Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
ШтА неволите у Истинском Православљу?Зашто сте убеђени у своје ставове да је ваш став онај ''прави''који је исправан?
Poslednja izmena:
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve dok mislis da je tvoja istina jedina prava istina, nema sta da pricamo.
ШтА неволите у Истинском Православљу?Зашто сте убеђени у своје ставове да је ваш став онај ''прави''који је исправан?
Твоје право је да неулазиш у расправу самном.Али докле год ти неверујеш у оно у шта ја верујем ти трошиш своје време верујући у погрешне ствари.
Pogresno si formulisao naslov teme, bolji naslov bi bio, "Zasto odbijate da mi se poklonite, kad ja jedini znam Apsolutnu Istinu?"
Па ја пишем у моје име кад бих писао моја вера би била ниокаква.Поклони се Ономе у чије име пишем,а не мени.
Па ја пишем у моје име кад бих писао моја вера би била ниокаква.Поклони се Ономе у чије име пишем,а не мени.
Prvo bi morao da odgovoriš na pitanje šta je istinsko Pravoslavlje. Ja kao neverujući često čitam ovde razna prepucavanja između raznih Hrišćana. Svi se zaklinju u Bibliju a svađaju se, te stoga ne znam šta je Istinsko.ШтА неволите у Истинском Православљу?Зашто сте убеђени у своје ставове да је ваш став онај ''прави''који је исправан?
Prvo bi morao da odgovoriš na pitanje šta je istinsko Pravoslavlje. Ja kao neverujući često čitam ovde razna prepucavanja između raznih Hrišćana. Svi se zaklinju u Bibliju a svađaju se, te stoga ne znam šta je Istinsko.
Nisi li se možda zapitao da li ti veruješ u prave ili pogrešne stvari? Na osnovu čega možeš biti tako siguran da si u pravu, a da drugi nisu?Али докле год ти неверујеш у оно у шта ја верујем ти трошиш своје време верујући у погрешне ствари.
Nisi li se možda zapitao da li ti veruješ u prave ili pogrešne stvari? Na osnovu čega možeš biti tako siguran da si u pravu, a da drugi nisu?
Веруј проучавао сам.Зато пишем.Светско православље није у праву.Некад православне цркве су потпуно застраниле.Паписти исто,а протестанте и остале дас и не помињем.
Nisam ubeđena ni u šta...a TI?
Јесам.
To ne znači da si u pravu.
Проучавао сам разне идеје, веровања.Знам шта пишем.
Vidiš, proučavali su i proučavaju i katolici, i adventisti, evangelisti, pentakostalci, baptisti, anglikanci, Jehovini svedoci i milion drugih hrišćanskih pravaca.Веруј проучавао сам.Зато пишем.Светско православље није у праву.Некад православне цркве су потпуно застраниле.Паписти исто,а протестанте и остале дас и не помињем.
Po čemu se ti i ono što si ti proučavao razlikuje od svih ostalih?
Šta Isus govori o raznoraznim književnicima, farisejima, sadukejima, samozvanim pravovernima koji proučavaju knjige i zakone, ali nemaju pravde, milosti, ljubavi u svojim srcima?
Svi oni pogrešno ispovedaju, a samo sam ja ispravan...??Господ Исус Христос Је основао своју Цркву.Једну Свету Истински Православну.Ја сам читао шта разни назови хришћани верују.Разни фарисеји,садукеји,самозвани правоверци су разни протестанти.Затим разни други који погрешно исповедају.