Nešto se pitam???!!!!

Da li smo dovoljno svesni anestetičkog dejstva divnih predela zavejanih snegom u kasno predvečerje prazničnog dana? Iz prozora se izliva žuta svetlost na okolni sneg neutaban i dubok. Jedna od opcija novogodišnjih čestitki. Tržišna euforija i ekstatična hipnotisanost pogleda zadržanog na oštrom sjaju ukrasa na jelkama. Ukoliko smo svesni svih tih impresija i dejstava da li nas to podstiče da više uživamo u prazničnim danima ili nas ometa u prepuštanju novogodišnjem hiru? Da li nas nostalgija pri tom za mladošću opterećuje iznenadnom tugom ili smo spremni sebe da častimo jednim novogodišnjim raspevanim paketićem, a da nas ne slomi težina odrastanja? :?: :?: :?:
Ni ja nisam očekivala da če ovako da ispadne, a zapravo samo se pitam čemu novogodišnja euforija? :???:

Na dobrom sam putu ka ozdravljenju!!!! Ležanje još koji dan, pa ću da počnem da vilenim i malo da putujem.
Vidim ja iz tvoje priče da nisam propustila ništa od božićne euforije... Mada je meni ipak žao što nisam mogla da vidim vesele i raspevane ljude :-(. Ali ja ću da ispravim onu staru i da je prikladim sebi: što ne možeš ove, ostavi za sledeću godinu!!!
:lol: :lol: :lol:

Slušajte sada ovo. Danas mi je urmrla još jedna ribica. malo je falilo da izludim.
Onda sam tako počela da kukumačem kako mi umiru ribice, a ja tako bespomoćna ne mogu da im pomognem. Jedan čika koji se bavi akvaristikom naveo mi je desetak razloga zašto one možda umiru, ali najbitnije je da nisu bolesne. :-?
... U tom svom kukumakanju, dosadila sam jednom prijatelju, pa je čovek pre par sati došao i doneo mi tri ribice. Od toga dve trudne. Jedna se već omrestila i podarila mi devet novih ribica, a druga tek počinje!!!! :lol: :lol: :lol:

Back