni naucnicima koji govore da je 5G pogubna za zdravlje onda verujte svojim ocima kad ptice dokazuju da je 5G pogubna jer to osecaju bolje od ljudi i zato je unistavaju. Pa gledajte izrodi izrodskih i nagledajte se. I obratiote paznju da skidaju kablove samo sa onih antena koje su 5g a druge ne diraju

Mozda nisi upoznat ali ptice u sezoni parenja vole da prave gnezda.
Kakvih sve zica i ostalog otpada koji lici na pruce i grancice pronalazim u nastresnici...

Mozda nisi upoznat ali ptice u sezoni parenja vole da prave gnezda.
Kakvih sve zica i ostalog otpada koji lici na pruce i grancice pronalazim u nastresnici...
A ne.
To si se zamerio nekoj ptici pa ti rasklapa 5G antenu iz Nisa i slaze na tvoju kucu da te ubije (ili utepa).
A mozda je ptica cipovana nano robotima,pa njima upravlja komsija koji je ljubomoran na tvoj travnjak,pa hoce da tako natera tebe preko 5g da zapustis isti,ili ga prekopas. :think:

Back