Nevinost maloletnica

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
Verovatno cete burno reagovati na ovu temu,ali moram da je napisem.

Zasto se maloletnice koje nisu nevine non stop osudjuju u danasnjost,na foru da su *****,nevaspitane,glupave i da su ih roditelji zapostavili i sl.
Kada devojcica udje u svoj prvi mensturalni ciklus,to je znak da je spremna za seksualne odnose u potpunosti.
Sex je prelepa stvar i ne treba joj se stideti ni u tim godinama.

Koja je poenta,samo bez odgovora,
vazanih za religiju i moral,jer to nema veze sa tim.

Sta sad tipa nemoralan si ako imas sekualne odnose u godinama kada to priroda nalaze...

Zasto se maloletnice koje nisu nevine non stop osudjuju u danasnjost,na foru da su *****,nevaspitane,glupave i da su ih roditelji zapostavili i sl.
Kada devojcica udje u svoj prvi mensturalni ciklus,to je znak da je spremna za seksualne odnose u potpunosti.

Sta sad tipa nemoralan si ako imas sekualne odnose u godinama kada to priroda nalaze...

Brate,treba da znas da devojcice dobijaju prvu menstruaciju vec u 12-oj godini...Jos uvek se igraju sa lutkama u tom periodu...Ocigledno nisi dovoljno informisan.
Sto se mene licno tice,i sa 16-17 godina su jos uvek deca.Nije dzaba 18-ta godina postavljena kao najranija punoletnost.

Sve i svoje vreme, nista vise, nista manje.
Druga stvar je problem hormona i neracionalno razmisljanje, i ja sam kao klinac bio napaljen, stidim se samog sebe sta mi je padalo na pamet, sta sam radio, i koje sam planove imao da dodjem do seksa (srecom, nisam imao petlje ni za jedan).

Nemas istu zrelost sa 14 i sa 18-19+ godina jednostavno, kao klinac se vodis hormonima, ne razmisljas racionalno, ni o posledicama, niti bilo sta, a i seks nije samo stvar fizicke spremnosti, vec i psihicke zrelosti.
Mozda sam ja tu staromodan, ali drzim se onog "sve u svoje vreme", a cisto sumnjam da neko u mladim godinama zna kada mu je vreme, oseca da je pravo vreme sa pravom osobom. Cisto sumnjam, verovatno je to radoznalost, hormoni, itd.

Poslednja izmena:

Kod mene u razredu su gotovo sve devojčice "dobile" u trećem razredu osnovne škole. Prema tebi, one su trebale da stupe u seksualne odnose sa 9 godina. Da nije malo rano?

Danas čujem da ima i onih koje prvi put dobiju menstruaciju sa 7 godina. Znači, čim krene u prvi razred, po tebi bi mogla da ima i seksualne odnose.

Seks jeste prelepa stvar, ali baš zato bi deca trebalo što kasnije da stupaju u odnose, jer od toga će zapostaviti obrazovanje.

Spolna i emocionalna zrelost su dva različita pojma.
Danas djevojčice sve ranije postižu spolnu zrelost, ne zbog zakonitosti prirode, već zbog nezdravog načina života.
Tako da teorija da su one spremne i za seksualno odgovorno ponašanje, dovodi do toga da sve češće djeca rađaju djecu.

u bilo kom segmentu života, sloboda treba da ide uz odgovornost. previše slobode a premalo odgovornosti vodi u anarhiju. stvarnost pokazuje da deca mnogo ranije seksualno sazrevaju ali mnogo kasnije mentalno. sve što leti nije uvek za jelo

Kao da niko ne voli ribe od 20-30 god :lol: sta njima fali ? :aha:

Stalno trazite neke maloletne ili mnogo starije :malav: Za mene su najbolje od 20 - 30 :per: Zrele, punoletne, znaju shta zele :zper: :lol:

- - - - - - - - - -

Sta ce meni deca da ih ucim kako da pushe, hotuju :rotf:

Kod vecine zivotinjskih vrsta do seksualnih odnosa dolazi kada jedinka dovoljno ojaca i moze da se stara sama o sebi.
Mladji muzjaci cesto trpe batine od starijih jer im se mesaju u odnose sa zenkama ili od zenki koje ne zele da se pare sa njima.

Ovo sto sam boldovao gore nije istina.

Pogledaj neki dokumentarac o prirodi, preporucujem "Opstanak" ili nesto sa ovim covekom: David Attenborough

Ja sam sa 12 godina dobila

I bila sam totalno preopterecena sa tim schajze ! Volela sam da igram fudbal i da se penjem po drveću uopšte nisam obraćala pažnju na dečake niti sam mozgala o tome e kad sam fasovala mecu otrčala sam u prirodu i plakala .

A ti sad pričaš da su potpuno spremne i zrele za seks ....

Katastrofa

Ovo može da napiše samo neko ko ne zna kada današnje devojčice dobijaju prvu menstruaciju.

Volela bih da te vidim kako dozvoljavaš svojoj ćerki, peti razred, da slobodno uživa u čarima seksualnog života.

misliš da su jučašnje devojčice dobijale kasnije?

- - - - - - - - - -

Pedofilija nije bas normalna stvar :mrgreen:

Postoje devojke od 16+ koje su lepe i sexy :per: zasto mora da bude neka od 12 koja je jos dete ? :manikir:

nije baš al može da prođe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back