Невиђен скандал: Вучић дао паре грађана Србије за исплату пензија у Украјини!?!

Ma, to je u redu, ali mi se njake od priče jadni oni. Jadna ja . Ajd beži. Jadni su svi koji su preživeli i preživljavaju rat, vecina je lepo profitirala od te situacije. Mada rat tome i služi.
Slazem se, samo ne treba da generalizujemo, znaci ima i tih ratnih profitera ali ima i ljudi koji su bas stradali i izgubili zivote.

Ne radis u Eps-u? Onda OK. Ja sam radila do sad za 3 kosovara, zadnjih par godina. Zamisli, sve izbeglice, svi imaju ugostiteljske objekte po BG-u, a ja radila kod njih za bedu. Plus sci prijavljeni u EPS-u, plata ide lagano. Ko je tu lud? Ajde beži. Muljatori klasicni i kriminalci. Fuj. Jos nisam upoznala poštenog kosovara, a upoznala sam ih dosta po tim lokalima , njihove braće, prijatelja , žena..

Jadne izbeglice, shmrc, shmrc, a kupuju ženama Escada kapute i reketiraju beograđane u sred bg-a. Sami smo krivi.
Немој да бркаш људе који су доле продали и уновчили некретнине те купили по Србији са Србима који рецимо и даље живе у тим некаквим нељудским енклавама на КиМ.Исто можеш рећи и за босанчеросе, црногорце који купују некретенине по Србији.Није то обичан радни плебс.
Неко пере паре, неко је продао атрактивну некретнину у Приштини, Сарајеву рецимо, а неко је просто отворио лични бизнис.Док сам живео у Београду очи ми је често запарало да у огромном проценту кафиће и ресторане по Бг. држе људи који нису из Бг.Зашто је то тако не знам искрено.
Могуће из врло једноставног разлога, ко год има слуха за услугу гледа да дође у Београд јер је највеће тржиште тренутно у регији.Има резона...

Slazem se, samo ne treba da generalizujemo, znaci ima i tih ratnih profitera ali ima i ljudi koji su bas stradali i izgubili zivote.
Naravno, ali toga ima u svakom ratu , da je žalosno, žalosno je, ja pričam o ovima koji si fino prošli, a ima ih bas dosta, a prvi zagovaraju odbranu kosova makar životom, a ovde ispijaju 12 espreso dnevno u Strahinjica Bana

Naravno, ali toga ima u svakom ratu , da je žalosno, žalosno je, ja pričam o ovima koji si fino prošli, a ima ih bas dosta, a prvi zagovaraju odbranu kosova makar životom, a ovde ispijaju 12 espreso dnevno u Strahinjica Bana
To su ti ljudi poput radoicica, nista bolji od njega.

Немој да бркаш људе који су доле продали и уновчили некретнине те купили по Србији са Србима који рецимо и даље живе у тим некаквим нељудским енклавама на КиМ.Исто можеш рећи и за босанчеросе, црногорце који купују некретенине по Србији.Није то обичан радни плебс.
Неко пере паре, неко је продао атрактивну некретнину у Приштини, Сарајеву рецимо, а неко је просто отворио лични бизнис.Док сам живео у Београду очи ми је често запарало да у огромном проценту кафиће и ресторане по Бг. држе људи који нису из Бг.Зашто је то тако не знам искрено.
Могуће из врло једноставног разлога, ко год има слуха за услугу гледа да дође у Београд јер је највеће тржиште тренутно у регији.Има резона...

Ne, nego evo ti moj bivši gazda: i dan danas ima izbeglicku karticu i stan koji je dobio na korišćenje izdaje!i to samohranoj mami za 300e , stavljao te pare sa strane godinu dana otvorio kafanicu , eto tako. Muljatorski i dzukacki. Ovaj drugi je bio pandur na kim, prodao kuću kupio ovde lokal. Nem nista protiv, ali nemojte mi priče jadni oni. Ja nemam sta da prodam i da otvorim kafanu, nego radim za njih. Tudja deca ne mogu da se zaposle u epsu, jer su uvalili svoju decu. Ma, idi Begaj samo se nanerviram :D

Sad i ovi rusi , jbt manjina smo u sopstvenom gradu , puni busevi , tramvaji, radnje , klijenti na poslu nam sve rusi :D

Poslednja izmena:
Прави грешку у једном, да постоји много ратних профитера али није то већина.Већина је заправо лоше прошла, изгубили некретнине, аутомобиле и све материјално, често и члана породице док је мањина профитирала и бавила се шверцом и сличним зезанцијама.

