Невиђен скандал: Вучић дао паре грађана Србије за исплату пензија у Украјини!?!

nesko101

Elita
Poruka
19.555

Док цене дивљају у Србији, док се режим Александра Вучића сулудо задужује, док је банкрот земље већ виђен за неколико година због чега многи већ најављују да ће нас и званично преузети "БлекРок", у исто време новац грађана Србије се издваја за исплату пензија у Украјини!?!​

Ову скандалозну информацију открио је Амбасадор Украјине у Србији Володимир Толкач, који се захвалио на 52 милиона евра помоћи од званичног Београда.

Александар Вучић је раније рекао да је Србија пружила помоћ Украјини у износу од 52 милиона евра, а Толкач објашњава и у чему се та помоћ састоји.
„Желим да похвалим хуманитарну помоћ Србије Украјини. Више би значило да се Србија придружи санкцијама Русији, али свака помоћ је важна за наш народ. У ове две године рата, Србија је дала украјини велику хуманитарну подршку. Наша два председника су се састала шест пута током ове две године. Ви сте примили избеглице на вашој територији.

Изгубили смо велики број фабрика и производних места… Кад помињемо 52 милиона евра, причамо о подршци која нам је дала шансу да се пошаље финансијска помоћ нашим избеглицама, да исплаћујемо пензије, да одржавамо функције система“, истакао је украјински амбасадор у изјави за Н1.
Додао је и да Влада Србије разматра опрему за електричне мреже и системе који им могу помоћи да преживимо зиму.

„Тај новац нам даје подршку да функционишемо. Србија је увек покушавала да нам пружа праву подршку – ту су и амбуланте које су дониране, то нам је дало прилику да спашавамо војнике и цивиле, добили смо и хуманитарне помоћи. То није чисто бирократско, то је реалистична подршка, рекао је Толкач.
Дакле, болнице у Србији су распаду, југ земље је међу најсиромашнијим деловима Европе, делови Београда немају канализацију, путеви су већински необновљени, али режим Александра Вучића сматра да је важније даhttps://srbin.info/politika/nevidje...ana-srbije-za-isplatu-penzija-u-ukrajini/вати народни новац из буџета за исплату пензија у Украјини?
Zlikovac izdajnički da je ove pare uložio na Sever Kosova mogao je da pokupuje sve ove objekte koje sada šiptari koriste da okupiraju Sever Kosova i primoravaju Srbe da polako svi napuste i to..

Ne podrzavaju oni Vucica zato sto mu veruju , to zna i baba da nije, nego zato sto ih nista ne kosta....a vidis da je gnojko , moze da se cedi kad zatreba...
Ali zasluzio je , naguzio je Srbe solidno , moze da iscedi dosta, i onda nek cedi ako mu treba za polozaj i karijeru...

Ne podrzavaju oni Vucica zato sto mu veruju , to zna i baba da nije, nego zato sto ih nista ne kosta....a vidis da je gnojko , moze da se cedi kad zatreba...
Nisam ni rekao da mu veruju bas nasuprot mislim, ali kazem samo neka ga podrzavaju jos vise.

Nisam ni rekao da mu veruju bas nasuprot mislim, ali kazem samo neka ga podrzavaju jos vise.
Zar nije stigao izvestaj da bi eventualna promena vlasti u Srbiji bila pro EU, dakle , bolje Vucic nego pro EU u ovom trenutku...

Ja nisam siguran da je putin bas nepatoloski covek i humanista, ali da je dobar strateg, to jeste...jos ja i ne znam sta se sve muljalo u vezi sluzbi pre i oko kovida i posle kovida....
Ja znam samo oko EU i MMF , i kako su tu krenule finansijske malverzacije, iskakalo iz granica nenormalno svi parametri koje sam pratio, a to je ludilo , obicno malo poraste pa vidis kuda ce, ovo je bilo ludilo...teska kradja i prevara..

Zar nije stigao izvestaj da bi eventualna promena vlasti u Srbiji bila pro EU, dakle , bolje Vucic nego pro EU u ovom trenutku...
Licno sam protiv EU ali sam i protiv lopova, ubica i kriminalaca da nam budu na vlasti.

