Nešto staro uz priču!

Edge.com

Zainteresovan član
Poruka
300
Prodajem polovne komponente :
Procesor AMD Duron 600Mhz – 15 evra! - prodato!
Procesor Intel Pentijum 3 450Mhz Slot 1 sa kulerom – 15 evra!
SDRAM PC 133 128MB Hyunix – 15 evra! - prodato!
SDRAM PC 133 64MB Kingston – 10 evra!
SDRAM PC 133 64MB NEC – 8 evra!
CMI8738 5.1 sound blaster PCI – 7 evra!
GeForce4 MX 440 64MB 128bit TV out – 20 evra!
Matrox G200 8Mb AGP – 8 evra! - prodato!
Fujitsu 1,3GB HDD bez loših sektora – 10 evra! - pojeftinjenje 500 dinara!
Motorola 56K radi na starijim računarima – 5 evra!
3Com U.S.Robotics 56K eksterni faxmodem – 25 evra! - prodato!

011/8724778
064/3997150

Jedna mala priča


Devojka je čekala avion u čekaonici jednog velikog aerodroma. Pošto je trebala dugo da čeka, odlučila je da kupi knjigu i da prekrati vreme do polaska aviona.

Pored knjige, kupila je i paketić keksa. Sela je u čekaonicu. Pored nje bila je stolica sa keksom, a sa druge strane sedeo je gospodin, koji je čitao novine. Kada je ona uzela keks i gospodin je uzeo jedan keks. Ona se šokirala, ali ništa nije rekla. Nastavila je da čita knjigu, a u sebi je pomislila: ma gledaj ti ovo, da samo imam malo više hrabrosti, do sada bih ga već udarila. Svaki put kada je ona uzimala keks i gospodin, koji je sedeo pored nje, ne obazirući se uzimao je keks.

Nastavili su tako, dok nije ostao samo jedan keks u paketiću. Devojka je pomislila, šta li će sada da uradi? Čovek uze taj keks i podeli ga na pola.

Devojka je bila šokirana. Pokupila je svoje stvari, uzela knjigu i pošla u drugu čekaonicu. Našla je drugo mesto gde nije bilo nikoga pored nje. Kada se malo pribrala i kada je prošla bes, otvorila je torbu da vrati knjigu i u torbi je videla paketić keksa, koji je bio netaknut.

Postidela se kao lopov i tek tada je shvatila da je keks, isti kao njen, bio od gospodina, koji je sedeo pored nje, ali koji je bez šokiranja, nervoze ili prepotencije podelio i svoj poslednji komad sa njom, sasvim suprotno od nje, koja se čak osećala povređenom u sopstvenom ponosu i osećanjima.

Koliko puta smo u našem životu pojeli tuđ keks, a da toga nismo bili svesni i nikada nećemo saznati. Pre nego što dođe do brzopletog zaključka, pre nego što počnete da mislite loše, pogledajte sa pažnjom detalje. Vrlo često situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled.U životu postoje pet stvari, koje ne mogu da se vrate:- kamen kada je bačen,

- reč koja je rečena,

- šansa koja je propuštena,

- vreme koje je prošlo,

- ljubav koja se ne bori
 
I ja mislim da je sve to djubre, ali svako djubre ima svog kupca! Pa valjda i vi živite u zemlji Srbiji gde se sve što crkne čuva, jer je to nekada debelo plaćeno! zato dok je takvih ljudi, svaka roba će naći svoga kupca! treba samo čekati i biti strpljiv! Ja i onako ne žurim, samo se rešavam krša, a od ovoga već dosta toga je našlo kupca, tako da moram revidirati spisak!
 
tab503:
Sine skup si.
Video karta, a tek modem koji nov kosta 7. Svaka cast ako nekog navatas.
Inace prica je OK
Na starim mašinama rade samo hardverski modemi, a oni nisu ispod 14,15 evra, zato će nekome ko ima staru mašinu ovo dobro doći jer je ova Motorola hardverska, a ne radi na novim mašinama! da radi na novim ja bih je već utopio i za 10 evra!
 

Back
Top