Невиђен скандал: Вучић дао паре грађана Србије за исплату пензија у Украјини!?!

Оружје се не продаје Уирајини већ САД.
Врло просто, не постоји начин да се наруџбе одбију тако моћном купцу.
Цијели свет продаје оружје па и Србија.
Истина сви знамо да САД не требају пројетили од 155 милиметра и сви знамо да они то прослеђују Украјини.
При томе не постоји ни један податак да је Русија замјерила продају оружја САД.
To se kaze nije sija nego vrat.

Мора све да се чита, па чак и (совјетског кисинџера) Арбатова...
:ok:

Слажем се,само кажем, треба и разумети прочитано, а не само механички читати. :);)

То што он (Србија) продаје оружје Украјини да ли то ради зато што
Али, то се не дешава. Србија један метак није продала Украјини.
Продаје оружје другим државама, а те државе ако евентуално продају Украјини, није Србија крива.

Па не можемо сада да зауставимо продају оружја и наменску индустрију.

Не каже се. Ако ја теби продам кола, а ти та кола продаш неком који њиме потом згази човека, јесам ли ја за то крив?
Uhapsen je neki Petkovic i to bas vezano za oruzje, naravno u drugoj zemlji.,znaci middle-man ili sto mi kazemo posrednik.

Не каже се. Ако ја теби продам кола, а ти та кола продаш неком који њиме потом згази човека, јесам ли ја за то крив?
Ако ти ја тражим да ми продаш кола а ти знаш да сам ја раније исто куповао кола од људи и са сваким аутом направио кривично дело да ли ти имаш онда макар моралну одговорност да ми продаш кола јер знаш шта ћу са њима учинити?

To se kaze nije sija nego vrat.
Тржиште оружја је немогуће зауставити.Оно практично живи од ратова.
Србија не продаје директно ни Украјини ни Русији док многи то раде директно.

Ако ти ја тражим да ми продаш кола а ти знаш да сам ја раније исто куповао кола од људи и са сваким аутом направио кривично дело да ли ти имаш онда макар моралну одговорност да ми продаш кола јер знаш шта ћу са њима учинити?
Па знам, али шта предлажеш, да укинемо војну индустрију и продају оружја јер ће можда нека држава којој продамо касније то оружје продати Украјини?

Може и тако, али ми губимо од такве одлуке.

Тржиште оружја је немогуће зауставити.Оно практично живи од ратова.
Србија не продаје директно ни Украјини ни Русији док многи то раде директно.
Nego ono onako kurvinjski aaaa :D

Uhapsen je neki Petkovic i to bas vezano za oruzje, naravno u drugoj zemlji.,znaci middle-man ili sto mi kazemo posrednik.
Тај је ухапшен ко зна због чега, оно што је факт је да Србија није продала ниједан метак Украјини. Ниједан, словима и бројем.

Он просто нађе посредника који прода или поклони коме треба.

Па знам, али шта предлажеш, да укинемо војну индустрију и продају оружја јер ће можда нека држава којој продамо касније то оружје продати Украјини?

Може и тако, али ми губимо од такве одлуке.
Знам али да пробамо некако да не продајемо макар на том ратишту.
Што продајемо Израелу, Хамасу и сличнима јбг ајд али некако овима ми баш није пријатно.

Тај је ухапшен ко зна због чега, оно што је факт је да Србија није продала ниједан метак Украјини. Ниједан, словима и бројем.
Kazi to muzu Sladjani Stankovic sluzbenici pri ambasadi Srbije u Libiji, vozacu zaboravio sam ime i ubijenom ambasadoru Oliveru Potezici koji su upravo i likvidirani zbog saznanja o trgovini oruzja i mahinacijama oko neisporuke oruzja,.

Nego ono onako kurvinjski aaaa :D
Фора је што мало људи зна али преко посредника маса нашег оружја заврши и у Русији.
Муниција, пројектили за минобацаче , хаубице, имамо солидну традицију производње а нисмо прескупи.
Тако купи је тамо нека Индија, Казахстан а заврши у Русији.Нисам ти ја рекао. :D
Немој се превише око тога стресирати сви који имају намјенску војну индустрију су профитирали од украјинско -руског сукоба.
Тужна истина али је тако.Многи су профитирали и на нашој муци 90-их, изненадио би се ко све.Непријатно би се изненадио.

Што продајемо Израелу, Хамасу и сличнима јбг ајд али некако овима ми баш није пријатно.
Не можеш, што рече Емихлс, да одбијеш САД ако желе да купе од нас оружје.
Једноставно, звучи сурово, али тако функционише трговина оружја, којом се сви баве.

На крају, Руси нам ту продају оружја никада нису замерили. Што и јесте коректно од њих, јер они знају ово о чему ти ја причам. Такође знају и да се проти Срба деведесетих користило њихово оружје које је, преко Маџарске, продато Хрватима.

Американци не питају за цијену, ајд буди мудо па их одбиј.Жао ми је пријатељу али продаја оружја се неће никада прекинути.
Многи продају директно, ми званично не подржавамо ни једну страну и то је ок, не уводимо санкције ни једној страни.Од нас доста.

Фора је што мало људи зна али преко посредника маса нашег оружја заврши и у Русији.
Муниција, пројектили за минобацаче , хаубице, имамо солидну традицију производње а нисмо прескупи.
Тако купи је тамо нека Индија, Казахстан а заврши у Русији.Нисам ти ја рекао. :D
Немој се превише око тога стресирати сви који имају намјенску војну индустрију су профитирали од украјинско -руског сукоба.
Тужна истина али је тако.Многи су профитирали и на нашој муци 90-их, изненадио би се ко све.Непријатно би се изненадио.
Ја сам чуо од некога чије информације су углавном врло поуздане да се 90-их десило да је наша муниција и оружје завршавало у рукама супротне стране.

Руски калашњикови, преко Маџарске, убачени Хрватима.

Американци не питају за цијену, ајд буди мудо па их одбиј.Жао ми је пријатељу али продаја оружја се неће никада прекинути.
Многи продају директно, ми званично не подржавамо ни једну страну и то је ок, не уводимо санкције ни једној страни.Од нас доста.
Ми смо Грузинима продавали стрелу 2М и М93 пред сам рат са Русијом и део током рата и знам поуздано да је један руски Ми8 оборен нашом стрелом.

Многи продају директно, ми званично не подржавамо ни једну страну и то је ок, не уводимо санкције ни једној страни.Од нас доста
Наравно, па Руси то знају зато и подржавају ову власт.

Ми смо Грузинима продавали стрелу 2М и М93 пред сам рат са Русијом и део током рата и знам поуздано да је један руски Ми8 оборен нашом стрелом.
Dobro, a kako onda nato naoruzanje ne zavrsi u Rusiju odnosno kod Rusa?
Posto svako trguje sa svakim i gleda se samo interes u finansijskom smislu.

Back