Netflix

• Začetnik teme Začetnik teme Eru
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Eru

Aktivan član
Poruka
1.098
Je li se neko pretplatio na Netflix i ako jeste, kakve su im usluge, koliko imaju prevoda, koliko im je velika biblioteka sa filmovima, serijama, anime? Ima li problema kada se deli na recimo televiziji i računaru? Ne mogu se oslanjati na chatGPT kada je ovo u pitanju.

Imam
prevodi onako, vecina ima cro
na lageru imas svega ako uzmes u obzir pretragu sa siframa
mozes valjda na 3 uredjaja zavisi koji paket uzmes

lgbt propaganda je izrazena do jaja i to smara
algoritam ne preporucuje lepo po preferencijama

• Voli
Reactions: Eru
na lageru imas svega ako uzmes u obzir pretragu sa siframa
Kako to misliš pretragu sa šiframa?
mozes valjda na 3 uredjaja zavisi koji paket uzmes
Ja bih uzeo srednji paket od 8 eura valjda, 2 uređaja.
lgbt propaganda je izrazena do jaja i to smara
To znam, iritantno je as ****. Ali ako imaju neke anime serije / filmove, to bi mi mnogo značilo. Ne mora dub, samo original, pa makar i engleski sub ako nema srb/cro.

Možeš li, molim te, proveriti imaju li Naruto?
I dati mi koji SS da vidim kako to izgleda kada se pretražuje.

Pretpostavljam da si dobio sve potrebne infiormacije. Anime ne gledam, ali sam sada pogledala koliko je veliki izbor toga tamo.
Zaista. Verovatno je i Naruto tu negde. :)

• Voli
Je li se neko pretplatio na Netflix i ako jeste, kakve su im usluge, koliko imaju prevoda, koliko im je velika biblioteka sa filmovima, serijama, anime? Ima li problema kada se deli na recimo televiziji i računaru? Ne mogu se oslanjati na chatGPT kada je ovo u pitanju.

Svakako svi sadržaji imaju bar engleski sub, za srb/hr ne znam.

Sto se tiče na koliko uredjaja gledaš - to se odnosi u isto vreme gledanja, tj netflix mozes da instaliras na koliko god uredjaja hoćeš (u okviru domaćinstva) ali mozes da gledaš istovremeno samo na 2 ili više u zavisnosti od paketa.

I zadnje, Naruto je definitivno u ponudi.

• Podržavam
Svakako svi sadržaji imaju bar engleski sub, za srb/hr ne znam.

Sto se tiče na koliko uredjaja gledaš - to se odnosi u isto vreme gledanja, tj netflix mozes da instaliras na koliko god uredjaja hoćeš (u okviru domaćinstva) ali mozes da gledaš istovremeno samo na 2 ili više u zavisnosti od paketa.

I zadnje, Naruto je definitivno u ponudi.
Uzeću srednji paket, baš taj gde mogu istovremeno na dva uređaja.
Meni lično ne treba sr/hr sub ali mojima bi trebao. Tu je začkoljica.

Превод на српски не постоји - има за хрватски за око 50% садржаја.
Што се тиче "ослобођених" ако гледаш турски и корејски садржај неће бити проблема...

Back