Neverovatno ali neonacizam u celoj EU je otvoreno najzastupljeniji u Poljskoj

https://en.wikipedia.org/wiki/Beate_Zschäpe

Усташе су биле горе од немачких нациста. Њихови злочини су били монструозни од нацистичких. Код усташа је итекако било расизма, што је сличност са нацистима https://sr.wikipedia.org/wiki/Rasno_zakonodavstvo_NDH
Ипак нацисти су пуно више од усташа инсистирали на расном моменту. А усташе су били клерикални (екстремно католичко-папистички настројени). Нацисте с друге стране католичка и протестантска религија није занимала, чак су сматрали да хришћанство штетно. Хитлер је рекао да је хришћанство задало највећи ударац човечанству у историји. Али нацисти нису били потпуно атеисти, нагињали су езотерији и старогерманском паганизму. Езотеријско тајно друштво Туле је одиграло битну улогу у настанку нацистичког покрета https://sr.wikipedia.org/wiki/Друштво_Туле
:mrgreen:

http://antikomunista.blogspot.com/2020/08/blog-post_31.html#more
Хришћанство узимамо као основу нашег колективног морала и породице,

као језгро нашег народа и државе, стављамо се под његову чврсту заштиту...

Нека Свемогући Бог узме наше дело под своју милост, да просвети нашу вољу,

благослови наше видике и да нас обдари поверењем нашег народа.“

Из говора Адолфа Хитлера којим се први пут обратио немачкој нацији као канцелар, 1933.
Plus, nacisti su imali slogan Gott mit uns - Bog je s nama.

Хитлер је лично презирао хришћанство. Али Немци су 1400 година били укорењени у (западном) хришћанству и видео је да их не може потпуно отргнути од тога, па је тражио неко средње решење.
Хитлер је бај д веј на будистичком Тибету тражио корене "аријевске" расе https://en.wikipedia.org/wiki/1938-1939_German_expedition_to_Tibet

Хитлер је лично презирао хришћанство. Али Немци су 1400 година били укорењени у (западном) хришћанству и видео је да их не може потпуно отргнути од тога, па је тражио неко средње решење.
Хитлер је бај д веј на будистичком Тибету тражио корене "аријевске" расе https://en.wikipedia.org/wiki/1938-1939_German_expedition_to_Tibet
Hitler jedino što jw tražio to je da mu naučnici naprave oružje za masovno uništenje,
Inače on je lično bio sektaš i ništa drugo.

Znam, samo mislim da je ironično. To da je Zelenski neonacista je ruska propaganda.
-XknlN-k_400x400.jpg

Autorska
Ovo je neverovatno pored Nemačke ali zaista Poljska otvoreno pokazuje neonacizam i uopšte se toga ne stidi.
Ja sam se lično uverio 1999god na Kosovu kadu su od strane KFORA korišćeni na severu Kosova posebno u Kosovskoj Mitrovici.Tada sam video koliko su ti katolici neonacisti i koliko mrze pravoslavne Srbe.Govorili su da smo mali Rusi.Tukli su po ulici pendrecima civile čak i žene,Sve dok nismo odlučili da se obračunamo sa njima.Tada smo prvi put bacili prave dve bombe i rafalno sa atomatskama po njima.Više nikada nisu smeli da uđu u Mitrovicu,Nažalost tako će morati i RUSI jer se oni neće smiriti i izazivaće sve dok ih Rus ne udari po nosu sa hipersoničnim raketama.
Ruska i rusofilska definicija nacizma:

Onaj ko ne kleči pred Trovačem

Dakle, Poljaci, Švabe, Francuzi, Englezi, Hrvati su nacisti
Bjelorusi i Čečeni nisu

Srbi i nacizam, kakva opterecenost... a ustvari ih zabole patka.

Normalan covek gleda kako da prezivi u ovoj zabokrecini. Prosecnog Srbina zabole mudo za nacizam.

Da nije ovog sukoba izmedju Rusije i NATO, ne bi niko ni spominjao isti na forumu.

Класична клерофашистичка патка. Као, то није битно, треба гледати како да преживиш, а све време се наоружавају и планирају да те почисте. Онда кад се деси Јасеновац или слично, Срби одједном збуњени - Шта је сад ово, па нас боли патка за нацизам, што дирају нас?!

Е, онда човек гледа како да преживи, али је тад касно.

Autorska
Ovo je neverovatno pored Nemačke ali zaista Poljska otvoreno pokazuje neonacizam i uopšte se toga ne stidi.
Ja sam se lično uverio 1999god na Kosovu kadu su od strane KFORA korišćeni na severu Kosova posebno u Kosovskoj Mitrovici.Tada sam video koliko su ti katolici neonacisti i koliko mrze pravoslavne Srbe.Govorili su da smo mali Rusi.Tukli su po ulici pendrecima civile čak i žene,Sve dok nismo odlučili da se obračunamo sa njima.Tada smo prvi put bacili prave dve bombe i rafalno sa atomatskama po njima.Više nikada nisu smeli da uđu u Mitrovicu,Nažalost tako će morati i RUSI jer se oni neće smiriti i izazivaće sve dok ih Rus ne udari po nosu sa hipersoničnim raketama.

