Невиђен скандал: Вучић дао паре грађана Србије за исплату пензија у Украјини!?!

Ako neko nije sposoban da vodi drzavu neka se skloni, to je demokratija a ne da uzurpiras vlast do kraja i po cenu smrti miliona ljudi da bi sacuvao tu vlast jer znas da ti je to poslednje u zivotu, e tako funkcionise dikatorska i uzurpatorska vlast.
Прво, Вучић, шта год ти мислио о њему, поприлично добро води државу и власт, нарочито у спољној политици.

Друго, демократија је да се власт мења на изборима, а не на улици и у неким револуцијама.

Разумеш?

Прво, Вучић, шта год ти мислио о њему, поприлично добро води државу и власт, нарочито у спољној политици.

Друго, демократија је да се власт мења на изборима, а не на улици и у неким револуцијама.

Разумеш?
Spoljna politiku on vodi pa sta ce nam onda ministar inostranih poslova, kad imamo supermena vucica koji se u sve razume, sta ce nam vlada onda koji djavo kad imamo supermena vucka, sta ce nam inzinjeri, arhitekte, grdjevinci kad vucko moze da leti i prenosi blokove i malter i celik, gvozdje..?

Orban je predsednik koji stiti interese svoje zemlje i koji ne da granice.
Орбан има срећу што није у положају у коме је Србија данас.
Немој то да испустиш из вида, наш и њихов случај нису исто.

Итекако је способан. Итекако добро балансира у светској политици. Другачије се не може, и ни Моба ни Тута, ни Мута, ни Ћута не би могли боље.
Напротив, било би горе.

Balansira on itekako, ali da sebi zadrzi vlast i sacuva dupe, ne i da sacuva Srbiju i narod od duznickog i kolonijalnog ropstva. Izdajnicko djubre je predao sjeverno Kosovo siptarima, prihvatajuci i sprovodeci ohridske sporazume, mic po mic. Sto vama, acinim podguznim muvama prodaje patku, nisma priznao je zaista tuzno i bolno.

Spoljna politiku on vodi pa sta ce nam onda ministar inostranih poslova, kad imamo supermena vucica koji se u sve razume, sta ce nam vlada onda koji djavo kad imamo supermena vucka, sta ce nam inzinjeri, arhitekte, grdjevinci kad vucko moze da leti i prenosi blokove i malter i celik, gvozdje..?
Нисам мислио само на њега лично, већ на ову власт у целини.

Орбан има срећу што није у положају у коме је Србија данас.
Немој то да испустиш из вида, наш и њихов случај нису исто.
E pa to smo svi mi krivi sto smo tako dopustili a najvise vlast pa i prethodne ali ova pogotovo, dospeli smo u podanicki polozaj.

Sto Orban nije to dopustio, i on kad mu se nesto ne svidja otvoreno kaze bas sam gledao EU parlament kad je on govorio, nije ih stedeo uopste.
И Вучић исто. Па колико је само пута рекао оно што није на линији ЕУ и САД агенде. И у ЕУ и у УН.

Али, овде многи то исмејавају, омаловажавају, а кад Орбан каже ондс се томе диве.

Е па ја, кажем Вучић није увео санкције Русији, Орбан јесте. И шта сад?

Зато ти подржаваш НАТО генерала Поноша. Браво за тебе.
Taj Panos, ma kakav da jeste, proveo je casno sve godine ratovanja 90-tih po ratistima hrvatske do Kosova kao oficir. Tvoj sibicar se useljavao u petosoban stan za vrijeme bombardovanja, brukao Srbiju sa genicidnim izjavama, poput pobicemo sto muslimana za jednoga Srbina, a bjezao cim se malo zapuca. Tu gdje su seselj i on branili Srbe, tu ih vise nema, tako i sa KiM.

Taj Panos, ma kakav da jeste, proveo je casno sve godine ratovanja 90-tih po ratistima hrvatske do Kosova kao oficir. Tvoj sibicar se useljavao u petosoban stan za vrijeme bombardovanja, brukao Srbiju sa genicidnim izjavama, poput pobicemo sto muslimana za jednoga Srbina, a bjezao cim se malo zapuca. Tu gdje su seselj i on branili Srbe, tu ih vise nema, tako i sa KiM.
Где, кад је побегао из Книна, уместо да га брани?

Kako bi tek rokali da postoje, ako sad biju ovako dok ne postoje? :lol:

Шта ти причаш?

Да рокају тепихом као Амери Ирак , не би камен на камену опстао за месец дана

Стално неке дегутантности...

Морао је, да би сачувао народ. Мислиш да му је било лако? Мислиш да му је било лако после да ратује за оне који су му убили оца?
Али, морао је, да би сачувао народ и државу. Тешки али одлучни потези су одлике Државника. Ми обични људи то не можемо да разумемо, али је тако.

Idi bejah, izvin'te meni to nije normalno da ti pravo kažem, ne bih ja dala ni decu , ni sestru ni za sta.

Idi bejah, izvin'te meni to nije normalno da ti pravo kažem, ne bih ja dala ni decu , ni sestru ni za sta.
Мислиш да је њему било лако? Наравно да није. Али, очување народа,људи, државе је тежак посао. И не би се свако могао латити тога посла.

Back