Nestorović: Brnabić izvršila državni udar, Vučić da podnese ostavku

Nije napravio, vucic je prodao i izdao 30% Srbije, poljoprivredu su unistili skroz, nema veceg sljama od radikala i zutog olosa kad se udruze zajedno.
Možeš da ga mrziš, i sam ga ne volim, no ne možeš da mu osporiš to što se vidi. To što si sam zaslepljen nekakvom antisrpskom propagandom - to je tvoj problem, bruka i sramota ....Ako mrziš sopstvenu naciju, a to činiš, koji je onda smisao tvog života? Žuti su uništili sve, a SNS tu Srbiju su podigli iz blata ...

Možeš da ga mrziš, i sam ga ne volim, no ne možeš da mu osporiš to što se vidi. To što si sam zaslepljen nekakvom antisrpskom propagandom - to je tvoj problem, bruka i sramota ....Ako mrziš sopstvenu naciju, a to činiš, koji je onda smisao tvog života? Žuti su uništili sve, a SNS tu Srbiju su podigli iz blata ...
Alo covece ti ne zivis u Srbiji kako ti mozes da znas bolje od mene situaciju kakav je zivot ovde?
Kako svi vi koji zivite u inostranstvu i koji podrzavate ovu vlast sve znate bolje od nas koji ovde zivimo ajde to mi objasnite?
"Podigli su Srbiju iz blata" oni su 30% teritorije vec prodali i izdali i to je cinjenica!

Надувана цена некретнина, јесте сврха да се оперу картели, криминал, дрога. И то јесте одрађено маестрално

Ту јесте Владалац утерао новац у токове легалних послова, мора се признати да је одрадио посао, пардон утерао је картеле у своје токове новца своје картеле ... :lol:
to rade svi zivi na svetu i ne jednom rekoh da je mafija iz grada gora od republicke.

moj akcenat je bio samo na stvaranju. zato se i ovi danas kurce da rade i stvaraju jer to im je jedini izvor crnih fondova. drzava kada kupi nekog i napravi ga tajkunom to radi drugacije, znaci stvori ga i nafatira ga da bude pun ko brod i onda ga puste ko kera sa lanca da za njih radi svakake mutljavine, sto u drzavi sto u svetu. ko sto je pokojni kole prepakivao secer iz juzne amerike od trske koji je daleko jeftiniji i losiji od nase repe i takav preprpodavao evropskoj uniji kao srpski sa laznim deklaracijama. ostap benderovski stos, ali te dileje misle da ih niko nece provaliti, a provale ih na najbedniji nacin kad ih odruka neko ko je u tom biznisu u srbiji a nema monopol kao taj jer je drzavni tajkun, pa kad se doticni osili umesto da cuti sta radi, fali se na sva usta i u dva poteza ga stigne kazna.

Alo covece ti ne zivis u Srbiji kako ti mozes da znas bolje od mene situaciju kakav je zivot ovde?
Kako svi vi koji zivite u inostranstvu i koji podrzavate ovu vlast sve znate bolje od nas koji ovde zivimo ajde to mi objasnite?
"Podigli su Srbiju iz blata" oni su 30% teritorije vec prodali i izdali i to je cinjenica!
Znam bolje, zato što sam bolje informisan o realnom stanju u Srbiji...

Nestorovića svakako voli narod i on zaista ima šta da kaže narodu, ali onda možemo da primetimo da Nestorovića nema u medijima, da ne govori interesantne stvari narodu i da je nestao sa scene....pojavi se samo kada je potrebno da podrži šljam srbije....zaključak: Nestorović je ucenjen....Što nije nikakvo čudo, ako znamo da je MI6 angažovan u politici Srbije...

Sve je ovo sarada i u Skupstini i na ulici gde su nesmetano izglasali brojne zakone, kuku lele ce biti nama kad se to bude pocelo primenjivati.
Имали смо на Стотине Посета страних Државника а никад-нико није уснимио снајперисту на Крову Скупштине и то баш 1 Дан после оне фрке у Скупштини....симптоматично??
Све што они изговоре је Лаж,превара и обмана.
Заборавили су 1 Ствар..нас је далеко Више од њих и не постоји та Сила која ће их одбрани када Сви једном сложно устанемо и кажемо једно велико ЊЕТ проклетом велеиздајнику.
А тај Тренутак се ближи..даће Бог!

Nestorović: Brnabić izvršila državni udar, Vučić da podnese ostavku, ovo je totalni raspad društva …​

Poslanik i predsednik Pokreta „Mi, snaga naroda“ Branimir Nestorović je danas izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić glavni krivac za narasle tenzije u društvu i da bi zbog toga morao da podnese ostavku.

Nestorović je agenciji Beta kazao da su se u Srbiji raspale državne institucije, a da se sada raspada i društvo u celini.

Pogledajte prilog 1649261

„Ovo više nije samo raspad vlasti, već raspad društva. Ana Brnabić je u ponedeljak izvršila državni udar. Ona i ostali vladajući poslanici su za osam minuta usvojili 68 tačaka dnevnog reda bez diskusije, među kojima se nalazi budžet, izmena krivičnog zakonika, zaduživanje za 900 miliona evra kod Dojče banke… To u ovoj državi mogu da urade samo jedan čovek i jedan žena, Vučić i Brnabić“, rekao je Nestorović.

Po njegovim rečima, niko više nema kontrolu nad dešavanjima u zemlji.

„Predsednik Republike je mimo Ustava preuzeo ingerencije svih državnih institucija i sad kad on napravi grešku, zakaže sve u državi. On greške pravi često, svesno ili nesvesno.

Vlada ne postoji, Skupština ničemu ne služi, sve institucije su ukinute jer o svemu odlučuje Vučić. Kad bi institucije samostalno radile svoj posao, pa makar i loše, manji bi haos bio u društvu jer bi se znalo ko je odgovoran“, ocenio je Nestorović.
Po njegovim rečima, ostavka predsednika Vučića je jedino rešenje za smirivanje tenzija i sukoba.

Jedino rešenje je da Vučić podnese ostavku i da se raspišu izbori na svim nivoima, ali pod ravnopravnim uslovima za sve učesnike. Ako Vučić i malo voli Srbiju, on bi već danas morao da podnese ostavku. Pošto se to neće desiti, rešenje će biti u povećanju tenzija i napetosti“, istakao je Nestorović i procenio da je Srbija sve bliža građanskom ratu.

„Više od polovine građana Srbije ne može Vučića da vidi očima, jer je on izvor svih tenzija. On to zna, i ako mu je stalo do ove države trebalo bi da se odmah skloni“, zaključio je Nestorović.

(Beta)
Ako je i bilo neke sumnje bilo od opozicije ili od vladajućih stranaka, sada su sve karte otvorene.. dr Nestorović nema više dilema, za sve je kriv kako kaže A. Vučić i A. Brnabić.
Bilo bi dobro da se raspišu izbori na svim nivoima i na taj način će se i pored svega, (prepo)znati oni kome narod vjeruje a i obratno.
Da li je A. Brnabić kako kaže izvršila državni udar ili je to sve u sferi politike i političke pripadnosti?
Da li bi "tenzije" momentalno prestale kada bi recimo Djilas postao predsjednik Srbije?
Da li bi "tenzije" momentalno prestale kada bi recimo Djilas postao predsjednik Srbije?
Trenutno & momentalno.

dzaba su dizali kad im se podignuto rusi

Back