net play

rajkec

Aktivan član
Poruka
1.674
Hocu sa Djix-om da igram Red Alert 2 preko interneta (i da ga razvaljujem) pa bih pitao dal moze da se igra sa piratskim CD-om jer ni ja ni on nemamo originale

Da me razvaljujes.... :D ha ha ha ha ha.... videcemo.... i recicemo posle svim clanovima foruma ko je pobedio (pod uslovom da ja pobedim) :D

aj ako neko zna neka kaze....

a sto tako igrate?
Ja sam tiberian san igrao sa ortakom direktnim zvanjem telefona a pretpostavljam da i red alert ima tu mogucnost. Ako nema napravite mrezu i uz pomoc hamachia se spojite.

vidi u tiberian sun-u si u muliplayer opcji osim igranja u lanu imao i mogucnost igranja preko telefona znaci ukucas tel onog koga zoves on u isto vreme klikne na wait io ceka dok ti ne dobijes vezu. modemi malo komuniciraju (10-tak sekundi) i uspostavi se veza i sve je dalje normalno.
Ako nema te opcije onda prporucujem igru u lanu. To se moze simuirati na vise nacina.
Na starom win98 sam simulirao mrezu preko dial up-a i opet se zvali medjusobno (ali sad preko dial up veze a ne iz igrice sto je slucaj malopre bio)
U XP-u to bas nije tako jednostavno ali zato posoji program koji se zove hamachi i samo razmenite IP adrese i to je to. (naravno morate da ste na netu) :) Napominjem da ovaj treci nacin jos nisam isprobao ali nekoliko ljudi ovde me je svojevremeno uveravalo da je to izvodljivo i da moze tako da se igra.

:) pa ja sam ti rekao. Ne vredi ovako. Moras da skines msn pa da se nadjemo kad smo na netu je recimo ja ti posaljem mail, ne znam da si online i ti meni odgovoris za 5 minuta da me cekas medjutim ja proverim postu tek za 2 sata :) Znaci skini msn da bi bili u komunikaciji (moze i yahoo mesanger sto se mene tice)

......... a to je u pitanju ... nadam se da i to neko voli preko neta ... ja volim samo u single , a i to jedino mogu posto radim ne mogu da igram i da radim ... sada malo odmaram pa imam vremena za zezanje ali kad pocne posao nema zezanja !!!!

Back