Neverbalni seksualni signali

Gledati zavodljivo u oči..pa pomalo skrenuti pogled,sedeti okrenut ka njemu blago..
nameštati kosu i gladiti je,jednom rukom blago prevlačiti preko spoljašnjosti svoje butine...blago maziti svoj vrat i otkriti ga dok pričate..
flertovati ali sve suptilno i ne napadano...i tvoj je :D
A kako to sve raditi ako radite zajedno, tj. uvuceni ste u neki projekat, i samo radite, radite, i radite... Da ne izgleda preterano, a?

E, ali npr, taj moj kolega, posto radimo za jednim racunarom, ne propusta priliku da uzme misa preko mene i rukom mi zakaci sise. :lol:
Sta mislite, je l' to slucajno ili namerno? : )
A mozda se ja to samo tripujem. : )

A kako to sve raditi ako radite zajedno, tj. uvuceni ste u neki projekat, i samo radite, radite, i radite... Da ne izgleda preterano, a?

E, ali npr, taj moj kolega, posto radimo za jednim racunarom, ne propusta priliku da uzme misa preko mene i rukom mi zakaci sise. :lol:
Sta mislite, je l' to slucajno ili namerno? : )
A mozda se ja to samo tripujem. : )

...ti mozda nenamjerno tripujes....;)

kad smo na poslu u ljetnjem periodu dobili neke vrlo tanke trenerke kao uniforme...jedan moj bivsi kolega, kasnije momak,sada takodje bivsi... postao je za mene odjedanput :rolleyes:kao nova osoba u firmi!!!!!........on je bio tako..:shock:......neodoljiv.
.....Ali posle samo dva dana on je prestao da nosi uniformu .....i ostajao je da radi u dzinsu....Posto sam bila na mjestu slicnom menazeru ja sam upozorila seficu , da po mom misljenju bitno je da SVI nosimo uniforme zbog kompletne impresije na ljude.On je odbio da je nosi i trpio je sankcije a ja sam bila Ocajna!Sta sad da smislim???!nista.
Poslije nekoliko dana on je prosuo kafu na farmerke i presvukao se.meni je osmjeh bio od uva do uva citav taj dan i bila sam hiper happy:lol:.i svi klijenti od tog momenta pa do kraja radnog vremena govorili su: pa ti sijas!Na kraju radnog vremena,ostali smo sami..... ja sam imala 100 nekih kesa i potrebnih i nepotrebnih i zamolila sam ga da mi pomogne da stavim sve u kola...pomogao mi je.....kad smo stavili, naslonio se na kola i pricao nesto ..pojma nema sta...ja sam tako zeljela da 'ga' dodirnem..... i u jednom momentu....moja ruka je bila na njemu i mi smo bili na putu ka mom stanu...... nijesmo razgovarli....prvo sto je razbilo prijatnu i energijom nabijenu tisinu bila je njegova sala..'ja mislio ti se predomislila'....posle mog uobicajeno dugog tisiranja..
......rekao mi je kasnije,da nije htio nositi uniformu jer ga je bilo muka od mene i cinilo mu se da ga nekako gledam s podsmijehom...kao vidi ovu budalu kako se pali...
slala sam pogresne signale verbalne.ali neverbalni su zato zakon;)

Pa, ne znam, nesto nisam optimisticna, znas, stariji je 10 godina, mislim da me gleda kao klinku, ma, nemam pojma, napalila sam se ko budala... :lol:

Desilo mi se nešto slično.
Svaki put kad se sretnemo, pogleda me kao da bi me tog trenutka kresnuo.
Posle godinu dana, ohrabrim se ja da mu stavim do znanja šta mi je na pameti, a on meni kaže:"Mislim da si sve uobrazila." I nastavi i dalje isto da me odmerava....

Back