Невиђен скандал: Вучић дао паре грађана Србије за исплату пензија у Украјини!?!

Ne. Ne zanima me Ponoš.
zanimate me vi ljigavi sendvičari koji bi i majke prodali za 10 sekundi u šupku ******og izdajnika :D
Нађи неку лепшу занимацију од тога, брале, пролетеће ти живот на то гањање ,,сендвичара" по форуму и интернету. ;):)

Нађи неку лепшу занимацију од тога, брале, пролетеће ти живот на то гањање ,,сендвичара" по форуму и интернету. ;):)
nema lepše zanimacije od pišanja po ljigavim sendvičarima poput tebe.. nema! :)

Mi nismo neutralni jer smo slaba zemlja, slaba zemlja ne moze da bude nikad neutralna cak i jake zemlje imaju neke saveznike.
Ово потпуно подржавам и исто мислим. Спољна политика је делатност у којој треба много умећа и вештне. Ту постоје многе ствари које ми обични не можемо ни да видимо нити наслутимо.
Ја актуелном председнику замерам шта је направио у нашој земљи. Како је могао да дозволи оволики степен корупције, како је могао да целу земљу и друштво и привреду и ресурсе подреди једној странци и неколицини људи (пар стотина највише).
Пријатељу ја у свом послу сваки дан виђам пословне партнере из више области и оволики степен корупције нигде нисам лично видео. Нигде нисам видео оволико намештање послова, оволико неспособних људи на тако важним положајима, оволику крађу. Ово нигде нисам видео.

tebi da..meni ne :D
Тужно је да неко траћи сву своју снагу и потенцијал на то.

Мене се не тиче, твој проблем, ниси способан ти са мном да дискутујеш. Тако да немам проблема са те стране. Али, за тебе не ваља толика негативна енергија.

Тужно је да неко траћи сву своју снагу и потенцијал на то.

Мене се не тиче, твој проблем, ниси способан ти са мном да дискутујеш. Тако да немам проблема са те стране. Али, за тебе не ваља толика негативна енергија.
nije brate
lepo je gaziti po vama sns sendvičarima koji ste se prodali i koji ližete bulju najvećem izdajniku u istoriji Srbije..
negativnu energiju imaš ti jer si doveo sebe u situaciju da moraš da podržavaš izdajnike i ubice da bi preživeo
ja ne zavisim ni od vlasti ni od Vučića.. svoj sam čovek za razliku od tebe jbg.. ne moram da ližem nikome anus da bih preživeo dan :)

Ово потпуно подржавам и исто мислим. Спољна политика је делатност у којој треба много умећа и вештне. Ту постоје многе ствари које ми обични не можемо ни да видимо нити наслутимо.
Ја актуелном председнику замерам шта је направио у нашој земљи. Како је могао да дозволи оволики степен корупције, како је могао да целу земљу и друштво и привреду и ресурсе подреди једној странци и неколицини људи (пар стотина највише).
Пријатељу ја у свом послу сваки дан виђам пословне партнере из више области и оволики степен корупције нигде нисам лично видео. Нигде нисам видео оволико намештање послова, оволико неспособних људи на тако важним положајима, оволику крађу. Ово нигде нисам видео.
Korupcija, kriminal i izdaja su tri reči koje najbolje opisuju Srbiju

Видиш, само вређаш. То је зато што те изједа бес.
kada ljigavom sendvičaru kažeš da je ljigav to nije uvreda!
besan si ti jer si doveo sebe u situaciju da se sramotiš za parče hleba
ko te jbe kad si nesposobno sns go vance :)

Korupcija, kriminal i izdaja su tri reči koje najbolje opisuju Srbiju
Цео систем опстаје захваљујући упумпавању новца у крвоток. Оног тренутка када то престане, из било ког разлога, на само 1 месец све ће се распасти. Страшно колико људи то не виде или не желе да виде.

Jesi ga prijavio?

Naivan je pop80, nisi ti sns, ti si ocitp mudzahedlija koji stalno stiti interese mudzahedlija sirom sveta a ovde sve činiš da vučića ogadiš svima!
Jer tolika podrška je ipak degutantno i nemoguca ni kod najbližih mu.

Alo imalo obraza imas, vreme je za zatvaranje tog nika.

Nema reči opisati koliko si te ak za svariti a i svim ljudima si se ogadio

Jesi ga prijavio?
Нисам ја цинкарош да пријављујем све живе. Нити сам икада то радио, нити ћу икада то радити.

Што се тиче ових других твојих оптужби, шта си сад ти, неки правоснажни бранилац Председника од мене? :lol:

Али, наравно, моја искрена подршка Председнику је неупитна! И њему је много битнији мој глас од тога шта пишем, најважније ми је да му на тај начин помогнем у његовој Праведној и Тешкој Борби за Србију! Живела Србија!

Back