nesto sam u romanticnom fazonu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
divlja-u-srcu:
JAGGE®™:

Ne,ne mora biti,mada je većina pravih nažalost takva.

Vidim da ste vas dvoje u raspolozenju koje brzo treba popraviti! :wink:
Ne navlacite se na caku da su prave ljubavi nesrecne i tuzne!Doduse , ima takvih!
PRAVE LJUBAVI OPSTAJU! PRAVE LJUBAVI IZDRZE SVE! Ali bukvalno SVE! I JESU RETKE, JER SU LJUDI SLABICI! A za PRAVU LJUBAV potrebna su DVA SNAZNA BICA! VELIKA I SNAZNA, KAO DIVOVI! :)

Voaaaa!

Nina istina jeste da sam mlada, ali ovo sto sam napisala nije samo iz mog iskustva. Nakupilo se tu prica i od ljudi dosta starijih od mene. A sto se tice toga da ja nisam imala dugu vezu i veliku ljubav u tome gresis, ja je upravo sada dozivljavam i znam da cu crknuti od tuge kad jednom prestane.
Pozdrav :wink:

chokolada:
Nina istina jeste da sam mlada, ali ovo sto sam napisala nije samo iz mog iskustva. Nakupilo se tu prica i od ljudi dosta starijih od mene. A sto se tice toga da ja nisam imala dugu vezu i veliku ljubav u tome gresis, ja je upravo sada dozivljavam i znam da cu crknuti od tuge kad jednom prestane.
Pozdrav :wink:

Cudno, ja bas nalecem na drugacije price. Ali sto ljudi, sto cudi.

Nina2:
I tako je danas mom bivsem rodjendan...I ne samo bivsem vec definitivno mojoj drugoj polovini. Mnogo puta sam u besu rekla da je samo neko vreme bio moja druga polovina duse, ali sada kada je sve proslo, kada su se emocije primirile mogu mirno i sabrano da kazem da ne da je bio vec i da jos uvek jeste i ostace. Toliko slicnosti nisam srela nikada ranije i sumnjam da cu je sresti ikada kasnije. Ne zalim nizacim (bilo je divno uklopiti se sa nekim u potpunosti), ne zalim sto nije uspelo, (ok mozda malo ali jednostavno su nam i mane iste)vec mi je drago sto znam da tamo negde postoji moja druga polovina i sto sam imala tu cast da je upoznam, da neko vreme zivim bajku, da neko vreme iskusim sta znaci cista sreca.
Treba biti srecan sto znate da taj toliko ponavljani mit zaista postoji i sto se desio upravo vama.

Nina, ja mislim da su ti se emocije samo pritajile, ne i primirile.
Ja na zalost ne verujem u mit o srodnim dusama! Ako su i srodne duse posle prepoznavanja pocele da se razilaze, onda cemu mit? :(
Osetices ti "cistu srecu" (a to volim da zovem drugacije) jos mnogo puta, ne na isti nacin, ali nije ni poenta da bude na isti nacin! Samo sto ni ona nece trajati vecno! Jednostavno stvari stoje tako! Kao sto stvari propadaju, propada i sve ostalo! A mozda mene drma pms, pa me ne treba ni slusati! :(

Mislim da ce biti pms u pitanju 8) Steta, niko me nije skapirao na pravi nacin o cemu zapravo pisem. Svako ima pravo na svoje misljenje naravno i svoje vidjenje stvari. Ali da probam da objasnim jos jednom. Ne kapiram zasto se ovde generalno misli da ako se upozna srodna dusa da sa njom obavezno mora i da se ostane. Zar raskidom srodna dusa prestaje da bude srodna? Prestaje da bude ona sa pocetka price koja nas je tolikim slicnostima i odusevila? Ne, naprotiv! To je ista ona osoba sa kojom ste ugotovili da imate 99% slicnosti, tu se nista nije promenilo. Sada kada je kraj moje misljenje o srodnosti se nije promenilo, a ni njegovo. Jos uvek mislimo da smo jedno drugom druga polovina duse, ali to ne mora automatski znaciti da moramo zato da budemo zajedno. Zaljubicemo se opet, to sigurno, biti srecni sa nekim drugim/drugom. Ali znacemo da tamo negde ima neko ko je totalno isti kao i mi..(ok sem nekih musko/zenskih razlika 8) ) i to je nesto sto ne bi trebalo da rastuzuje..vec da donese osmeh na lice.
Uostalom, zar nisi sama pricala mnogo puta o 'kacenju za stvari, ljude'? Kako onda ne kapiras ono sto sam htela da kazem. Bas u ovom slucaju to kacenje ne postoji. Postoji samo cinjenica da je doslo do upoznavanja srodne duse, totalno srodne i isto tako cinjenica da smo spremni da idemo dalje i nakon te spoznaje, jer tu spoznaju sledeca iskustva ne menjaju.
Valjda sam sada bila jasnija, ako nisam well...to bad, ali da objasnjavam vise ne planiram 8)
Time je ova tema zavrsena.