Један баналан примјер имам из ближег окружења, док су људи гинули на фронту, један грчки свештеник је покушавао помоћи обичном народу, скупљао помоћ у воћу и новцу, чак је организовао одлазак клинаца који су остали без једног или оба родитеља у Грчку.Све је то ишло ок, свјеже мандарине лудих 90-их су биле заиста престиж, док неко из тих наших фондација није одлучио да направи бизнис, добијеш мандарине џабе али зашто да им ипак не лупи неку цијену па један шлепер углави продавници, зарада 100 посто.Па није доста један шлепер овај пут два и тако даље и ближе.Свештеник је сконтао шему јер су му грађани дојавили и толико био разочаран у све да су га довели до нервног слома.Е то смо ми, због једног бахатог корумпираног појединца с*ебали смо племениту идеју да нам грчки народ помогне па макар и том јбм. манардином.А да не кажем само колико је новца стизало за помоћ те завршавало ко зна гдје.

Први прави капиталисти су се бавили шверцом нафте.Данас држе ланце продавница и чега све не али први капитал стекли шверцом нафте.То наравно нису могли сви већ људи блиски држави и ДБ.Не може свако превести шлепер нафте да га на граници не дирају.И тако даље и тако ближе.Тако је пропао рокеНрол. :D

Poslednja izmena:
Ne, nego evo ti moj bivši gazda: i dan danas ima izbeglicku karticu i stan koji je dobio na korišćenje izdaje!i to samohranoj mami za 300e , stavljao te pare sa strane godinu dana otvorio kafanicu , eto tako. Muljatorski i dzukacki. Ovaj drugi je bio pandur na kim, prodao kuću kupio ovde lokal. Nem nista protiv, ali nemojte mi priče jadni oni. Ja nemam sta da prodam i da otvorim kafanu, nego radim za njih. Tudja deca ne mogu da se zaposle u epsu, jer su uvalili svoju decu. Ma, idi Begaj samo se nanerviram :D

Sad i ovi rusi , jbt manjina smo u sopstvenom gradu , puni busevi , tramvaji, radnje , klijenti na poslu nam sve rusi :D
Слажем се , Србија чини ми има те некакве додатке за избјеглички статус.Али требало би добро испровјеравати ко га је добио и зашто.
Пола Београда кука на њих, ниси ти прва. :lol:
Чак и ти Руси који су дошли нису избјеглице у правом смислу већ Руси који су богатији од просјечног Руса у Русији, углавном раде за ИТ сектор па им Србија добро дошла због платног промета који је укинут са Русијом.Али и то је отворено тржиште, не можемо ми забранити њима да долазе овамо.

Прави грешку у једном, да постоји много ратних профитера али није то већина.Већина је заправо лоше прошла, изгубили некретнине, аутомобиле и све материјално, често и члана породице док је мањина профитирала и бавила се шверцом и сличним зезанцијама.

Један баналан примјер имам из ближег окружења, док су људи гинули на фронту, један грчки свештеник је покушавао помоћи обичном народу, скупљао помоћ у воћу и новцу, чак је организовао одлазак клинаца који су остали без једног или оба родитеља у Грчку.Све је то ишло ок, свјеже мандарине лудих 90-их су биле заиста престиж, док неко из тих наших фондација није одлучио да направи бизнис, добијеш мандарине џабе али зашто да им ипак не лупи неку цијену па један шлепер углави продавници, зарада 100 посто.Па није доста један шлепер овај пут два и тако даље и ближе.Свештеник је сконтао шему јер су му грађани дојавили и толико био разочаран у све да су га довели до нервног слома.Е то смо ми, због једног бахатог корумпираног појединца с*ебали смо племениту идеју да нам грчки народ помогне па макар и том јбм. манардином.А да не кажем само колико је новца стизало за помоћ тр завршавало ко зна гдје.

