Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Jeste, to je ono kad skine gache i ritualno ih spali pred tobom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U kasnom Srednjem veku, a narocito u vreme Reformacije broj zena koje su spaljene na lomaci premasio je ukupni broj muskaraca koji je u istom periodu poginuo u raznim bitkama i ratovima .Jeste, to je ono kad skine gache i ritualno ih spali pred tobom.
Bio si na sastancima ''s drvenim marijama''![]()
haha
A kako to sve raditi ako radite zajedno, tj. uvuceni ste u neki projekat, i samo radite, radite, i radite... Da ne izgleda preterano, a?Gledati zavodljivo u oči..pa pomalo skrenuti pogled,sedeti okrenut ka njemu blago..
nameštati kosu i gladiti je,jednom rukom blago prevlačiti preko spoljašnjosti svoje butine...blago maziti svoj vrat i otkriti ga dok pričate..
flertovati ali sve suptilno i ne napadano...i tvoj je![]()
A kako to sve raditi ako radite zajedno, tj. uvuceni ste u neki projekat, i samo radite, radite, i radite... Da ne izgleda preterano, a?
E, ali npr, taj moj kolega, posto radimo za jednim racunarom, ne propusta priliku da uzme misa preko mene i rukom mi zakaci sise.
Sta mislite, je l' to slucajno ili namerno? : )
A mozda se ja to samo tripujem. : )
...ti mozda nenamjerno tripujes....![]()
Znala sam da od toga nema nista.![]()
ima ima
ja ne bih podnela da posle svega ne saznam ono što nas sve interesuje =)
ma, ko ti to kaže, da ga bijemo???:x
Pa, ne znam, nesto nisam optimisticna, znas, stariji je 10 godina, mislim da me gleda kao klinku, ma, nemam pojma, napalila sam se ko budala...![]()
Pa, ne znam, nesto nisam optimisticna, znas, stariji je 10 godina, mislim da me gleda kao klinku, ma, nemam pojma, napalila sam se ko budala...![]()
ma nista ti ne verujem
E, ali npr, taj moj kolega, posto radimo za jednim racunarom, ne propusta priliku da uzme misa preko mene i rukom mi zakaci sise.![]()