Neuskladjene zelje..

Dakle, zanimljivo pitanje..

Recimo ovako: trebam nesto zavrsiti za agenta i rok je kratak. Iscrpljen zbog nespavanja i nervoze i pitanja da li cu stici, a jos ako ne ide u smeru u kom zelim, dodje devojka i kaze: vreme je za seh!
I sad ja sa mislima o problemu ispred mene kazem: ne sad, zaista sam umoran i dekocentrisan..
I paf! veza skripi..

Ili suprotno, njoj nije do toga, dan kao dan joj je bzv, ustala na pogresnu nogu, depresivno vreme, stvari koje uticnu na njeno raspolozenje. A ja bih seh..
I opet paf! veza skripi..

Pa, meni ne..

Ali me zanima nesto.. Je li tebi skripi veza ako svaki, ali svaki seks ne bude odlican?

Ne, ne skripi veza ako svaki seks ne bude odlican..mislim da je skoro nemoguce da bas svaki put bude sjajno

To može da bude trojako:
1. neko ima nekog sa strane sa kojim se hefta
2. veza je toliko dobra, da imate tu iskrenost da kažete kad vam nije do toga, a ne da pristajete na seks nevoljno čisto da se neko nebi uvredio i sl.
3. veza vam nema "osveženje" i sve je rutina, pa vas mrzi i da se skinete ponekad a ne da se naskačete

najbolja moguca stvar u nekoj vezi je upravo ta iskrenost
veza je vise nego odlicna ako partneru mozete da kazete da vam tog trenutka nije do toga a da za uzvrat dobijete samo drzanje u krilu i milovanje po kosi uz pitanje sta te muci ljubavi?

Back