Net reklame na 10 min, a voda?

Umri_muski

Legenda
Poruka
62.038
Nesto razmisljam, ljudi se zanesu, a poznato je da u savremenom svetu sve vise ljudi mesa glad i zedj...i obrnuto..
pored toliko aplikacija, i reklama kako ne postoje neke korisne , npr da se neki skup snimaka koji provocira pijenje vode emituje na svakih pola sata ili sat...npr ja se ne lozim na reklame za mineralne vode i one zvuke tocenja , to ne prolazi kod mene, ali ima scena filma robert de niro i statham i sad de niro je dugo zatvoren i bez vode i posecuje ga statham i trazi vodu tako sto baca metalnu casu strazaru da donese vode....

Isto kao sto me scena iz bosko buha, kad dele so iz sata motivise da jedem pasulj ...refleks...

Toliko se ljudi prave pametni , a sve sto vidim je sve vise gluposti i otudjenja...prevara i glupetanja...
Ljudi koji su gameri , nemaju vremena da operu sudje, da jedu, da spavaju mirno ,
Ljudi koji su na radu za komplujterom, nemaju osnovne vezbe pomeranja ociju , ispravljanja kicme, kratke vezbice, koje bi ih ucinile vise zdravim nego one koji trckaraju u prirodi..

Ljudi zaboravljaju da se umiju , jednom dnevno se umivaju cak i kad imaju kozna oboljenja....

Back