Невероватан Дежа ву („већ виђено”)

Да ли се осећате кривим у случају Гадафија

• Да, могли смо зауставити НАТО ПАКТ и показати зубе

• Не ,ми смо издајници и баш нам је лепо

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Пуковника Гадафија тражи Хаг :think:не могу а да се не вратим у време када се исто дешавало нама.Очигледно да су се НАТО зликовци добро истренирила на нама па им сада све иде од руке.

Ми смо били први и могли само да променимо даљи наставак Хашког трибунала
Могли смо пркосно да стојимо и не изручујемо наш народ злобницима ,не само због нас него због свих оних који долазе после нас .

Србија је могла да одбије сарадњу са Хагом да окриви ЕУ и НАТО за бомбардовање и пркоси свету ,нисмо то урадили .Ђинђић је манипулисао масом
и сада смо само једно ништавило које је пола бившег државног врха послало у Хаг .

Дежа ву („већ виђено”)
А МОГЛИ СМО ЗАУСТАВИТИ !

Gadafija traži Hag

Tužilac Međunarodnog krivičnog suda u Hagu Luis Moreno Okampo zatražio je da se raspiše poternica za hapšenje libijskog lidera Moamera Gadafija i njegovih najbližih saradnika zbog zločina protiv čovečnosti.
Na konferenciji za novinare, tužilac je potvrdio da je zatražio da se, pored Gadafija, izdaju nalozi za hapšenje i njegovog sina Sejfa el Islama, kao i šefa obaveštajne službe Abdulaha al Sanusija zbog "široko raširenih i sistematskih napada na civile".

Опрости нам пуковиниче нисмо знали шта радимо ,окупирани смо и ми али ти дајемо подршку ,све смо ми то до сада видели.

Нека нам опросте и твоји синови и уницу ,тешко је признати али ми смо криви.

Код нас се хероји продају за векну хлеба а величају су НАТО разбојници и убице

600_ap_gadhafi_090924.jpg

Poslednja izmena:
Све смо ми крви ,нисмо требали дозволити Ђинђићу да нас уништи требали само мислити на будучност ,на оне жртве НАТО пакта које долазе .

Много тога само могли проментити да поједници нису слепо веровали издајнику

Могли смо свет да променимо а ми смо уништили многе који долазе после нас

Зора је сванула, суза је из ока канула

Poslednja izmena:
Mislim da mu mora suditi libijski narod.

Либиски народ је уз Гадафија само НАТО зликовци су против њега .

Ево гледајте шта смо ми урадили ,ми смо били први да Ђинђић није продао Милошевића многе ствари у свету би ишле другим током.

To će se videti da li ima podršku...Inače je glupo da se sudi samo njemu u MKS.Ako se sudi njemu mora se suditi i NATO-u jer je i u njegovim akcijama bilo ubistava civila...Znači ili oboma ili nikom.

Друже мој па није тако далеко било када су нас гађали бомбама и никада за то нису одговорали ,мислиш да има правде када је нафта у питању?

Нико неће одговоарати за убиство Гафаијевог сина и унука ,како и осталих народа Либије који су страдали од бомби.

А све то смо ми крви ,Нато се учио на нама и добро се извежбао.

Mi s ovim nemamo veze zaista je glupo povezivati.Ni na koji način nismo doprineli ni učestvovali u ovoj operaciji.

Ми смо први издали и окривили човека који се борио са НАТО ПАКТОМ и ако смо знали да је то што радимо погрешно.

Ми смо прве кукавице у историји које су дозволиле да им туђинац убија децу и да му ми онда љубимо ноге

Ми смо први издали и окривили човека који се борио са НАТО ПАКТОМ и ако смо знали да је то што радимо погрешно.

Ми смо прве кукавице у историји које су дозволиле да им туђинац убија децу и да му ми онда љубимо ноге

Govori u svoje ime.

A šta su za to vreme radili tvoji Rusi...Što tom čoveku nisu dali azil i utočište budući da su znali pod kolikim je strahovitim pritiskom već razrušena i slaba Srbija.To su gluposti,veću krivicu za sve ovo što se događa ima ta senka od nekadašnje sile Rusija nego Srbija.Rusi uostalom već trljaju ruke imaće takav lep zalogaj od nafte kad se dogovore sa novim vlastima...

Ми ћемо остати запамћени у историји како народ који љуби ноге својим убицама ,продали смо све што је вредило у Србији.Све наше хероје и родољубе
и што је најгоре дали смо повода НАТО ПАКТУ да исто ради и са осталима који му сметају.

Јадни смо ми какву срамоту имамо из себе

A šta su za to vreme radili tvoji Rusi...Što tom čoveku nisu dali azil i utočište budući da su znali pod kolikim je strahovitim pritiskom već razrušena i slaba Srbija.To su gluposti,veću krivicu za sve ovo što se događa ima ta senka od nekadašnje sile Rusija nego Srbija.Rusi uostalom već trljaju ruke imaće takav lep zalogaj od nafte kad se dogovore sa novim vlastima...

Човек није хтео да напусти своју земљу и да КРИВИ СМО МИ !

СУТРА ЋЕ НАША ДЕЦА ДА НАС СЕ СРАМЕ ,НАША ИСТОРИЈИА ЋЕ ДА СЕ СРАМИ ОВАКВЕ СРБИЈЕ

Све смо ми крви ,нисмо требали дозволити Ђинђићу да нас уништи требали само мислити на будучност ,на оне жртве НАТО пакта које долазе .

Много тога само могли проментити да поједници нису слепо веровали издајнику

Могли смо свет да променимо а ми смо уништили многе који долазе после нас

Зора је сванула, суза је из ока канула

Ja лично осечам велику кривицу и одговорност због Гадафија.До јуче нисам мого да спавам, а од данас могу спавати само по 2h.

Пусти сада Русију како ћеш сутра да објасниш свом детету да ти је нација издајничка и да је због такве политике уништила пола света

Objasnicu da ima i gore od toga...a to je da zemlju koju napadne NATO ne pomognes u nevolji, a pritom joj uvedes i sankcije.

Човек није хтео да напусти своју земљу и да КРИВИ СМО МИ !

СУТРА ЋЕ НАША ДЕЦА ДА НАС СЕ СРАМЕ ,НАША ИСТОРИЈИА ЋЕ ДА СЕ СРАМИ ОВАКВЕ СРБИЈЕ

Cega ce, bre, moje dete da se srami i zasto:eek:
Sto joj je majka bila bombardovana dok se ona nije bila ni rodila, ne znam ko je MENE branio, ali znam da me niko nije odbranio, nego istrpela i prosla opet bolje od mnogih, narocito onih koji nisu preziveli:roll:

Cega ce, bre, moje dete da se srami i zasto:eek:
Sto joj je majka bila bombardovana dok se ona nije bila ni rodila, ne znam ko je MENE branio, ali znam da me niko nije odbranio, nego istrpela i prosla opet bolje od mnogih, narocito onih koji nisu preziveli:roll:

BILJO како те није стид.Историја те веч осудила што ниси одбранила Гадафија........Или кад боље размислим немој се бринути.Ево још 5 дана је СУДНИ ДАН па неше бити потребно ништа да објашнаваш никоме,нит да се стидиш.....

Moderatori bi trebali banirati trajno ovu spodobu koja na ovako gnjusan način blati srpski narod. :roll:

Back