drugarica mi je nevina u 23-oj godini....kako vi gledate na to.Smatram da momci to gotive a opet ...ko bi se maltretirao sa nevinom devojkom koja ne zna nista kad mozete da imate super sex sa "nenevinom" devojkom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ikad mislis da je vreme,a da je to prava osoba onda se daj...
bushi, hahaah, bushi, daj bre ribice, ode maladjadrugarica mi je nevina u 23-oj godini....kako vi gledate na to.Smatram da momci to gotive a opet ...ko bi se maltretirao sa nevinom devojkom koja ne zna nista kad mozete da imate super sex sa "nenevinom" devojkom![]()
A što je nevina? :-)drugarica mi je nevina u 23-oj godini....kako vi gledate na to.Smatram da momci to gotive a opet ...ko bi se maltretirao sa nevinom devojkom koja ne zna nista kad mozete da imate super sex sa "nenevinom" devojkom![]()
A što je nevina? :-)
Jel u fazonu ništa pre braka?
Ili nikad nije imala dečka?
Ili nešto deseto?
drugarica mi je nevina u 23-oj godini....kako vi gledate na to.Smatram da momci to gotive a opet ...ko bi se maltretirao sa nevinom devojkom koja ne zna nista kad mozete da imate super sex sa "nenevinom" devojkom![]()
Šta je tebe briga šta je mene briga? :shock:Šta te briga? Ili je ovo bilo duhovito?