Први прави капиталисти су се бавили шверцом нафте.Данас држе ланце продавница и чега све не али први капитал стекли шверцом нафте.То наравно нису могли сви већ људи блиски држави и ДБ.Не може свако превести шлепер нафте да га на граници не дирају.И тако даље и тако ближе.Тако је пропао рокеНрол. :D

Ma, ti si u pravu, poenta je da su obično o odbrani kosova najglasniji oni koji su fino prošli i pričaju tužne izbeglicke priče. Kao što rekoh, žalosno je za sve ljude koji su prošli kroz rat, ali mnogi su iz rata izašli itekako pokvareni i mutni

Слажем се , Србија чини ми има те некакве додатке за избјеглички статус.Али требало би добро испровјеравати ко га је добио и зашто.
Пола Београда кука на њих, ниси ти прва. :lol:
Чак и ти Руси који су дошли нису избјеглице у правом смислу већ Руси који су богатији од просјечног Руса у Русији, углавном раде за ИТ сектор па им Србија добро дошла због платног програма који је укинут са Русијом.Али и то је отворено тржиште, не можемо ми забранити њима да долазе овамо.
Daaa nasi klijenti su sve IT firme sve sami rusi :D

Ma, ti si u pravu, poenta je da su obično o odbrani kosova najglasniji oni koji su fino prošli i pričaju tužne izbeglicke priče. Kao što rekoh, žalosno je za sve ljude koji su prošli kroz rat, ali mnogi su iz rata izašli itekako pokvareni i mutni
Није џабе она народна неком` рат неком` брат.Ако ти је за утјеху ратни профитер је хронична појава не само у овим ратовима 90-их.
Имаш ужасне текстове из постратног времена тј. како су пролазили ратни јунаци већ почетком 1919. године после првог великог рата а како су појединци профитирали и то често они који нису ни били у рату већ дошли са стране у ослобођени Београд као "накнадна памет".

Ne radis u Eps-u? Onda OK. Ja sam radila do sad za 3 kosovara, zadnjih par godina. Zamisli, sve izbeglice, svi imaju ugostiteljske objekte po BG-u, a ja radila kod njih za bedu. Plus sci prijavljeni u EPS-u, plata ide lagano. Ko je tu lud? Ajde beži. Muljatori klasicni i kriminalci. Fuj. Jos nisam upoznala poštenog kosovara, a upoznala sam ih dosta po tim lokalima , njihove braće, prijatelja , žena.
Polako sestro,razumem ja tebe potpuno ali za to sigurno nije kriv Srbin koji nije prodao šiptarima dedovinu i svu nepokretnu imovinu i sa tim kapitalom došao kod vas da gazduje.Znam i da takvi nikada nisu pre bili ugledne gazde tako da ne umeju ni da vode posao a mnogi su vremenom postali još i loši ljudi.
Lično sam i ja imao sukob sa takvim šljamom ali takvih ima u svakom gradu širom Srbije i to je kod Srba oduvek bilo.

Није џабе она народна неком` рат неком` брат.Ако ти је за утјеху ратни профитер је хронична појава не само у овим ратовима 90-их.
Имаш ужасне текстове из постратног времена тј. како су пролазили ратни јунаци већ почетком 1919. године после првог великог рата а како су појединци профитирали и то често они који нису ни били у рату већ дошли са стране у ослобођени Београд као "накнадна памет".
Pa lepo ti je u filmu Marš na Drinu pokazano kao neko švercuje pivo a neko gine u rovu kao stoka.

Vidim ja da si se previše družila sa tim tvojim gazdama kosovarima pa si još i pokupila priče od njih i malo ih špijunirala dok si pila kafu.

Dao svoju sestru , kao da je krava bokte :D
Морао је, да би сачувао народ. Мислиш да му је било лако? Мислиш да му је било лако после да ратује за оне који су му убили оца?
Али, морао је, да би сачувао народ и државу. Тешки али одлучни потези су одлике Државника. Ми обични људи то не можемо да разумемо, али је тако.

