Net-confidence ili kako od malog ega postane mega...

Ne. Ja i bez toga znam da sam dobra...:lol:

U principu prija mi paznja onih osoba koje se i meni dopadaju.

Naravno, mnogo vise mi znaci paznja osoba iz RL.

Kakva sam ovde i sta mislim ovde takva sam i uzivo. Ne pricam neke dvostruke price... Ovo sto vi znate znaju i oni koji me uzivo znaju.. hehe... ovde sam mozda malo vise otkrivala o sexu neke stvari... kad me povuce tema...:lol:

Ovo je ipak, samo r'n'r':wink:

Ono ...prve godine mog boravka ovde, pa i druge, stanje nije bilo normalno, po ceo dan sam mogla samo da se dopisujem na pp. Bilo mi je zanimljivo toliko novih ljudi, al' naravno 90% svega toga nije vredelo trosenja vremena. Onih 10% je zato vredelo i vise nego sto sam mogla da ocekujem.
Naravno da ti se napumpa ego, al' samo budala dozvoli sebi da veruje slepo sta mu pricaju kurta i murta. Drugo, desi se da te jedan dan dizu u nebesa, ako im ne udovoljis, sutra raznose najgnusnije lazi na pp o tebi. Kad mi se sve smucilo, otisla sam u ilegalu. I sad se samo ilegalisem sa ilegalcima. :lol:
Slicno je i u RL-u, samo sto je ovde veca koncentracija ljudi.
Smara me cimanje kao i u RL-u. Sad se topim kad mi pohvale fotke. :oops:
Oguglala sam na sve hvale, kao i na sva pljuvanja.:razz:

da li vam se ikada dogodilo da pomislite da ste mnogo dobar/a frajer/riba,zbog "paznje" koje izazivate svojom virt-pojavom?
da li vam ego "zavisi" od broja pp-ova u sanducetu ili od toga koliko ste ponuda imali za nesto konkretno ( u RL-u)?
ili je sve ovo samo rock`n`roll?!?!?!?!
samo iskreno.........

Ne izazivam paznju svojm virt-pojavom
posto ne postujem cesto,a i da je tako,
cisto sumnjam da bih na osnovu toga donosila takve zakljucke.

da li vam se ikada dogodilo da pomislite da ste mnogo dobar/a frajer/riba,zbog "paznje" koje izazivate svojom virt-pojavom?
da li vam ego "zavisi" od broja pp-ova u sanducetu ili od toga koliko ste ponuda imali za nesto konkretno ( u RL-u)?
ili je sve ovo samo `rock n`roll?!?!?!?!
samo iskreno.........
Ne.
Poslednji pp je bio chudan...pre neki dan..mozda juche..od nekog lika za koga nikad nisam chuo..neshto komentarisao da mi slabo odgovaraju na jedan text na blogu...ne znam shta je konkretno hteo..inache slabo ja dobijam a i shaljem PP-ove.
Long live rock!:smajlikojipkazujepalacimalac:

ili je sve ovo samo rock`n`roll?!?!?!?!
samo iskreno.........

Hmmm...dobra tema.
Kod mene se uglavnom preplicu periodi. Kada vishe vremena provodim ovde, i "blistam", u rl obichno imam krizu...
Kada manje postujem ovde obichno blistam u rl-u.
Poshto sam ovde preko 2 godine, vremenom, htela - ne htela, ostavljam dobar deo svoje lichnosti na ovom forumu...Najvishe zbog toga shto mi forum na neki nachin dodje kao praznjenje, i pozitivne i negativne energije.
Deshavalo mi se dosta puta da mi imponuje kada dobijem neki kompliment od osobe chije mishljenje vrlo uvazavam (ima ih par)...Deshavalo mi se da se smorim, iznerviram, da me pogodi nechija izjava..Znachi mislim da laze onaj ko kaze da ostaje hladnokrvan na sve ovo....
Ali ovo shto sam na forumu sada, to sam i u prirodi, sa jednom bitnom razlikom. U rl, je potrebno vreme da me neko upozna, a ovde to ide malo brze...Ali se sve svodi na isto...
Shto se tiche pp-ova. retko se dopisujem, i jako me to sve smara (e - mailovi, pp-ovi...)

Back