Neuzvraćena Ljubav i Šta Činiti

Hromi Vuk

Zainteresovan član
Poruka
120
Sad, imam problem koji mi je već duže vreme na umu. (Upozorenje predstoji manje više esej i neki vid ispuštanja emocija) Bio sam neverovatno zaljubljen u jednu curu, mada verovatno sam i sada, prvi put sam je sasvim slučajno ugledao na sasvim levom mestu među desetinama drugih devojaka i već tada bez prozborene reči video nešto posebno. Kasnije sam imao i priliku da je upoznam i odmah sam bio fasciniran i prijatno iznenađen koliko je ona inteligentna, prijatna i simpatična. No još nisam gaijo nikakve emocije sem prijateljskih. Dok vremenom i čestom interakcijom, pozivima i razgovorm nisam počeo sve više i više da se interesujem za nju. Zatim sam sa njom i sa još nekolicinom prijatelja proveo manje više punih mesec dana konstantog druženja i generalno obitavanja . U toku tih mesec dana (malte ne na samom početku druženja) sam razvio izuzetnu ljubav (ili bolje reći zaljubljenost) prema njoj. Ni jedna devojka do tada ma koliko lepa me nije toliko rastopila i pomerila kao što je ona uspela (ja sam generalno veoma izbirljiv, i samim time devojka mora da bude stvarno jedna u milion da me zainteresuje). E sada već polako dolazim do razočaravajućeg dela ove priče. Ja kakav sam samouveren i ponekad prepun sebe previše polažem na svoje kvalitete,tako da sam na osnovu njenog odnosa sa mnom zaključio da je sviđanje obostarno...Grdno sam se zajebao da se tako izrazim. Jednom sam sasvim slučajno saznao da ima momka, tog trenutka sam osetio ogromnu mučninu i veliko razočarenje i neprijatnost, ne znam kako da opišem stanje ali bilo mi je veoma loše. Ovde sam se zbunio "brate ako ima momka što se ponašala tako otvoreno prema meni" na to pitanje i dalje nemam konkretnog odgovra, sem možda da je generlano prijateljska osoba ili da sam ja duduk za čitanje ljudi. Sve u svemu ja sam tada nastavio da flertujem sa njom više nego inače, moglo bi se reći da sam otvoreno pokazivao da mi se sviđa, dal komplimentima ili stavom. Bio sam toliko istrajan da je društvo videlo ovo pa su me počeli zezati. Sve u svemu ja se nisam obazirao na to da je ona zauzteta i nastavio sam, ona je manje više uvek prikladno odgovarala na to smeškanjem ili uzvraćnjem flerta, dok i sama nije shvatila da mi se sviđa ili sam jednostavno bio previše dosadan :D Onda je nekako...zahladnila, više se nije toliko smejala na moje viceve, izvale i dosetke, nije se toliko smešila u odnosima i sve u svemu odnos nam je malo zahladneo. Na kraju putašestvija samo se izgrilili i rastali, i svako je krenuo svojim putem. Mada meni je i posle mesec dana ona i dalje u mislima (doduše ne do te mera kada sam bio pored nje, ali i dalje u dubini duše mislim o njoj) i stvarno ne znam šta da radim, i ako živi stotinu kilometara od mene njena sećanja me napadaju, i lepa i ona malo manje. Stvarno ne znam šta da mislim i šta da radim. Tako da ako ste preživeli do ovog dela imate li kakav savet.

(Unapred da se izjasnim kako sam pročitao naslov i ove poslednje dve rečenice)
Stvarno ne znam šta da mislim i šta da radim. Tako da ako ste preživeli do ovog dela imate li kakav savet.
Preživeo jesam, više puta, ono baš redovno mi se dešava. Ako si se potrudio i na tvoj trud nije odgovoreno kako bi ti želeo, mož samo da pokucaš na vrata sledećoj. Nije zgoreg s vremena na vreme sagledati šta i kako radiš, možda nešto baš grešiš, ali nemoj preterivati sa introspekcijom, niko nije u obavezi da se dopadne drugima tako da opušteno i guraj dalje, ko traži naći će, ko ne traži kukaće na forumu šta jadan/a da radi kad ništa ne radi i zašto mu/joj ne ide. I vaćaj je malo, jeste prostački i grub pristup ali bar si odmah siguran na čemu si.