Велика је илузија

да глобални конзумеризам цени и поштује неку посебну нацију

све су ту само као потрошна роба

Једина валута је зарада

Autorska

Poljska je ultra katolicka drzava. Vatikan je to pametno odradio. Postavio je Vojtilu na celu i tako pridobio vrlo bitnu slavensku drzavu

"Мисионари коју су дошли у Германију да шире хришћанство со били политички комесари. Римску државу је уништило хришћанство. Такозвана религија Павла је довела до револуције робова и подљудског елемента римског друштва."
-Мартин Борман, 1943.

Poljska je ultra katolicka drzava. Vatikan je to pametno odradio. Postavio je Vojtilu na celu i tako pridobio vrlo bitnu slavensku drzavu
In the early 1940s, the I.G. Farben Chemical Company employed a Polish salesman who sold cyanide to the Nazis for use in Auschwitz. The same salesman also worked as a chemist in the manufacture of the poison gas. This same cyanide gas along with Zyklon B and malathion was used to exterminate millions of Jews and other groups. Their bodies were then burned to ashes in the ovens. After the war the salesman, fearing for his llfe, joined the Catholic Church and was ordained a priest in 1946. One of his closest friends was Dr. Wolf Szmuness, the mastermind behind the November/78 to October/79 and March/80 to October/81 experimental hepatitis B vaccine trials conducted by the Center for Disease Control in New York, San Francisco and four other American cities that loosed the plague of AIDS upon the American people. The salesman was ordained Poland's youngest bishop in 1958. After a 30-day reign his predecessor was assassinated and our ex-cyanide gas salesman assumed the papacy as Pope John Paul II.https://sm4csi.home.xs4all.nl/nwo/nwoterrorism/SecretSocieties_NWO_part3.htm

Autorska
Истина је потпуно другачија. Најрадикалнији пољски неонацисти, католици и остали крајњи десничари од почетка подржавају српско КиМ, противе се исламској држави на КиМ и подржавају Србе.

Што се тиче Руса, имам руске пријатеље који туристички одлазе тамо и никада нису имали никаквих проблема, јер ко хоће да му ЕУ, Бајден или Путин испирају мозак, онда они буље у екране и мрзе за тастатуром.

Ово твоје дечије ложење на курате русе у тенковима су твоји влажни снови, јер реалност је да они не могу да уђу даље од 100км у Украјину и то само са источне стране.
И ја бих волео када би Руси могли да бомбардују Сарајево и Приштину, а ми да навијамо из фотеља и да се курчимо.
Ма шта само то, још горе од тебе, волео бих да ми Срби заузмемо Москву па да бомбардујемо Јапан, ако они немају муда за то. Па онда Вашингтон.

Али одрасти човече већ једном.

ЕУ је комунистички пројекат у комбинацији са глобализмом. Како неко може рецимо да промовише ЛГБТ и у исто време да буде нациста ???
Па ми и Руси смо више нацисти, јер не подржавамо ЛГБТ пропаганду.

И каква је то наци држава, када неће попут Хитлера да поубија све који нису друштвено корисни, све старе, инвалиде, ментално оболеле итд. ЕУ је превише хумана, јер Трећи Рајх је те људе гледао као нижу расу и таманио их, а ЕУ ради тотално супротно и више се брине о њима.
Опет смо ми већи нацисти од њих, јер ми не бринемо о њима.

Онда ЕУ има превише те солидарности, социјалне помоћи итд ... код нациста тога није било, него је све морало да се крваво заради.
Опет смо ми Срби већи нацисти, гори и од нациста, јер овде људи раде за мизерне паре и деру им српски властодршци који подржавају АВ, деру им кожу са леђа.

Онда код нациста није било равноправности полова, знало се где је жени место. А ЕУ женама даје људска права, опет АФЖ и опет то личи на комунистичку утопију. Нациста лупи жени шамар и каже Фирер је наредио да родиш шесторо деце. А у ЕУ, жене се венчавају са женама, са кучићима, имају слободу да раде шта желе.

Лепо вам стоје петокраке на застави ЕУ, али ви сте комуњаре које не могу да прихвате чињеницу да запад гају комунистичко зло, а не фашистичко зло. То је неки ваш унутар партијски сукоб, као некада Тито и Стаљин.

Narod koja je pored Jevreja možda i najviše propatio od nacista...
Takvo što ne treba čuditi. S psihološke i sociološke strane je poznato da narodi koji su bili žrtve nekakve agresije ili genocida, znaju sami postati genocidaši i ekstremni desničari koji provode teror nad drugim. Najpoznatiji primjer su Židovi koji su pretrpjeli holokaust u ww2, a sada se sami služe nacističkim metodama, propagandom i djelovanjem nad Palestincima. Stvar je u tome da proživljena trauma zna, čak i često, napraviti od žrtve pravog monstruma.

Back