Neustrasivi uspaljenik

• Začetnik teme Začetnik teme pulp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...moj ti je predlog da kad pomislish na nju i digne ti se , ti uzmi kameru i snimi "majmuna", pa kad mala dodje ti joj daj da gleda, a ti lepo otvorish pivo i pogledash utakmicu k'o chovek...ako je to ne zadovolji ondak nije za tebe, mislim ipak imate razlichie poglede na svet...otju da kazzem ako se ona napali u tvom prisustvu , a ti si napaljen samo kad ona nije tu , onda niste jedno za drugo...ili mozzda da prestanesh da mislish na nju dok je ne vidish golu i podmazanu...ma nemam pojma, lupam...:)
:lol:
vrlo kreativno strumpfe

Pomozite mi, neznam sta da radim!!!

Sa devojkom sam vec 3 mes.Ona hoce sex.Kad nije tu meni se dize pri samoj pomisli na nju, ja se na nju strasno lozim, ali cim ona dodje, odnosno kad mi se priblizi, meni se odmah spusti.

Molim vas pomozite mi.
cekaj, zar ti nisi onaj sto ima devojku koja nece da sredjuje a sex vam je fantastican :lol:

Vidi ovako majstore moj deda je gajio konje i radne i trkaće. I vrlo često se dešavalo da se pred dobrog pastuva izvede kobila a on neće da naskoči. Onda deda stari lisac uzme kanticu sa blatom pa malo poružni kobilicu jer je pastuv fasciniran istom. Analogno tome gledaj malo da je prizemljiš u svojim fantazijama kao biće od krvi i mesa sa svim ljudskim vrlinama i manama i barjak će se mnogo lakše zavioriti!! :) :) :) Sa druge strane ako prvi put bude i loše ima vremena uvežbaće se :)

Pomozite mi, neznam sta da radim!!!

Sa devojkom sam vec 3 mes.Ona hoce sex.Kad nije tu meni se dize pri samoj pomisli na nju, ja se na nju strasno lozim, ali cim ona dodje, odnosno kad mi se priblizi, meni se odmah spusti.

Molim vas pomozite mi.

Nista ne brini, s vremenom ce sve doci na svoje mjesto. Budi strpljiv, opusti se, probajte sa nekim igrama i sl. i trebalo bi da upali.

Back