Nešto se vlažno dešava (TEEN)

nego video sam na net-u sto su se u Becu u metroi neki lik i riba kresnuli pred svima http://www.oe24.at/oesterreich/chronik/Sex-Video-in-Wiener-U-Bahn/12069557 jel bi smeo neko od vas slicno nesto ovome? :mrgreen: ja ne al' mi je cool i planiram u skorije vreme u onim fensi klonjama u delta citiy ili TC usce :p

Jel neko gledao film Adrenalin, kad Jason Statham jeb.e devojku na sred Kineske četvrti, a turisti se okupili okolo i slikaju? :lol:

Planiras da masturbriras u Delta sitiju?

:mrgreen:

Nemoj tako, svako ima neku svoju bolesnu fantaziju :mrgreen:
 
bile su teme ne zna im se broj no nekoliko stavri da postavim na javnu raspravu i leksikonsko odgovaranej, ionako je čamotinja teška na pdf-u...

1) jeli doživljavate vi te urbane vlažne snove? kako to izgleda, jel ono semeni gel rasud svid po gaćama, iscuri, umažete se, kako?
2) jel se uvek budite na Mon Blanu ili u Panoniji?
3) kako najrađe šamarate šimpanzu? ne mora detalji nego jeli na suvu maštu ili uz pornjavu, jeli u ležećem, sedećem, stojećem položaju; jeli na privatnim ili javnim mestima
4) gde najrađe pljuska gejzir? ono higijenski maramica ili na butinu, stomak, na neki fetiš predmet, čuvate u flašicu od voćnog jogurta, kako?
5) kolko to obično traje, kji su vam plus i minus rekordi? jel više volite brzinski ili da razvlačite harmoniku ko svadbu?
6) jel vam kisela pavlaka gušća il ređa, belja il providnija, više svetlucava ili mat?

* ne budite predvidivi i ** nije za LJIS

Ti si majke mi nadrogiran:hahaha: Rep
 
Ja opet ne kapiram zašto neko misli da forumaši po svaku cenu nemaju realne živote.

Mislim, to se balansira - ja, iako imam relativno veliko društvo na faksu, nisam nešto sklon preteranim čoporativnim izlascima. Izadjem recimo, jednom u pet dana. Daleko od toga da po čitav dan visim na Krsti, ali ono, dopada mi se forum i gledam da napišem nekolicinu komentara svaki dan kad sam slobodan.

Ali, zato, gotovo svakog dana izadjem sam po dva, dva i po sata i šetam. Ponekad izadjem s nekim. Uveče, samo ponekad, mada vidim da mnogi moji drugovi isto kao ja funckionišu, samo što oni nemaju forum da im popuni rupe u slobodnom vremenu. :)
 
ma zezam se naravno...
svako živi svoj život iovako
nego to od foruma usvojiš termine RL i nolajfer
a ima i bilo je forumaša koji u fazama ili često pišu, odgovaraju i nadgledaju bukvalno na svakih 15 minuta i onda...
kao što i na forumu mnogo toga po pisanju deluje nerelalno i uglavnom sprdnja kako se sigurno niko ne ponaša inače
 
Pa, svako ima pravo da radi šta hoće. Nije da opravdavam, ali to je već vrsta bolesti.

Msm, realno, internet je dobra stvar, ako se umereno koristi... mogu slobodno reći da i diskusije ovde na forumu nisu u potpunosti za odbaciti, ali je problem što ima i previše ispraznih priča. Razmisli, ovo je ipak jedna specifičan način interakcije i razmene mišljenja, i kul je ponekad učestvovati u svemu tome. Problem nastaje kad udariš pa ne staješ...
 

Back
Top