Licno sam protiv EU ali sam i protiv lopova, ubica i kriminalaca da nam budu na vlasti.
Ne pitamo se ti i ja, nikako , ovo samo objasnjavam kako putin hoce nestabilnost ovde kod nas u Srbiji jer mu ne odgovara pro eu promena, a ni da Vucic mnogo poveca tih 80 miliona, sto je sitno , davao je Vucic i 200 i 300 miliona...to je njemu ko dzeparac , zaturilo se u fijoci....

U celoj to prici me iznenadilo samo sta ce vulin na dan pocetka sukoba u izraelu...

Ne pitamo se ti i ja, nikako , ovo samo objasnjavam kako putin hoce nestabilnost ovde kod nas u Srbiji jer mu ne odgovara pro eu promena, a ni da Vucic mnogo poveca tih 80 miliona, sto je sitno , davao je Vucic i 200 i 300 miliona...to je njemu ko dzeparac , zaturilo se u fijoci....
Davao je ali to su nase pare, ne daje on iz svog dzepa u tome je razlika.

Davao je ali to su nase pare, ne daje on iz svog dzepa u tome je razlika.
Ali to ne primecuje 99% srpskih cankoliza, to sami ti i ja...
I jos po neko ....
Ja se jos i bunim za davanje para, kad se time remeti trziste, tj zasluge, npr dodje i calne 100 miliona za neku firmu kao sto je radio u kovidu po 10 20 miliona evra i i vise i onda firma postane lider na Srpskom trzistu i pojede nekog ko se guzi 30 godina da nesto zaradi i razvije se...

To meni smeta a to nikom ne smeta...narodu svejedno ko se razvio , a to nije tacno dugorocno...jer ako tako radis, svi ce postati spekulanti , cak i kad nisu pokvareni , postace...
Zato je garantovano da ce za 10 godina svi srbi biti mnogo jasnije lopovi , iako su i sad svi srbi lopovi...

Svi mi to placamo kroz namenska poskupljenja energenata, prehrambenih proizvoda, racuna....
Pazi dobro je to sto zna da uvali racune...i svi sretni...
Neko radi , neko krade, izvrsena podela , neko na silu pritera, neko nosi pelene u fabrici , sve je to superiska kad zajedno funkcionise..

Ono sto je gore, je sto je sasekao svu inteligenciju i sve korektne preduzetnike, te imamo samo hokstaplere na trzistu , a oni su uvek prljavi...pa nam je cela privreda prljava, sve se mulja...

Ali ja sam vise za to muljanje nego za korektan odnos, jer je moja procena da je vise naroda muljacke svesti , i da je bolje za sve da ovo postane Srbija na vodi , dakle jedino carstvo na svetu gde se isplati biti glup i lenj....i raditi ne mnogo ambiciozno a imati za glup i ebozovan zivot i jedno ili dva deteta i neku prcvarnicu od stana i to je to...
To je jedna idealizovana delboy buducnost Srbije...i odgovarajuci naslov je takodje, Mucke..

Nasi doktori nauka nisu ni blizu neko za respekt...sve je to jajarizam...iako ima ljudi koji su stvarno ok, ali su skrajnuti , sta nego to...nije ih politika skrajnula nego oni koji su forsirani politikom..

Uzmimo npr jedan moj posao , ja sam tu radio pristojno , i onda kad ojacas onda sam dosao u priliku da napravim dil sa svetskom federacijom za organizovanje video igara...
A ja sam nisam igrac video igara, tj totalno sam van igranja ali sam u tim krugovima bio , i plus povezan sa infrastrukturom...i pogodilo se ali onda uskoce politicke jajare i kazu klasicno , a sto bas ti , nemas ledja, a to nas vredja i iako sam dobio ledja direktno od federacije, tj stranci , nase jajare su blokirale to ...ovde...
A to su milioni evra i tada bili , 2,3 je bila cifra, a moji troskovi su bili procenjeni na 300k za tvrde i 350k za meke troskove, to ti je se ono , ljudstvo klinkice, organizacija, press sluzbe, cak 4 sam planirao ...ljudima iz federacije isla voda na usta, jer je to nesvakidasnje bilo , ali ....
I to sve bez sponzorskih ugovora...to sam imao u dzepu , cekali su u redu , IBM , Longines, par vama nepoznatih firmi , jedna TV stanica iz nemacke...masa casting channela ...

