GasMaska
Iskusan
- Poruka
- 5.400
On je priznao Kosovo, sta sad oce od nas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izrael je zahvalan za isporuke municije iz Srbije i zato će toj zemlji isporučiti izraelsko oružje, objavljuje platforma defence-network.com.
Izrael će zauvek biti najveći neprijatelj Srbije!!! Nadam se da će mu se suditi STROGO uskoro. I Vučiću jer pravi lažnu propagandu i veliča Izrael, i jer je izdajnik upotpunosti!Крајње је време да Нетањаху посети Београд и да покажемо исламском делу Балкана, да ми припадамо другој цивилизацији коју сада подржава и председник Трамп.
Европа се окреће суверенистичкој политици и наша је дужност да покажемо да је су Приштина и Сарајево непријатељи те политике и тих европских вредности.
Домаћи происламисти и комуњаре који подржавају Палестину, вероватно још увек жале што је њихов кандидат Бајден изгубио.
Живео Израел и ИДФ !
Вучић нема везе са тим.Izrael će zauvek biti najveći neprijatelj Srbije!!! Nadam se da će mu se suditi STROGO uskoro. I Vučiću jer pravi lažnu propagandu i veliča Izrael, i jer je izdajnik upotpunosti!![]()
Nema većeg neprijatelja nego izrael. Nikad uz njih!!!!Вучић нема везе са тим.
И после Вучића, Сарајево ће остати непријатељ Србије.
Босанци, ви не знате даље од СДА и Изетбеговића...Nema većeg neprijatelja nego izrael. Nikad uz njih!!!!
Ja nisam Bosanac, ja sam Srbin i ponosim se što sam jedan, i uvek ću znati ko će biti neprijatelj Srbije!!Босанци, ви не знате даље од СДА и Изетбеговића...