neugodne situacije

meni je ispricao ortak jednu nugodnu situaciju
kad je **** neku ribu u dupe,izvadi ga i vidi da je govnav,e sad...ona nije videla da je on video i pocne da mu pusi (atm) da ne bi video da je usran
sad cu da ga pozovem i da ga pitam da li je posle poljubio,mozda i jeste,jer ona nije videla da je on video :)

:rotf::rotf::rotf:...sta cu sve ovde da procitam:p:p:p

meni je ispricao ortak jednu nugodnu situaciju
kad je **** neku ribu u dupe,izvadi ga i vidi da je govnav,e sad...ona nije videla da je on video i pocne da mu pusi (atm) da ne bi video da je usran
sad cu da ga pozovem i da ga pitam da li je posle poljubio,mozda i jeste,jer ona nije videla da je on video :)

ja ne razumem
je l ona videla da je on video da ona nije videla?
jer ako je on video da je ona videla da on nije video, onda je to bezveze..

Da li vam se nekad desilo da ste se poceli smejati tokom seksa?:lol:
Naslov teme mi je prikladniji za odgovor: neugodne situacije — izazvane nesporazumima u komunikaciji. Mislim prevashodno na one koje uspostavim ovdje, na Forumu. Sijaset ih bješe! Tim su straŠnije što su motivi komunikacije s moje strane bili isključivo srce-parajući, srce-kucajući, srce-ovo, -ono... A zauzvrat dobiješ salve grubosti, nipodaštavanja i omalovažavanja, kao da si kompletnu familiju sagovornika/ice nasađivao na (neomašćen) kolac... Čudo jedno... Ne padam na psajhoterapeute i tako-te (možda bih progledao kroz... prste nekoj renomiranoj isceliteljki, tek ;)) ali bi valjalo da nabavim jednog... Da me prizove pameti, he... Jer, čim je njih više, a ja inksan tužni, brez iđe ikoga, do mene je... naravno... :whistling:

Back