Komunistkinja
Buduća legenda
- Poruka
- 48.824
Пуковника Гадафија тражи Хаг
не могу а да се не вратим у време када се исто дешавало нама.Очигледно да су се НАТО зликовци добро истренирила на нама па им сада све иде од руке.
Ми смо били први и могли само да променимо даљи наставак Хашког трибунала
Могли смо пркосно да стојимо и не изручујемо наш народ злобницима ,не само због нас него због свих оних који долазе после нас .
Србија је могла да одбије сарадњу са Хагом да окриви ЕУ и НАТО за бомбардовање и пркоси свету ,нисмо то урадили .Ђинђић је манипулисао масом
и сада смо само једно ништавило које је пола бившег државног врха послало у Хаг .
Дежа ву („већ виђено”)
А МОГЛИ СМО ЗАУСТАВИТИ !
Gadafija traži Hag
Tužilac Međunarodnog krivičnog suda u Hagu Luis Moreno Okampo zatražio je da se raspiše poternica za hapšenje libijskog lidera Moamera Gadafija i njegovih najbližih saradnika zbog zločina protiv čovečnosti.
Na konferenciji za novinare, tužilac je potvrdio da je zatražio da se, pored Gadafija, izdaju nalozi za hapšenje i njegovog sina Sejfa el Islama, kao i šefa obaveštajne službe Abdulaha al Sanusija zbog "široko raširenih i sistematskih napada na civile".
Опрости нам пуковиниче нисмо знали шта радимо ,окупирани смо и ми али ти дајемо подршку ,све смо ми то до сада видели.
Нека нам опросте и твоји синови и уницу ,тешко је признати али ми смо криви.
Код нас се хероји продају за векну хлеба а величају су НАТО разбојници и убице
не могу а да се не вратим у време када се исто дешавало нама.Очигледно да су се НАТО зликовци добро истренирила на нама па им сада све иде од руке.Ми смо били први и могли само да променимо даљи наставак Хашког трибунала
Могли смо пркосно да стојимо и не изручујемо наш народ злобницима ,не само због нас него због свих оних који долазе после нас .
Србија је могла да одбије сарадњу са Хагом да окриви ЕУ и НАТО за бомбардовање и пркоси свету ,нисмо то урадили .Ђинђић је манипулисао масом
и сада смо само једно ништавило које је пола бившег државног врха послало у Хаг .
Дежа ву („већ виђено”)
А МОГЛИ СМО ЗАУСТАВИТИ !
Gadafija traži Hag
Tužilac Međunarodnog krivičnog suda u Hagu Luis Moreno Okampo zatražio je da se raspiše poternica za hapšenje libijskog lidera Moamera Gadafija i njegovih najbližih saradnika zbog zločina protiv čovečnosti.
Na konferenciji za novinare, tužilac je potvrdio da je zatražio da se, pored Gadafija, izdaju nalozi za hapšenje i njegovog sina Sejfa el Islama, kao i šefa obaveštajne službe Abdulaha al Sanusija zbog "široko raširenih i sistematskih napada na civile".
Опрости нам пуковиниче нисмо знали шта радимо ,окупирани смо и ми али ти дајемо подршку ,све смо ми то до сада видели.
Нека нам опросте и твоји синови и уницу ,тешко је признати али ми смо криви.
Код нас се хероји продају за векну хлеба а величају су НАТО разбојници и убице
Poslednja izmena: