Несторовић се потукао на протесту опозиције (видео)

uvek je bilo tih provokatora na raznim protestima sećam se prošle godine na protestu posle onih tragedija koji se desio dan nakon onog guzonjinog grandioznog mitinga po kiši kada su se doveženi sendvičari razbežali bilo je nekih provokatora koji su vikali neke nategnute parole ua opozicija dole opozicija bukvalno tako nešto debilno ali se nije primilo svima je bilo jasno da se radi o nekim trulim provokatorima pa su na kraju ovi samo ućutali i nestali i nikom ništa biće toga još ne sedi udba skršenih ruku

Несторовић се потукао на протесту опозиције (видео)​

Председник покрета Ми - снага народа Бранимир Несторовић учествовао је у инциденту на протесту опозиције у Обреновцу.
Pogledajte prilog 1590601
Да је реч о сукобу унутар саме опозиције и њених присталица које су почеле и физички да се обрачунавају, сведочи и снимак на коме се чује како део окупљених вређа Несторовића због "издаје", односно зато што није желео да пружи подршку у рушењу актуелне владајуће коалиције
Након размене неколико иувреда дошло је до физичког контакта, гурања у размене неколико удараца.
https://www.politika.rs/scc/clanak/626689/Nestorovic-se-potukao-na-protestu-opozicije-video
Ono sto se ne vidi, a ja sam cuo da je Nestorovic nogom iz okreta udario provokatora u glavu.
joooj kad posaljem babi ovoo :mrgreen:

Problem je što i pitomci Dinka Gruhonjić-Šakića veoma žestoko jurišaju u borbu protiv nesrećnog litijuma.

Gruhonjoć-Šakoćeva pitomica koja u slobodno vreme neprekidno “suočava Srbe sa Srebrenicama” i organizuje mitinge podrške Sabahudinu Dinku Gruhonjiću je inače poznata i po provociranju Srba proteranih u tzv “Oluji”. Sad mlada nada NVO brani Srbe od litijuma.

Pogledajte prilog 1590630
Pogledajte prilog 1590631

Pogledajte prilog 1590632
Ponekad se interes viteza i konja poklope - da preskoce provaliju
Inace mi se cini da ima vuciceve organizacije i u skupovima protiv kopanja
Zapad ga prisiljava i mora ali ne zeli jer je ipak za srbiju
Pa pokusava da stvori uslove da nema kopanja a da on pred zapadom ispadne cist

Провокација Властодржаца.
Лако је Човека од 70 Година на такав одуран Начин вређати.
Ајд да мени неко нешто тако каже-саставио би га црном земљом.
Ua @јанпи !
Dole @јанпи
:mrgreen:

Погледала сам снимак и видела оно што сви могу да виде а то је да групица људи , обучених за провокације максимално провоцира Несторовића а то да се потукао је чиста измишљотина ..НАТО опозција то ради , убацује своје профи провокаторе и користи и ДВЕРИ за то и на напад на Милицу и на Несторовића ..они желе да сви буду покорни Ђиласу , да он буде вођа опозције

Прво се представљају као организатори протеста , говоре да неће бити подела аонда групу људи позову да нападају оне који им се не свиђају
Nemaš pojma pozadinu sukoba. To su braća Kovačević koji su iz Obrenovca kao Nestor i odlično se poznaju. Kako? Bili su zajedno u MI - GLAS IZ UDBE, a sada su Srpskoj nacističkoj stranci. Otprilike, mali sukob među bivšim prijateljima i saradnicima.

Dole tema, nestorovic najuren iz loznice
I o5 ide na drugi skup, o5 se gura
Mene bi bilo sramota
Ah da, ja imam obraz

Прво говоре да су то протести грађана сви партија и онда најуре ко им се не допада , то нема ммного смисла ...али то је досовски вид обрачунавања

Dobro je prosao,treba jos jace udarati po udbasima.
Требао је господин Несторовић да пресуди по кратком поступку поганим изродима. Г'вна проклета који љубе гузицу антисрпском западу и њиховим пуленима. Да сам ја био код њега не би та проклета гамад икад устала поново са асфалта, морали би их покупити и бацити на смеће.

Провокација Властодржаца.
Лако је Човека од 70 Година на такав одуран Начин вређати.
Ајд да мени неко нешто тако каже-саставио би га црном земљом.
Саставио би пијаног, маторог и можда ментално поремећог клошара, али шта би радио да ти дође лик као Васо Вакочевић, који је висок само 170цм, али који зна да се бије и да прима ударце ?

Ви који кажете, шта бих му ја урадио, обично не би урадили ништа.

Постоје две стране. Прва страна, ти си бизнисмен (политички шпекулант) попут Несторовића и његове интересне групе, која фунционише као и свака друга партија у Србији, дакле да на што лакши и бржи начин дођеш до кеша. Ти мораш да трпиш увреде, јер на неки нашим политика у Србији је као шоубизнис, дакле јавна си личност и мораш да пазиш шта радиш, јер си увек под камерама. То није за свакога, велики кеш је у питању, велики пристисци и стрес. Што би рекао Биги ''mo money, mo problems''.

Са друге стране, имаш ове јаднике, који гледају ТВ, приме се политичку пропаганду извора који прате и онда праве овакве свињарије.
Замисли као могао си да срушиш некога, ниси хтео итд. Па то је њихов политички програм, ако си гласао за њих и они су те издали, немој више да гласаш за њих. Ако ниси за њих, шта те боли к...ц што Несторовић није урадио оно што је обећао. Па и за Шапића су гласале неке овце, па су тек касније сазнали да су овце ... њихов проблем. Колико мораш бити глуп да кад не можеш схватити да је он од почетка АВ марионета и да је добро профитирао на бајкама о теоријама завере, јер народ је глуп и затуцан и веровао му је.
АВ који није подржавао те теорије завере, нема проблем да таквог човека има за савезника, то је политика.

Требао је господин Несторовић да пресуди по кратком поступку поганим изродима. Г'вна проклета који љубе гузицу антисрпском западу и њиховим пуленима. Да сам ја био код њега не би та проклета гамад икад устала поново са асфалта, морали би их покупити и бацити на смеће.
Мало си помешао лончиће. Нестроровић је од почетка био АВ тројански коњ. Ако мислиш да је АВ против запада онда си озбиљно поремећен.

Дакле прихвати чињеницу да прозападну власт, коју запад подржава, напада прозападна опозицију коју запад не подржава и још на све то додај да у делу те прозападне опозиције се налази мањи део антизападне опозиције, отприлике то је тај мањи проценат симпатизера који су блиски десничарским организацијама и партијама.

И у власти имаш антизападне елементе, али њих контролише АВ.

У политици 2+2 могу да буду 6 или 7 или 9, није битно, јер народ је затуцан и верује политичарима, али у економији 2+2 је увек 4 и ако неки систем не жели да се држи математике, он пропада. Тако је рецимо у Кини пропао комунизам који је на овим просторима и даље обожаван од стране старије популације и зато је у Кини и победио капитализам, као што је и код нас.

Back