NESTO VAZNO U VEZI RAPIDSHERA!

steva99

Zainteresovan član
Poruka
170
Zelo bih da pitam sve korisnike rapidsher-a dali je i kod vas ovako na vasem premium akauntu ili je malo drugacije , jer kad sam sam se juce ulogovo na svoj rapid premium bilo je drugacije >>> a sad izgleda ovako >>>>
89uly79t3grupydmfti9.jpg
<< da li je ovako isto i kod vas , najlepse bih vas zamolio dami kazete dali je ovako i kod vas ovakav izgled ( isti) ?
MNOGO HVALA U NAPRED!:worth:

Koliko sam citao rapidshare se opametio pa sada uvodi flat rate !!!! Znaci nemas vise ono debilno mesecno/dnevno ogranicenje....

ali markons ja imam premuim akaunt ao niis primetio , neznam dali ga i ti imas? i dal je ista slika i kod tbe na tvom premium akauntu ako ga uopste imas :) samo mi reci iskreno da li je ista slika i kod tbe koju sam postavio u prvom postu u ovoj temi.
Hvala mnogo!

A u cemu je problem ako nije ista???? Ne razumem, sta je to toliko urgentno?? :dontunderstand:
Urgento je to da mislim da mi ne neko uzeo akaunt i da je nesto brljo po mom premium akauntu zato je urgentno i mislim daj nesto premestavao i brljo po mom premium profilu za rapidshare to je meni frka pa iz tog razloga mislim da je nesto menjano a dali i ti BLANKED koristis Rapidshare premium ?

Back