kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 42.416
upravo takoIzraelci, hvala vam što ste priznali Kosovo za državu. A mi pre toga Jerusalim za glavni grad Izraela. Kakve ljudine.
ljudeskare !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
upravo takoIzraelci, hvala vam što ste priznali Kosovo za državu. A mi pre toga Jerusalim za glavni grad Izraela. Kakve ljudine.
cekaj , pa ti si onaj koji podrzava islamiste u bosni . jer su protiv srba jel...I Srbi i Izraelci dobro znaju šta je muslimanska opasnost
Izraelci, hvala vam što ste priznali Kosovo za državu. A mi pre toga Jerusalim za glavni grad Izraela. Kakve ljudine.
cekaj , pa ti si onaj koji podrzava islamiste u bosni . jer su protiv srba jel...
a sad srbi kao znaju ko su islamisti i kakva su opasnost jel de...
e licemeru...
To je velika diplomatska pobeda velikog (visokog) vođe.То су они једнострано урадили или је то неко наш (знамо ко) потписао?
Srbija [Beograd] pristala je da otvori kancelariju za trgovinu i državne kancelarije u Jerusalimu 20. septembra 2020. i da do 1. jula 2021. premesti svoju ambasadu u Jerusalim.
Predsednik Aleksandar Vučić
- septembra 2020.
Kosovo (Priština) i Izrael su se usaglasili na uzajamno priznanje.
Premijer Avdulah Hoti
- septembra 2020.
Јевреји нуде Палестинцима да се интегришу у израелско друштво,
део њих је то и учинио
и заиста добро прошао.
A šta bi trebao odobravati srpski ratni zločin?Нетањаху је непријатељ Срба:
,,Israel condemns the massacres being perpetrated by the Serbs, and condemns all mass murder--both because of our history and because of our moral perception. We are shocked by what we see there and our heart is torn . . . A nation that is unable to enlist its own self-defense force won't be saved by anyone. We live in the Middle East, and we'd better internalize that message. No one will protect us if we don't protect ourselves, and may we never reach such a situation." ---Statement by Israeli Prime Minister Binyamin Netanyahu (Yediot Aharonot, 3/31/99)
Hamasu, kojeg danas podržava najmanje 75% Palestinaca, je teritorij sporedan: njima je jedini cilj uništenje izraela. Pa šta košta da košta.Nije poenta da se niko tu integriše, nego da svako ima svoju državu i da žive u miru. Preduslov je da nađu liedre koji su spremni da idu u tom smeru. Ovako dok god je tu jedna strana nezadovoljna, tu će biti problem. Izrael jeste jači, ali će i drugi ojačati, koja je poenta da večno živiš u ratu? Ako nisi sam na nekoj teritoriji, lepo se dogovoriš sa drugima, podelite teritoriju na način da svi budu zadovoljni i to je sve što treba uraditi.
Danas Hamas podržava 75% Palestinaca , ti si Gumi oduvek bio glup ali ovakva glupost prevazilazi čak i tebe , neko je išao od šatora do šatora ( koji su se dvadesetak puta pomerali iz oblastu u oblast ) i pravio ankete o tome da li šatordžije podržavaju HamasHamasu, kojeg danas podržava najmanje 75% Palestinaca, je teritorij sporedan: njima je jedini cilj uništenje izraela. Pa šta košta da košta.
Hamasu, kojeg danas podržava najmanje 75% Palestinaca, je teritorij sporedan: njima je jedini cilj uništenje izraela. Pa šta košta da košta.
Не, то је Борба за Слободу!Оно што Палестинци раде је тероризам.
Палестина није признала тзв. Косово.Nisu nam prijatelji ni jedni ni drugi.
Да. Још певам и песму ,,Мој је тата, злочинац из рата"!!!Jel ga ti odobravaš?
Ima li i jednog teroristu, osim Adema Jasarija, koga nismo podrzali?
Сем Адема Јашрија, нзм за другог...Ima li i jednog teroristu, osim Adema Jasarija, koga nismo podrzali?
Nisu nam prijatelji ni jedni ni drugi.
Izraelci, hvala vam što ste priznali Kosovo za državu. A mi pre toga Jerusalim za glavni grad Izraela. Kakve ljudine.
Pa ja ne volim ni jedne ni druge, samo što mi Židov kroji kapu i zbog toga bi i s Sauronom u koaliciju.О томе не треба више размишљати.
Већ, да ли делимо сличне вредности !
Колико видимо из историје обе нације (исте расе) су нам набијали ножеве у леђа 90-тих
Дакле, не делимо исте вредности
Pa ja ne volim ni jedne ni druge, samo što mi Židov kroji kapu i zbog toga bi i s Sauronom u koaliciju.
Koliko pucam od ljubavi prema radikalnim sunitskim muslimanima znaju svi koji su upoznati s mojim pisanjem na forumu.
Iako, mislim da Beli Vuk trola.
Kakve sada Hrvatska ima veze s ičim?Не знам само какве су то специјалне инстант везе које прораде између Хрватске и Израела ??
То ми није јасно, па просветли нас како је дошло до тога.
Kakve sada Hrvatska ima veze s ičim?
Kuce su od cokolade a prozori su od marmelade.To je sve bulšit. Jednostavno trebaju da sednu i da se dogovore i nađu rešenje za zajednički život. Narodi bi to sigurno želeli nego su tu jedino lideri problem.