Неструктурно управљање

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

cp6aj

Zainteresovan član
Poruka
280
Можда сам досадио са текстовима , поготово о демократији али ви сте интелекуалци већина, волите читати. Зар не? Овај текст има везе са демократијом али мислим да ипак заслужује засебну тему.
За време совјетског комунизма читава совјетска уметност била је
потпуно идеологизирана. Читава уметност је била под жестоком
комунистичком цензуром и проводила је у живот политику КПСС. У та
времена у совјетској Јудеји уметност је створила огроман свет виртуалне
реалности, потпуно прожет лажним приказивањем и историје, и реалности. Ипак
тај свет је приказиван као права реалност, и већина људи га је прихватала
због одсуства алтернативе. Систем усађивања комунистичке идеологије у
људске главе, систем комунистичког залуђивања и зомбирања базирао се пре свега не на књигама Карла Маркса и Лењина. Њих је мало ко читао.
Он се базирао пре свега на совјетски филм.
Информационо оружје има колосални значај још и због тога, што се уз
његову помоћ врши неструктурно и скривено управљање људима. То
управљање људи не виде и нису свесни њега.
Структурно или јавно управљање људима веома је просто. Дође код
тебе шеф и каже: »Узми лопату и иди копај јаму!«. И потчињени нехотице иде и
под палицом копа јаму. Код неструктурног (тајног) управљања не виде се
никакви шефови. Нико не издаје никакве наредбе, већ човек сам узима
лопату и сам иде да копа јаму. И њему се чини да он то ради према
сопственој вољи. И тај човек чак није свестан да је он марионета у туђим
рукама, да њиме управљају невидљиви шефови.
На који начин се врши неструктурно управљање? Код неструктурног
управљања нико никоме не каже, шта треба радити. Неструктурно управљање
се врши тако што онај ко управља у присуству онога којим управља
озвучава одређене МОДЕРНЕ и наводно ПРОГРЕСИВНЕ ИДЕЈЕ. То јест
захваљујући СТВАРАЊУ одређеног ИНФОРМАЦИОНОГ ПОЉА око човека.

У уметности једно од најјачих средстава формирања личности – то је музика. Најсатанистичкија музичка форма – то је правац »тешки метал« или »панк-рок«. То је музика за дегенерике, музика која руши психу и од нормалних људи прави дегенерике. Музика таквих праваца по своме деловању слична је наркотицима и помаже општење човека са светом палих духова. Највећи део солиста те »музике« су – наркомани или отворени сатанисти. Мик Џегер – лидер групе »Ролинг Стоунс« себе сматра за оваплоћење Луцифера. Његове три песме: »Симпатије према ђаволу«, »Њиховим сатанским величанствима« и »Заклетве мога брата демона« – то потврђују на најбољи начин. На тим концертма стално присуствују сатански симболи.
Са црквом сатане повезане су највеће фирме за производњу плоча у САД, чији су власници једни од најбогатијих људи планете. Они су већ почели да користе методе музичког зомбирања, снимајући на дискове специјалне посланице на ултрависоким фреквенцијама, недоступним свести, али које утичу на подсвест.

Не треба мислити да се може управљајти само глупим и слабим људима. Великим делом људи могуће је управљати. Чак и оним најтврђим диктаторима са најјачом вољом било је могуће управљати. Како се то врши? Неструктурно, информационим путем. Како, например, управља земљом некакав диктатаор? Да би доносио управне одлуке, он треба да замисли ситуацију. А како он може да је замисли? Он сам лично не може све да види својим очима и сам лично да сакупи сву информацију. Он позива оне који му реферишу о ситуацији. И ти тихи људи, његови потчињени, имају могућност да управљају диктатором. Од тока какву информацију и на који начин су му је поднели, у многоме зависи реакција диктатора и његове одлуке. И диктатор често није свестан да њиме управљају. Не постоји тек тако изрека »свита чини краља«.

Обични руски људи често живе у илузији и верују да је тамо, на Западу, народ слободнији, више информисан, више индивидуалан и тешко се предаје програмирању и пропагандистичком залуђивању. То су илузије. Нема никаквих посебних тешкоћа у програмирању тих западних »индивидуалаца«. Погледајте са којом лакоћом се намеће и шири нова мода. А оно што је тачно за моду, то је тачно и за друге појаве. Мода код дужине сукње и мода код политичких идеја и парола подједнако се шири.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top