Морао је, да би сачувао народ. Мислиш да му је било лако? Мислиш да му је било лако после да ратује за оне који су му убили оца?
Али, морао је, да би сачувао народ и државу. Тешки али одлучни потези су одлике Државника. Ми обични људи то не можемо да разумемо, али је тако.
on je plakao kad je davo pare

hehe.. aj sendvičaru ne lupaj..
ti nisi običan čovek, ti si ljigavi parizer bot
tebe je sramota samog sebe

Danas se sastao sa Lukašenkom.Ne zna Vučić gdje udara ali prolazi mu za sada.Realno najbolje da se pravimo mrtvi dok sve ovo ne prodje.Znam da to nije naš mentalitet i temperament ali treba nam zaista samo mira par decenija da uhvatimo vazduha.Mi smo i dalje kao narod najbitniji na Balkanu sa državotvornom tradicijom, mogu dušmani da mrmljaju do mile volje ali to su prosto fakti.

Лукашенко Вучићу: Разумем Србију, али не треба губити старе пријатеље​

Постоје многе области сарадње. Разумем Србију и често сам говорио да вам је тешко, да сте практично окружени и изоловани. Од тога треба полазити и градити своју политику. Али не треба губити старе пријатеље. Треба да се одржавају односи са Русијом и Белорусијом. То су прави пријатељи, велики пријатељи, и у том правцу, верујем, Србија ће учинити максимум“, резимирао је белоруски лидер.
Свакако. Ми смо сада у таквој позицији. И ја бих највише волео да ми сад можемо да одјебемо НАТО, истерамо их одавде, да можемо да ишутирамо Хила и све остало. И да се ујединимо са Русима.

Све бих ја то волео, као и већина народа, али то у овом моменту није могуће. Реалност је таква да ми морамо овде да се примиримо, да балансирамо док све ово не прође. И да се не лажемо, било ко други да је на власти, уместо Вучића, исту би политику водио. Чак и @Krishna ин Нестор.
А да не помињем сада Ђиласа и Маринику, који да су власт, увели би санкције, признали Косово, ушли можда чак и у НАТО. Ко зна шта све не.

Зато је ова политика балансирања једина могућа у датом моменту. Е сад, питање је докле ћемо моћи тако. То је оно што мене плаши. Да ли ће нас запад у једном моменту притиснути да се потпуно одрекнемо Русије, да им уведемо санкције да се одрекнемо Републике Србске. И како ће ова власт на то да реагује?

Ти си будала..више пута доказана.
ja budala a ti podržavaš ******og izdajnika koji je predao sve insttitucije na KiM i vlast na čijem su čelu ustaška lezbejka Brnabić, narkoman Vulin a poslanici nepismeni debili koji ne znaju da čitaju ( ne za jbavam se ima na jutub, lik iz sns krda ne zna da čita) , kur ve i starlete?
ja budala a ti podržavaš vlast koja se slika i snima ispred železničke stanice i kaže: grad Novi Sad je posle ove rekonstrukcije dobio velelepan objekat rađen po najvišim mogućim standardima. par meseci kasnije taj objekat rađen po najvišim mogućim standardima se sruši i pobije ljude, dve male devojčice..
o sendvičaru nek je nama vas pametnih

Da se razumijemo ja ne mislim da Srbija treba da se petlja u rat u Ukrajini. I da daje pomoć u tom smislu bilo kome. Ali ovaj naslov je pa recimo jadan.

To i nije pomoć Ukrajini, nego reket zapadu za ostanak na vlasti. Da li to oni koriste za Ukrajinu ili nešto drugo, nije mnogo bitno.

ja budala a ti podržavaš ******og izdajnika koji je predao sve insttitucije na KiM i vlast na čijem su čelu ustaška lezbejka Brnabić, narkoman Vulin a poslanici nepismeni debili koji ne znaju da čitaju ( ne za jbavam se ima na jutub, lik iz sns krda ne zna da čita) , kur ve i starlete?
ja budala a ti podržavaš vlast koja se slika i snima ispred železničke stanice i kaže: grad Novi Sad je posle ove rekonstrukcije dobio velelepan objekat rađen po najvišim mogućim standardima. par meseci kasnije taj objekat rađen po najvišim mogućim standardima se sruši i pobije ljude, dve male devojčice..
o sendvičaru nek je nama vas pametnih
Зато ти подржаваш НАТО генерала Поноша. Браво за тебе.

Back