nevinost u Novom Pazaru

• Začetnik teme Začetnik teme Vojvodinac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zaista ovo je ziva istina,nakon njene udaje imala sam takve rasprave sa zetom na relaciji islam-hriscanstvo da je to strasno.Moj otac nece da cuje za nju,majka ima kontakt,a ja ne mogu neke stvari da joj oprostim tako da nemamo kontakt.ma u redu ljubav ali da se odrekne vere,krstenog imena...strasno.Totalni haos nam je napravila udajom

Da li je istina da u Novom Pazaru devojke pre vencanja pred islamskim svestenikom moraju da potvrde da su nevine i ukoliko se dokaze drugacije muz moze da ih otera,pa stoga u Novom Pazaru ima vise nevinih devojaka pre vencanja nego recimo u drugim gradovima?

Da li je posledica toga da momci iz Novog
Pazara traze zene radi provoda iz drugih
gradova?

Nadam se da ovim nisam uvredio nikoga!

ЛаЖ!
До оне табле где престаје ограничење брзине од 40 километара на час и где се излази из Новог Пазара ,Пазарке дижу нос,а од те табле па према Рашкој дижу НОГЕ...
Ево ја лично сам имао једну чедну муслиманку Пазарку за девојку на факултету...и то из неке њима познате фамилије....имали смо везу и све што једна веза носи,ни мало се нисмо снебивали...а знам и друге који су имали муслиманке и ни једна није поменула ту причу...
То је више урбана легенда која се прича по Пазару а причају је они, што би им у мом селу рекли ''Колики си пи... вид'о ниси'' ...

Sva sreca pa 2004. nisam ni znala za Krstaricu, da sam nekim slucajem zavirila tad u ovu temu vise nikad ne bih sigurno.

ај раскажи шта си хтела :) не разумем...
И на крају крајева зар ти није било довољно да видиш наслов теме па да не набијаш нос у њу :))) женска радозналост...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back