Neverovatni Duplantis ponovo nadmašio sebe!

Smarti

Sportski komentator
Moderator
Poruka
37.186
Nedugo nakon što je osvojio olimpijsko zlato uz svetski rekord u skoku motkom, na mitingu Dijamantske lige u Poljskoj ponovo je nadmašio sebe.

Preskočio je visinu 6.26 i po deseti put u karijeri oborio svetski rekord.

Ovaj momak inače ima samo 24 godine, a već je dvostruki svetski i olimpijski šampion.

/////////////////

Šta ovaj dečko neće sve uraditi !!! :klap:

E nemoj da ga ureknes....dobar je on....opustenzi....

nego kad si vec otvorio temu , ajd sledeci put je aktiviraj svaki put kad bude neki miting atletike...

Ja mogu da probusim kladionice TV pa da gledam , od RTS vajde nema....
Ovako mi ucinis uslugu , samo najavi jedan dan unapred kad je neki miting..ja ne gledam tv ne citam novine, , strateske i spijunaze to mi sleduje kako god okrenes, nego daj atletiku..

E nemoj da ga ureknes....dobar je on....opustenzi....

nego kad si vec otvorio temu , ajd sledeci put je aktiviraj svaki put kad bude neki miting atletike...

Ja mogu da probusim kladionice TV pa da gledam , od RTS vajde nema....
Ovako mi ucinis uslugu , samo najavi jedan dan unapred kad je neki miting..ja ne gledam tv ne citam novine, , strateske i spijunaze to mi sleduje kako god okrenes, nego daj atletiku..
Važi, nije problem

Ja nesto mislim da ga vec tri godine gledam na takmicenjima , ne bih rekao da sam se zaebao....i video sam bar 4 obaranja svetskog rekorda...
Ali ko ce ocekivati poljsku ...ajd cirih , koji vise ne znam ni da li postoji....hajde rim
samo je tri puta oborio svetski rekord ove godine .. znači dečko je genijalac :klap:

Nego, malopre si me pitao za raspored svih takmičenja
https://worldathletics.org/competition/calendar-results?

1724674792051.png

kakva dominacija :klap:

Back