Shvatis sta je limit u Srbiji koja je post SFRJ ovska...

Ali ne mozes, , ne znaju te, a pre toga kazu ukradi da ti verujemo ....ta selekcija...

Poslednja izmena:
Дакле, болнице у Србији су распаду, југ земље је међу најсиромашнијим деловима Европе, делови Београда немају канализацију, путеви су већински необновљени,

Probaj da lažeš bar malo inteligentnije,:mazi:

Poslednja izmena od moderatora:
Ono sto je gore, je sto je sasekao svu inteligenciju i sve korektne preduzetnike, te imamo samo hokstaplere na trzistu ,
Našao se ko će da priča o inteligenciji, pravopis je nepoznata reč za tebe i tebi slične... :mazi:

Шта желиш да кажем? Да коментаришем глупости са Хазар инфа? Али рећи ћу ти нешто друго.

Друго, Србија данас мора да води мудру политику , д би сачувала Србију и србске животе. Ми немамо данас снаге да се супротстављамо ЕУ и НАТО пакту, ми немамо снаге да се отворено ставимо на страну Руса и Русије (што објективно и јесмо), већ морамо да сарађујемо и са западњацима, да гледамо што више да сачувамо Србију од њих, да им не гурамо прст у оку, јер знамо да су спремни на све, видели смо то у прошлости, итд
Као Војвода Ђујић, примера ради, који је сарађивао и са Италијанима, с Немцима, па и са усташама, чак, не зато јер их је волео или желео њихову победу у рату, већ зато да би сачувао србске животе.

Такву политику данас води и Србија, сарађује са ЕУ и НАТО, али не значи да их волимо или желимо њихову победу, већ гледамо да сачувамо Србију.
У исто време водимо политику економског, политичког и идеолошког повезивања свију Срба, сарађујемо итекако са Русијом и јавно и тајно и једина смо држава у Европи која није Русији увела санкције, иако се врше неморални притисци на нас. Такође, никада нећемо ући у НАТО. Ни у ЕУ, пусти ти шта се прича за јавност и за њих, сви знају да Србија никада неће ући у ЕУ, нити наша власт то жели.

Шта желиш да кажем? Да коментаришем глупости са Хазар инфа? Али рећи ћу ти нешто друго.

Друго, Србија данас мора да води мудру политику , д би сачувала Србију и србске животе. Ми немамо данас снаге да се супротстављамо ЕУ и НАТО пакту, ми немамо снаге да се отворено ставимо на страну Руса и Русије (што објективно и јесмо), већ морамо да сарађујемо и са западњацима, да гледамо што више да сачувамо Србију од њих, да им не гурамо прст у оку, јер знамо да су спремни на све, видели смо то у прошлости, итд
Као Војвода Ђујић, примера ради, који је сарађивао и са Италијанима, с Немцима, па и са усташама, чак, не зато јер их је волео или желео њихову победу у рату, већ зато да би сачувао србске животе.

Такву политику данас води и Србија, сарађује са ЕУ и НАТО, али не значи да их волимо или желимо њихову победу, већ гледамо да сачувамо Србију.
У исто време водимо политику економског, политичког и идеолошког повезивања свију Срба, сарађујемо итекако са Русијом и јавно и тајно и једина смо држава у Европи која није Русији увела санкције, иако се врше неморални притисци на нас. Такође, никада нећемо ући у НАТО. Ни у ЕУ, пусти ти шта се прича за јавност и за њих, сви знају да Србија никада неће ући у ЕУ, нити наша власт то жели.
Gledao sam danas ukrajinskog ambasadora Tolkača na TV-u i rekao je da je Srbija dala 52 miliona evra Ukrajini, zahvalio se Vučiću na tome.

Back