Невиђен скандал: Вучић дао паре грађана Србије за исплату пензија у Украјини!?!

Pa dobro je za inflaciju da pare odu u Ukrajinu, umesto da ih das Vulinovoj babi da pumpa traznju u Srbiji.
Po pozitivi , to sam ja racunao kao mali , najbolje je kad sve svoje prodaje plasiras u inostranstvu...jer onda ti raste i valuta i bonitet i nisi uslovljen nicim posto za sve druge koristi mora da bude ispunjeno jos po nesto ili gde se trosi ili na sta se trosi...

Ali to je suprotno od toga sto si ti rekao , tj dolazimo do svajcarskog pravila...naime svajcarci su prvo posle one muke i ratova pomagali sve na balkanu tako sto su dvali pare za projekte i kompjuteri su uvek tu bili prateci , a bili su i pc i mac...
A onda su videli da ih potkradaju , da maznu pare i ne urade nista i onda su poceli da sve kupuju u CH i salju transportom...i tako jacaju ch privredu a istovremeno pomazu ...
Ili su hteli da vise pomognu , mada sumnjam da je to razlog jer su skuplji racunari u ch...

Dakle nije najpametnije postovati vlasnike deonica po svaku cenu...

I onda su cak provalili da im je bolje da angazuju nekog nezaposlenog da im radi po turi nego da imaju stalno zaposlene jer ti kradu pa rasturaju , ali su morali da imaju koordinatore stalno zaposlene i onda dodju na otvaranje, ambasador i rukovodilac projekta i vide da fali pola racunara sto su doterali , vec pokrali...

Ja sam namestao jedan projekat i 3h pre proslave , pred otvaranje je bilo sve tu , a pola sata pred otvaranje je falilo 3 racunara..
I to od onih gde su sefice, zene su bile , zenski projekat, a nisu bili lap topovi, to bi odletelo jos pre....sad je to u modi , umesto desktopova stave se laptopovi a to ne bi izdrzalo ni tih 3h...

Prvo je prodao Ukrajincima oružje (vjerovatno bagatela) , a sada im daje i novac za penzije. Srbi su human i darežljiv narod. Pjevaju odu Rusima, i pomažu novčano Ukrajince. U redu je da srpski radnik odvaja iz plaće kako bi ojačao ukrajinski penzioni fond
Sto jes jes...Srbijanci su darezljivi skroz, kad nemaju oni daju parcele i kuce srbima koji dodju ili pobegnu iz hrvatske i bosne i kosova...a za svoje nemaju...onda se cude sto im se cerke udaju za neke izbeglice a nece da pogledaju domace momke , pa onako pitaju sto se momce ne ozeni , ne valja ti to ...pa pizd. ti materina, jesi li mi omogucio da mogu da se skucim, nisi , krediti ne mogu ni da pridjem, tatko mi zevzek tj nije sakupljao za decu nego isao logikom kako sam ja sebi stvorio u socijalizmu tako ce i dete samo sebi u kapitalizmu , jeste bas tako ide..

Ista prica je i ono kad ti dodju poznanici i drugari i kazu , ozbiljno , ne iz zaebancije, mi smo mislili da ces vec da budes predsednik drzave ili neke jake stranke, ili da ces da vodis neku zescu kompaniju , koliko si imao smisla i talenta za vodjenje i rukovodjenje i planiranje...

Pa jeste, ali sve partije su trazile da se bavim kriminalom, a o drzavi da ne govorim, jedino te strane kompanije...propustih Sony tu je bilo ok, ovo ostalo je pobeglo bez obzira kad su videli kakvo je poslovanje ovde...a da i ibm , ali ibm nije dzaba bio veliki ...i nije dzaba postao mali ili nestao , jer nije hteo da radi korupciju , izuzetno malu marginu su imali za podmazivanje , vise ono dozvoljen kesh kad imas radnike...ili 15% rastur...

Tako da nema nista dzabe, sve ima svoje posledice...

