Невиђен скандал: Вучић дао паре грађана Србије за исплату пензија у Украјини!?!

A kad one u EU ili USA kao bedni crv se ponasa, da te sramota sto ko te predstavlja tamo

Зато што су сви у ланцу робови - мора и он да буде у међународној политици.

Он је највећи роб међународних односа

A kad one u EU ili USA kao bedni crv se ponasa, da te sramota sto ko te predstavlja tamo
Pa nema nista od toga da se tamo bahato ponasa...tamo krotak, a ovde da pokaze snagu inace ce ga Srbi pojesti , znas kako srbi skidaju glave kad osete krv ranjenog..

Ako pokaze da je ranjen, ima da ga nema dok kazes Novi , neces stici da kazes Sad....

Наведи да је иједан метак Србија продала Украјини.

Знају се бројеви сандука, бр.контигената...

Русима неко друка све дилеје из БИА и Непоменика шта ради по налогу Запада.

Што озбиљно те питам?По чему си закључио да те за*****?
Pa kratko , nije isto ekonomska migracija ili drustveni inzenjering...
Mi sada imamo ekonomske migracije u BG , ali to su ekonomske migracije, a totalno druga stvar su drustveni inzenjerinzi , kad dajes jedno j grupi da dominira po standardu i uslovima....

Ali bilo pa proslo..ni tada nismo nista rekli da se ne bi nasli odbacenim , to nije bilo u redu , ali kad se govorilo domacima, onda su kretala usutkavanja...slican princip kao i sad sto je reagovala maybel.

Zato i kazem Srbi su bili uvek darezljivi i zato nestaju...koji nisu bili oni ne nestaju...

Па кад се знају, реци колико има тих сандука и муниције?

Не млати празну сламу, Руси су више пута јавно подржали ову власт, ја нзм дал би стварно мислите да ће Руси подржавати Ђиласа, Маринику, Ћуту, Алексића, Драгаша, овога, онога, итд.

Pa kratko , nije isto ekonomska migracija ili drustveni inzenjering...
Mi sada imamo ekonomske migracije u BG , ali to su ekonomske migracije, a totalno druga stvar su drustveni inzenjerinzi , kad dajes jedno j grupi da dominira po standardu i uslovima....

Ali bilo pa proslo..ni tada nismo nista rekli da se ne bi nasli odbacenim , to nije bilo u redu , ali kad se govorilo domacima, onda su kretala usutkavanja...slican princip kao i sad sto je reagovala maybel.

Друштвени реинжењеринг - све је речено одавно, само читајте !!!

1731497583221.png

Гинули су Украјинци из Донбаса углавном, никако не Бандера фанатици који су тренутно на власти.
То су били фанатаци пандам Хрватима за вријеме НДХ.

Neću valjda zbog par hiljada istorijskih banderaša da mrzim 40 miliona sadašnjih Ukrajinaca ?

Не млати празну сламу, Руси су више пута јавно подржали ову власт, ја нзм дал би стварно мислите да ће Руси подржавати Ђиласа, Маринику, Ћуту, Алексића, Драгаша, овога, онога, итд.

800мелеона е...тако кажу Руси

Neću valjda zbog par hiljada istorijskih banderaša da mrzim 40 miliona sadašnjih Ukrajinaca ?
Alo dobace do 20 mil seci mi glavu...
Hoce dok im zapad daje neke povlastice ali vec sad je to malo...

Postoje naselja koja se zovu mala ukrajina...u skoro svim vecim gradovima, obicno ulice fenjera i slicno....ali recimo u kini i na istoku nije tako , ukrajinke jesu neke sumnjive radnice, nesto tu ne stima, ali ne znam sta...ali ipak se vode kao manekenke, kao umetnice, kao kreatorke mode i slicnog...

Na nekim MZ sajtovima ne placas ni ako si musko ako si iz ukrajine, na privremenom radu u Srbiji..npr..
Umesto Milan budes Milo....

Poslednja izmena:
Друштвени реинжењеринг - све је речено одавно, само читајте !!!

Pogledajte prilog 1641568
Друг Карамурза, стара комуњара. :per:

Иначе за мене кул лик, волим да читам његова дела и студије.

Желео бих тебе, може и Emihs-а да питам нешто.
То што он (Србија) продаје оружје Украјини да ли то ради зато што:
а) неки много јачи,опаснији, од којих зависи или не, дошли и "уперили пиштољ у чело" и рекли "сада ћеш да продајеш оружје Украјини" а не може им ништа.
б) "јбг добра прилика да зарадим ја а и српска привреда ће осетити бољитак док разлика иде мени а надам се да ће ме западњаци чувати а Руси неће нагузити"
в) "ј.б.е ми се и за Русију и Украјину и Запад и Србију хоћу да зарадим и остаћу жив ако свакоме дам по мало"
г) "хтео сам да удовољим западу да мало сјаши са Србије а Русе ћу умирити неувођењем санкција"

Само читај ...
Хоћу.

Него, што ти читаш те комуњаре попут њега? За њега је октобарска револуција позитиван догађај, си читао ,,Совјетску Цивилизацију"?

vucic prodaje naoruzanje i municiju ukrajincima, pomiri se sa tim.

а) неки много јачи,опаснији, од којих зависи или не, дошли и "уперили пиштољ у чело" и рекли "сада ћеш да продајеш оружје Украјини" а не може им ништа.
б) "јбг добра прилика да зарадим ја а и српска привреда ће осетити бољитак док разлика иде мени а надам се да ће ме западњаци чувати а Руси неће нагузити"
в) "ј.б.е ми се и за Русију и Украјину и Запад и Србију хоћу да зарадим и остаћу жив ако свакоме дам по мало"
г) "хтео сам да удовољим западу да мало сјаши са Србије а Русе ћу умирити неувођењем санкција"

Немам времена да тражим објашњење вучићеве вештине онога што му траже велике силе, али по мени налази се негде овде:

https://ponisteninepismenidjavoljiadvokat.blogspot.com/

Хоћу.

Него, што ти читаш те комуњаре попут њега? За њега је октобарска револуција позитиван догађај, си читао ,,Совјетску Цивилизацију"?

Мора све да се чита, па чак и (совјетског кисинџера) Арбатова...

Ako je psihicki Vucic navijac, onda znaci da ce da radi sve sto mu je u licnom interesu dok mu ne dodje neka mocnija navijacka grupa....a onda ce malo da se primiri , tj da nabaci njima koji poen i nastavlja dalje...to ti je stalna subverzija svih oko sebe, a za svoj manifest....
Ako ga malo jace napenale, on ce da vice, mrze srbe mrze srbe, nije do mene...vi znate da sam ja popularan i da radim 26h za Srbiju..

Оружје се не продаје Украјини већ САД.
Врло просто, не постоји начин да се наруџбе одбију тако моћном купцу.
Цијели свет продаје оружје па и Србија.
Истина сви знамо да САД не требају пројектили од 155 милиметра и сви знамо да они то прослеђују Украјини.
При томе не постоји ни један податак да је Русија замјерила продају оружја САД.

Poslednja izmena:

Back