- Poruka
- 5.396
Zasto bi i bilo? Idi na njivu pa kopaj.Mogu njihovi seljaci da nam uvoze poljoprivredne stvari, posto od ovih nasih seljaka nema nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto bi i bilo? Idi na njivu pa kopaj.Mogu njihovi seljaci da nam uvoze poljoprivredne stvari, posto od ovih nasih seljaka nema nista.
Нађи неку лепшу занимацију од тога, брале, пролетеће ти живот на то гањање ,,сендвичара" по форуму и интернету.Ne. Ne zanima me Ponoš.
zanimate me vi ljigavi sendvičari koji bi i majke prodali za 10 sekundi u šupku ******og izdajnika![]()
nema lepše zanimacije od pišanja po ljigavim sendvičarima poput tebe.. nema!Нађи неку лепшу занимацију од тога, брале, пролетеће ти живот на то гањање ,,сендвичара" по форуму и интернету.![]()
Тужно...nema lepše zanimacije od pišanja po ljigavim sendvičarima poput tebe.. nema!![]()
Ово потпуно подржавам и исто мислим. Спољна политика је делатност у којој треба много умећа и вештне. Ту постоје многе ствари које ми обични не можемо ни да видимо нити наслутимо.Mi nismo neutralni jer smo slaba zemlja, slaba zemlja ne moze da bude nikad neutralna cak i jake zemlje imaju neke saveznike.
Тужно је да неко траћи сву своју снагу и потенцијал на то.tebi da..meni ne![]()
nije brateТужно је да неко траћи сву своју снагу и потенцијал на то.
Мене се не тиче, твој проблем, ниси способан ти са мном да дискутујеш. Тако да немам проблема са те стране. Али, за тебе не ваља толика негативна енергија.
Јесте. Изједаш сам себе том мржњом. Али, твој проблем, није мој.nije brate
Korupcija, kriminal i izdaja su tri reči koje najbolje opisuju SrbijuОво потпуно подржавам и исто мислим. Спољна политика је делатност у којој треба много умећа и вештне. Ту постоје многе ствари које ми обични не можемо ни да видимо нити наслутимо.
Ја актуелном председнику замерам шта је направио у нашој земљи. Како је могао да дозволи оволики степен корупције, како је могао да целу земљу и друштво и привреду и ресурсе подреди једној странци и неколицини људи (пар стотина највише).
Пријатељу ја у свом послу сваки дан виђам пословне партнере из више области и оволики степен корупције нигде нисам лично видео. Нигде нисам видео оволико намештање послова, оволико неспособних људи на тако важним положајима, оволику крађу. Ово нигде нисам видео.
ok ako ti tako kažeš ljigaviЈесте. Изједаш сам себе том мржњом. Али, твој проблем, није мој.
Видиш, само вређаш. То је зато што те изједа бес.ok ako ti tako kažeš ljigavi
hehe
kada ljigavom sendvičaru kažeš da je ljigav to nije uvreda!Видиш, само вређаш. То је зато што те изједа бес.
Добро.kada ljigavom sendvičaru kažeš da je ljigav to nije uvreda!
besan si ti jer si doveo sebe u situaciju da se sramotiš za parče hleba
ko te jbe kad si nesposobno sns go vance![]()
Цео систем опстаје захваљујући упумпавању новца у крвоток. Оног тренутка када то престане, из било ког разлога, на само 1 месец све ће се распасти. Страшно колико људи то не виде или не желе да виде.Korupcija, kriminal i izdaja su tri reči koje najbolje opisuju Srbiju
Licno sam protiv EU ali sam i protiv lopova, ubica i kriminalaca da nam budu na vlasti.
Znao sam da nisi srbin. Srbin to izgovoriti nećeMi u Rusiju ne mozemo da se pouzdamo, barem na ovu njihovu vlast.
Jesi ga prijavio?Добро.
Srbin se pouzda u Boga a ne u smrtne ljude i zemlje.Znao sam da nisi srbin. Srbin to izgovoriti neće
Cim zi rusiju i Putina pljujes sve jasno.Srbin se pouzda u Boga a ne u smrtne ljude i zemlje.
Ne pljujem ja nista i nemoj da lazes.Cim zi rusiju i Putina pljujes sve jasno.
Нисам ја цинкарош да пријављујем све живе. Нити сам икада то радио, нити ћу икада то радити.Jesi ga prijavio?
Лепо речено!Srbin se pouzda u Boga a ne u smrtne ljude i zemlje.
Ne kapira on to.Лепо речено!![]()