Sto jes jes...Srbijanci su darezljivi skroz, kad nemaju oni daju parcele i kuce srbima koji dodju ili pobegnu iz hrvatske i bosne i kosova...a za svoje nemaju...onda se cude sto im se cerke udaju za neke izbeglice a nece da pogledaju domace momke , pa onako pitaju sto se momce ne ozeni , ne valja ti to ...pa pizd. ti materina, jesi li mi omogucio da mogu da se skucim, nisi , krediti ne mogu ni da pridjem, tatko mi zevzek tj nije sakupljao za decu nego isao logikom kako sam ja sebi stvorio u socijalizmu tako ce i dete samo sebi u kapitalizmu , jeste bas tako ide..

Ista prica je i ono kad ti dodju poznanici i drugari i kazu , ozbiljno , ne iz zaebancije, mi smo mislili da ces vec da budes predsednik drzave ili neke jake stranke, ili da ces da vodis neku zescu kompaniju , koliko si imao smisla i talenta za vodjenje i rukovodjenje i planiranje...

Pa jeste, ali sve partije su trazile da se bavim kriminalom, a o drzavi da ne govorim, jedino te strane kompanije...propustih Sony tu je bilo ok, ovo ostalo je pobeglo bez obzira kad su videli kakvo je poslovanje ovde...a da i ibm , ali ibm nije dzaba bio veliki ...i nije dzaba postao mali ili nestao , jer nije hteo da radi korupciju , izuzetno malu marginu su imali za podmazivanje , vise ono dozvoljen kesh kad imas radnike...ili 15% rastur...

Tako da nema nista dzabe, sve ima svoje posledice...
i te izbeglice su isto Srbi

i te izbeglice su isto Srbi
Pa jeste, nije to strasno i ukrajinci su napaceni ljudi...jok i nisu...svejedno sto je to posledica toga sto su gledali kako u ime njih neko tamo pali ruse po crkvama...
Tako i Srbi u Srbiji danas nemaju svoj identitet, nego su Srbi mesavina svih Srba, ali nije isto kad si srbin koji je rodjen tu i kad si Srbin koji je dosao pa ti je skoro kao strana drzava samo imas pogodnosti da si kao domaci....pristup je drugaciji , kultura drugacija..

To se oseti , to se zato nikad ne radi , ....nikad se ne menja drasticno broj useljenih da se ne bi narusila stabilnost i osnovna struktura domicilnog drustva..
Tako da iz mog ugla vise je stete ucinjeno time sto su neravnomerno postojali uslovi za mlade koji su poreklom iz Srbije i mlade koji su poreklom iz hrvatske bosne i kosova...
To je poprilicno nelojalna konkurencija, kad tvoji roditelji nemaju ni da te salju na faks, jer im je plata 5 maraka, dok kao izbeglica imas besplatno studiranje i imas gde da stanujes i imas neke pare koje ja ne znam odakle su i imas sredstva za higijenu i imas hranu i imas izgradjenu kucu i imas za racunare , iz ugla mladih to je totalno neravnopravni status na trzistu ....Kad su dozvolili besplatnu struju novom pazaru , i kad su buknule sivacnice teksasa koji je stizao iz Turske, odjednom su imali para, i muzika , grand je poceo da se savija ka njihovom melosu , gomila nepoznatih i nekvalitetnih pevaca ali tog melosa je pocela da oblikuje muzicku scenu ...

Sve se to desavalo ali ljudi nisu nista videli...

I onda to prodje...tako ce i ovo , vucic, rusenje, korupcija, svi zajedno u korupciji , sve ce to formirati buducu Srbiju...

Vec se vide pomaci...moj komsiluk vise ne mozes naci nekog preko 23 , odmah idu da cuvaju decu , starce , da namestaju sobe u nemacku austriju , posle otvaraju firme, mlekare, cevapcinice...frizerske salone...
Kasnije jos idu milionske svadbe, ili kupovina nekretnina....iako svi kukaju kako je tesko imati nekretninu u nemackoj , u austriji nije, masa nasih tamo ima stanove, kuce, sve zivo...

Poslednja izmena:

Док цене дивљају у Србији, док се режим Александра Вучића сулудо задужује, док је банкрот земље већ виђен за неколико година због чега многи већ најављују да ће нас и званично преузети "БлекРок", у исто време новац грађана Србије се издваја за исплату пензија у Украјини!?!​

Ову скандалозну информацију открио је Амбасадор Украјине у Србији Володимир Толкач, који се захвалио на 52 милиона евра помоћи од званичног Београда.

