- Poruka
- 47.001
Што озбиљно те питам?По чему си закључио да те за*****?Ti mene zaebavas i pravis se da ne razumes sta sam rekao , a mozda i ne razumes...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што озбиљно те питам?По чему си закључио да те за*****?Ti mene zaebavas i pravis se da ne razumes sta sam rekao , a mozda i ne razumes...
A kad one u EU ili USA kao bedni crv se ponasa, da te sramota sto ko te predstavlja tamo
Pa nema nista od toga da se tamo bahato ponasa...tamo krotak, a ovde da pokaze snagu inace ce ga Srbi pojesti , znas kako srbi skidaju glave kad osete krv ranjenog..A kad one u EU ili USA kao bedni crv se ponasa, da te sramota sto ko te predstavlja tamo
Наведи да је иједан метак Србија продала Украјини.
Pa kratko , nije isto ekonomska migracija ili drustveni inzenjering...Што озбиљно те питам?По чему си закључио да те за*****?
Па кад се знају, реци колико има тих сандука и муниције?Знају се бројеви сандука, бр.контигената...
Русима неко друка све дилеје из БИА и Непоменика шта ради по налогу Запада.
Pa kratko , nije isto ekonomska migracija ili drustveni inzenjering...
Mi sada imamo ekonomske migracije u BG , ali to su ekonomske migracije, a totalno druga stvar su drustveni inzenjerinzi , kad dajes jedno j grupi da dominira po standardu i uslovima....
Ali bilo pa proslo..ni tada nismo nista rekli da se ne bi nasli odbacenim , to nije bilo u redu , ali kad se govorilo domacima, onda su kretala usutkavanja...slican princip kao i sad sto je reagovala maybel.
Гинули су Украјинци из Донбаса углавном, никако не Бандера фанатици који су тренутно на власти.
То су били фанатаци пандам Хрватима за вријеме НДХ.
Па кад се знају, реци колико има тих сандука и муниције?
Не млати празну сламу, Руси су више пута јавно подржали ову власт, ја нзм дал би стварно мислите да ће Руси подржавати Ђиласа, Маринику, Ћуту, Алексића, Драгаша, овога, онога, итд.
Neću valjda zbog par hiljada istorijskih banderaša da mrzim 40 miliona sadašnjih Ukrajinaca ?
Alo dobace do 20 mil seci mi glavu...Neću valjda zbog par hiljada istorijskih banderaša da mrzim 40 miliona sadašnjih Ukrajinaca ?
Да, да...800мелеона е...тако кажу Руси
Друг Карамурза, стара комуњара.
Желео бих тебе, може и Emihs-а да питам нешто.Знају се бројеви сандука, бр.контигената...
Русима неко друка све дилеје из БИА и Непоменика шта ради по налогу Запада.
Хоћу.Само читај ...
vucic prodaje naoruzanje i municiju ukrajincima, pomiri se sa tim.Па кад се знају, реци колико има тих сандука и муниције?
Не млати празну сламу, Руси су више пута јавно подржали ову власт, ја нзм дал би стварно мислите да ће Руси подржавати Ђиласа, Маринику, Ћуту, Алексића, Драгаша, овога, онога, итд.
Желео бих тебе, може и Emihs-а да питам нешто.
То што он (Србија) продаје оружје Украјини да ли то ради зато што:
а) неки много јачи,опаснији, од којих зависи или не, дошли и "уперили пиштољ у чело" и рекли "сада ћеш да продајеш оружје Украјини" а не може им ништа.
б) "јбг добра прилика да зарадим ја а и српска привреда ће осетити бољитак док разлика иде мени а надам се да ће ме западњаци чувати а Руси неће нагузити"
в) "ј.б.е ми се и за Русију и Украјину и Запад и Србију хоћу да зарадим и остаћу жив ако свакоме дам по мало"
г) "хтео сам да удовољим западу да мало сјаши са Србије а Русе ћу умирити неувођењем санкција"
Хоћу.
Него, што ти читаш те комуњаре попут њега? За њега је октобарска револуција позитиван догађај, си читао ,,Совјетску Цивилизацију"?
Kako bi tek rokali da postoje, ako sad biju ovako dok ne postoje?A sta mi imamo od Ukrajine koja bukvalno vise i ne postoji?
Sta biju, sanjas nesto, ukrajina je mrtvak nema ih vise.Kako bi tek rokali da postoje, ako sad biju ovako dok ne postoje?![]()
Оружје се не продаје Украјини већ САД.Желео бих тебе, може и Emihs-а да питам нешто.
То што он (Србија) продаје оружје Украјини да ли то ради зато што:
а) неки много јачи,опаснији, од којих зависи или не, дошли и "уперили пиштољ у чело" и рекли "сада ћеш да продајеш оружје Украјини" а не може им ништа.
б) "јбг добра прилика да зарадим ја а и српска привреда ће осетити бољитак док разлика иде мени а надам се да ће ме западњаци чувати а Руси неће нагузити"
в) "ј.б.е ми се и за Русију и Украјину и Запад и Србију хоћу да зарадим и остаћу жив ако свакоме дам по мало"
г) "хтео сам да удовољим западу да мало сјаши са Србије а Русе ћу умирити неувођењем санкција"