Eru
Aktivan član
- Poruka
- 1.098
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to misliš pretragu sa šiframa?na lageru imas svega ako uzmes u obzir pretragu sa siframa
Ja bih uzeo srednji paket od 8 eura valjda, 2 uređaja.mozes valjda na 3 uredjaja zavisi koji paket uzmes
To znam, iritantno je as ****. Ali ako imaju neke anime serije / filmove, to bi mi mnogo značilo. Ne mora dub, samo original, pa makar i engleski sub ako nema srb/cro.lgbt propaganda je izrazena do jaja i to smara
Svakako i tebi hvala na odgovoru.Pretpostavljam da si dobio sve potrebne infiormacije. Anime ne gledam, ali sam sada pogledala koliko je veliki izbor toga tamo.
Zaista. Verovatno je i Naruto tu negde.![]()

Je li se neko pretplatio na Netflix i ako jeste, kakve su im usluge, koliko imaju prevoda, koliko im je velika biblioteka sa filmovima, serijama, anime? Ima li problema kada se deli na recimo televiziji i računaru? Ne mogu se oslanjati na chatGPT kada je ovo u pitanju.
Uzeću srednji paket, baš taj gde mogu istovremeno na dva uređaja.Svakako svi sadržaji imaju bar engleski sub, za srb/hr ne znam.
Sto se tiče na koliko uredjaja gledaš - to se odnosi u isto vreme gledanja, tj netflix mozes da instaliras na koliko god uredjaja hoćeš (u okviru domaćinstva) ali mozes da gledaš istovremeno samo na 2 ili više u zavisnosti od paketa.
I zadnje, Naruto je definitivno u ponudi.
Превод на српски не постоји - има за хрватски за око 50% садржаја.Je li se neko pretplatio na Netflix i ako jeste, kakve su im usluge, koliko imaju prevoda, koliko im je velika biblioteka sa filmovima, serijama, anime? Ima li problema kada se deli na recimo televiziji i računaru? Ne mogu se oslanjati na chatGPT kada je ovo u pitanju.