Александар Вучић је раније рекао да је Србија пружила помоћ Украјини у износу од 52 милиона евра, а Толкач објашњава и у чему се та помоћ састоји.
„Желим да похвалим хуманитарну помоћ Србије Украјини. Више би значило да се Србија придружи санкцијама Русији, али свака помоћ је важна за наш народ. У ове две године рата, Србија је дала украјини велику хуманитарну подршку. Наша два председника су се састала шест пута током ове две године. Ви сте примили избеглице на вашој територији.

Изгубили смо велики број фабрика и производних места… Кад помињемо 52 милиона евра, причамо о подршци која нам је дала шансу да се пошаље финансијска помоћ нашим избеглицама, да исплаћујемо пензије, да одржавамо функције система“, истакао је украјински амбасадор у изјави за Н1.
Додао је и да Влада Србије разматра опрему за електричне мреже и системе који им могу помоћи да преживимо зиму.

„Тај новац нам даје подршку да функционишемо. Србија је увек покушавала да нам пружа праву подршку – ту су и амбуланте које су дониране, то нам је дало прилику да спашавамо војнике и цивиле, добили смо и хуманитарне помоћи. То није чисто бирократско, то је реалистична подршка, рекао је Толкач.
Дакле, болнице у Србији су распаду, југ земље је међу најсиромашнијим деловима Европе, делови Београда немају канализацију, путеви су већински необновљени, али режим Александра Вучића сматра да је важније даhttps://srbin.info/politika/nevidje...ana-srbije-za-isplatu-penzija-u-ukrajini/вати народни новац из буџета за исплату пензија у Украјини?
Zlikovac izdajnički da je ove pare uložio na Sever Kosova mogao je da pokupuje sve ove objekte koje sada šiptari koriste da okupiraju Sever Kosova i primoravaju Srbe da polako svi napuste i to..

Немој тако, Вучић ће сваком Србину извући из џепа последњи динар, а Србчету залогај из уста, само да он остане на власти.

Јер он размишља овако, "Држава то сам Ја" - после мене потоп

Pa jeste, nije to strasno i ukrajinci su napaceni ljudi...jok i nisu...svejedno sto je to posledica toga sto su gledali kako u ime njih neko tamo pali ruse po crkvama...
Tako i Srbi u Srbiji danas nemaju svoj identitet, nego su Srbi mesavina svih Srba, ali nije isto kad si srbin koji je rodjen tu i kad si Srbin koji je dosao pa ti je skoro kao strana drzava samo imas pogodnosti da si kao domaci....pristup je drugaciji , kultura drugacija..

To se oseti , to se zato nikad ne radi , ....nikad se ne menja drasticno broj useljenih da se ne bi narusila stabilnost i osnovna struktura domicilnog drustva..
a gde ce te izbeglice onda, da im ne daju da udju u zemlju..sad su kao dobri, pustaju migrante, a nas narod ne..
Srbi se kulturoloski razlikuju od kraja do kraja i svaki kraj je jedan protiv drugog, i tu je nesreca :mrgreen:
mada, eto znam da su mnoge izbeglice dobile politicki azil na Zapadu..

Немој тако, Вучић ће сваком Србину извући из џепа последњи динар, а Србчету залогај из уста, само да он остане на власти.

Јер он размишља овако, "Држава то сам Ја" - после мене потоп
a sa svakim dinarom se ponasa kao da je njegov licni, a ne poreskih obveznika RS..

a sa svakim dinarom se ponasa kao da je njegov licni, a ne poreskih obveznika RS..

Па, да , јер он види Србе као робове, са којима мисли да може стећи суверенитет.

Он не види да ако смо сви ми његови робови , да је и он роб

a gde ce te izbeglice onda, da im ne daju da udju u zemlju..sad su kao dobri, pustaju migrante, a nas narod ne..
Srbi se kulturoloski razlikuju od kraja do kraja i svaki kraj je jedan protiv drugog, i tu je nesreca :mrgreen:
mada, eto znam da su mnoge izbeglice dobile politicki azil na Zapadu..
Pa mislim da nisi citala ali je dobro pitanje..
Dakle iz svega sto sam napisao ti si videla da je problem u tome da se izbeglice ne prime, a nista drugo nisi primetila da je lose...?

