da li vam se ikada dogodilo da pomislite da ste mnogo dobar/a frajer/riba,zbog "paznje" koje izazivate svojom virt-pojavom?
da li vam ego "zavisi" od broja pp-ova u sanducetu ili od toga koliko ste ponuda imali za nesto konkretno ( u RL-u)?
ili je sve ovo samo rock`n`roll?!?!?!?!
samo iskreno.........
Hmmm...dobra tema.
Kod mene se uglavnom preplicu periodi. Kada vishe vremena provodim ovde, i "blistam", u rl obichno imam krizu...
Kada manje postujem ovde obichno blistam u rl-u.
Poshto sam ovde preko 2 godine, vremenom, htela - ne htela, ostavljam dobar deo svoje lichnosti na ovom forumu...Najvishe zbog toga shto mi forum na neki nachin dodje kao praznjenje, i pozitivne i negativne energije.
Deshavalo mi se dosta puta da mi imponuje kada dobijem neki kompliment od osobe chije mishljenje vrlo uvazavam (ima ih par)...Deshavalo mi se da se smorim, iznerviram, da me pogodi nechija izjava..Znachi mislim da laze onaj ko kaze da ostaje hladnokrvan na sve ovo....
Ali ovo shto sam na forumu sada, to sam i u prirodi, sa jednom bitnom razlikom. U rl, je potrebno vreme da me neko upozna, a ovde to ide malo brze...Ali se sve svodi na isto...
Shto se tiche pp-ova. retko se dopisujem, i jako me to sve smara (e - mailovi, pp-ovi...)