----

Uzgred, to što ti se desilo su neuzvraćene simpatije, zaljubljenost, ljubav dolazi kasnije, prvo da se uzvrati pa posle još toga.

Pre svega,dobrodosao u nase malo ali odabrano drustvo!Videces,nece ti biti dosadno nikad :)
Meni se cini,ako sam dobro shvatio (citam posle 30 sati u budnom stanju,odmah da kazem) da si ti ucinio nesto sto zene najteze prestaju-propustio sansu kad je bilo vreme.
Mislim da tu preteranih šansa nije ni bilo, s obzirom da ja zauzeta i da je fora godin ipo dana il dve u vezi. To što se ona meni nenormalno svidela pa sam joj se nabacivo to je jer sam tvrdoglav. Nego di sam ja baki porgrešio.

Generalno govoreći v'elki sam emotivac (mada ne izgledam tako) i imam tendenciju da se zaljubljuem. Mada ovaj put je to bilo....drugačije. Znažno, čas sam neverovatno srećan, čas tužan. Ne verujem da sam ikada bia ovako opčinjen. Evo i sad nakon više od mesec dana je nisam video, a i dalje sam tužan kad o njoj mislim.

A šta misliš kakav bi tek zombi postao da ti je dala macu, pa ti istu uskratila, ne bre, dobro si prošao, ovako je bolje, bezbolnije, nisi dobio mace, nemaš za čim da žališ, a emocije iščile vremenom, ili čim se oseti neka rezervna maca. Valja se ugledati na pametne žene koje uvek na klupi imaju nekog golgetera, nekog džokera, koji će ući na teren kad zatreba zamena.

A šta misliš kakav bi tek zombi postao da ti je dala macu, pa ti istu uskratila, ne bre, dobro si prošao, ovako je bolje, bezbolnije, nisi dobio mace, nemaš za čim da žališ, a emocije iščile vremenom, ili čim se oseti neka rezervna maca. Valja se ugledati na pametne žene koje uvek na klupi imaju nekog golgetera, nekog džokera, koji će ući na teren kad zatreba zamena.
Vidi baki prvi put kad sam je video bila je okružena desetinama cura od kojih je i bilo zgodnijih od nje, mada mislim da ona kakva je ne bi privukla pažnju većini muškaraca, on mi se svidela iz nekih drugih rasloga

Meni se čini da ti imaš više godina, jer zvučiš zrelije, ali hajde, to i nije važno.
A to da postoje cure koje zrače nekom privlačnošću i pored toga što na prvi pogled nisu atraktivne nije ništa neobično, to bi se dalo razumeti. No moj komentar se odnosio na rasplet tih vaših dogodovština, ipak cenim da si mogao i gore proći s tom curicom.

Meni se čini da ti imaš više godina, jer zvučiš zrelije, ali hajde, to i nije važno.
A to da postoje cure koje zrače nekom privlačnošću i pored toga što na prvi pogled nisu atraktivne nije ništa neobično, to bi se dalo razumeti. No moj komentar se odnosio na rasplet tih vaših dogodovština, ipak cenim da si mogao i gore proći s tom curicom.
Nije sve u seksu, baki.

Takva neka loša iskustva mogu da se odraze na psihu, da izazovu posledice.
Poznavao sam svojevremeno neku ružnjikavu curicu koja se zatelebala u dečka lokalnu rok zvezdu, a njega je zanimalo samo to da je iskoristi za seks, i pristajala je na takav podređeni odnos, služila mu kao meso, bar da na taj način bude njen iako je znala da je on ne voli, on se uradi, odvede je noću na sred stadiona i uzme na travi, a ona srećna kao kuče što je bila s njim. Završila je u manastiru.

Back