To je dobar primer onoga o cemu pisem...izokrene se problem u to da li ih primiti ili ne primiti , sto uopste nije pitanje, ali nekako to postane pitanje...i tada je bilo pitanje bas to ...
Pokazuje kako razmislja ovaj narod i sta primecuje...

Па, да , јер он види Србе као робове, са којима мисли да може стећи суверенитет.

A kad one u EU ili USA kao bedni crv se ponasa, da te sramota sto ko te predstavlja tamo

Pa vidi , zato se drzi staljinove, ukokaj starog roba da bi te mladi rob velicao...zato redovno cisti krimose...samo sto ih ne koka kao staljin nego ih umoli da rade za njega...i jos ih casti , pa postanu kontrolabilni , sto je mnogo mnogo bolja stvar...

Pa mislim da nisi citala ali je dobro pitanje..
Dakle iz svega sto sam napisao ti si videla da je problem u tome da se izbeglice ne prime, a nista drugo nisi primetila da je lose...?

To je dobar primer onoga o cemu pisem...izokrene se problem u to da li ih primiti ili ne primiti , sto uopste nije pitanje, ali nekako to postane pitanje...i tada je bilo pitanje bas to ...
Pokazuje kako razmislja ovaj narod i sta primecuje...
nisam citala do kraja, priznajem... mnogo je dugacko! :hahaha:

Ко је Србији давао за пензије када је била под санкцијама?Када су је бомбардовали?
Та западна агенда како треба Украјини помагати до краја свијета јер елте тако треба, да ти кажем за њу нешто?
Обришем дупе са таквом слупаном агендом...

Napisah, ginuli su oni za nas - ne čitaš !

Извини гдје живиш тачно?Који град?Јер мени се чини да је највећи проценат досељеника у Бг. и Нови Сад.
Немој мислити да је то само локални проблем Србије, ево из прве руке знам да у Бања Луци данас имаш најмање домицилног становништва, чак ни у Сарајеву не живе локалци јер су једни отишли ,други дошли углавном из руралних средина.Знам такође, игром случајева какво је стање у Загребу, живи ми рођака рођена у Ријеци, њени су поријеклом из БИХ.Херцеговци и хрватски босанчероси су тренутно главна радна снага у Загребу, домицилни из Загреба су по ЕУ градовима.Такав процес миграција се циклично понавља свако мало.Тебе и твоју генерацију је захватио овај мало масовнији због ратова али вјеруј већ следећа генерација неће нико имати појма ко је одакле поготово клинци који се роде у Србији прва генерација.Прихвати то, што се прије помириш лакше ћеш се прилагодити јер то нису нелегални мигранти на црно већ људи углавном дошли трбухом за хљебом.

Извини гдје живиш тачно?Који град?Јер мени се чини да је највећи проценат досељеника у Бг. и Нови Сад.
Немој мислити да је то само локални проблме Србије, ево из прве руке знам да у Бања Луци данас имаш најмање домицилног становништва, чак ни у Сарајеву не живе локалци јер су једни отишли ,други дошли углавном из руралних средина.Знам такође, имам игром случајева какво је стање у Загребу, живи ми рођака рођена у Ријеци, њени су поријеклом из БИХ.Херцеговци и хрватски босанчероси су тренутно главна радна снага у Загребу, домицилни из Загреба су по ЕУ градовима.Такав процес миграција се циклично понавља свако мало.Тебе и твоју генерацију је захватио овај мало масовнији због ратова али вјеруј већ следећа генерација неће нико имати појма ко је одакле поготово клинци који се роде у Србији прва генерација.Прихвати то, што се прије помириш лакше ћеш се прилагодити јер то нису нелегални мигранти на црно већ људи углавном дошли трбухом за хљебом.
Ti mene zaebavas i pravis se da ne razumes sta sam rekao , a mozda i ne razumes...

Napisah, ginuli su oni za nas - ne čitaš !
Гинули су Украјинци из Донбаса углавном, никако не Бандера фанатици који су тренутно на власти.
То су били фанатаци пандам Хрватима за вријеме НДХ.

Back