divlja-u-srcu:
Osetices ti "cistu srecu" (a to volim da zovem drugacije) jos mnogo puta, ne na isti nacin, ali nije ni poenta da bude na isti nacin! Samo sto ni ona nece trajati vecno! Jednostavno stvari stoje tako! Kao sto stvari propadaju, propada i sve ostalo!

Draga divlja, osetila sam vec mnogo puta tu srecu na razlicite nacine i oseticu sigurno opet, ali ovakvo spajanje isto tako sigurna sam da necu i uopste mi nije bedak zbog toga. Stavise, mislim da je i bolje tako. Valjda je jedna ljubav zasluzila da bude ona velika, ona koja je za pamcenje 8) Napisala sam vec negde da ne treba patiti za velikim ljubavima, vec se radovati jer su se desile, jer ste ih doziveli. 8)

kako može da se dešiniše romantika, a da to ne bude citiranjem tuđih tekstova ili tome slično
Nina2:
misli o tebi...kao senke prelaze mojim umom, dok se podnevno sunce gasi...
misli, tako slatke i u isto vreme tako gorke...
tvoj osmeh je uvek tu, zraci kao potajna nada...tvoje oci kao dve sjajne zvezde oznacavaju put kojim putuje moje srce do tvoje istine..
misli o tebi...osecanja tako iskreno bogata da se ni svo Aladinovo blago ne moze porediti sa tvojim osmehom i trenucima srece koje mi pokazujes...
misli o tebi...padaju kao senke u popodnevnom suncu...i nalazim te obavijenog zlatnim zracima koji padaju po meni...tako topli a opet tako nestvarni...
ne zelim se probuditi iz sna u kome postojis ti...
jer san je sve sto imam...

buno70:
kako može da se dešiniše romantika, a da to ne bude citiranjem tuđih tekstova ili tome slično
Nina2:
misli o tebi...kao senke prelaze mojim umom, dok se podnevno sunce gasi...
misli, tako slatke i u isto vreme tako gorke...
tvoj osmeh je uvek tu, zraci kao potajna nada...tvoje oci kao dve sjajne zvezde oznacavaju put kojim putuje moje srce do tvoje istine..
misli o tebi...osecanja tako iskreno bogata da se ni svo Aladinovo blago ne moze porediti sa tvojim osmehom i trenucima srece koje mi pokazujes...
misli o tebi...padaju kao senke u popodnevnom suncu...i nalazim te obavijenog zlatnim zracima koji padaju po meni...tako topli a opet tako nestvarni...
ne zelim se probuditi iz sna u kome postojis ti...
jer san je sve sto imam...

Ajde? A ciji je ovo tekst kad si tako pametan?

To da su sve prave ljubavi tuzne, ta prica ne pije vodu. Tuzno je samo ono sto mi sami tuznim napravimo. Po zakonima prirode ljubav ne moze biti nista drugo do izvor ne izmerne srece. A ljudska je priroda destuktivna i nastoji da sve sto je divno iskoreni. Sva problematika lezi u tome sto covek ne moze da se zadovolji onime sto ima vec vazda tezi necemu sto mu nije u tom momentu dato od boga, i tada je spreman da svoj divni momenat menja za nesto neizvesno itd, itd. I time sprecavamo sami sebe da nas jedan jedini trenutak ispuni u potpunosti i svoju nesrecu postizemo stalno sebi postavljajuci nova pitanja, nove ciljeve....

Back