• Dragi prijatelji, kreiran je nov forum "Socijalna zastita" na kome ce se pricati o svim pitanjima vezanim za ovu aktuelnu temu u drustvu

Neusklađene ličnosti, a usklađeni u sexu

Poruka
8.494
Jel vam se desilo da se sa nekim uopšte ne slažete / ne podudarate kao osobe, a da sex odlično funkcioniše?

Ima li sex (potreba za telesnim kontaktom) neki svoj rezon, koji uopšte ne zavisi od našeg svesnog dela.. čak možeš da misliš za nekog da je npr površan ili kreten ili da misli na pogrešan način, a opet da ga želiš za sex.

Priznate li sebi tu dihotomiju ili pokušavate možda da nađete razloge da se dobro slažete /negacija realnosti/ ili sa druge strane da je i sex prosečan, e da biste rešili komplikovanu situaciju? Jer. istovremeno vas neko jako i privlači i odbija /ambivalencija/.

Ili prosto prihvatate obe stvari i rešite da se orijentišete samo na sex?
U tom slučaju da li smatrate da je fer to odmah i predočiti toj osobi? Pa da odluči želi li takav odnos ili ne.

Pogledajte prilog 1216521
Ovo je tema za ozbiljan pdf, ne ovaj.
 

milance19

Hot, blue and righteous
Moderator
Poruka
22.079
Upuštala sam se u sex i sa onima sa kojima nemam nikakvo razumevanje kao osobe, niti smo slični, niti bismo mogli da funkcionišemo, niti imamo zajedničke teme. Primera radi, toliko nemamo da ne možemo ni razgovor da započnemo. Ali je sex bio zaista dobar. I to kad kažem sex, mislim na to da je dobra i komunikacija tokom njega,
A opet, dešavalo mi se i obrnuto, da je sa nekim razgovor i sve drugo sasvim dobar, ali nema ničega.. Sa takvim osobama teško ostajem i u kontaktu, mogu samo poznanici da budu, eventualno prijatelji.
Da se poklope oba, dosta retka stvar. Ko želi da čeka takav sex, naravno nek čeka.
Pa i sex je vid komunikacije
Tako da
Mislim da je to sve ok i moguće je
 
Da biste mogli da kreirate nove teme, trajno koristite svoje ime i ne pogađate stalno slike - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.