Nešto od ranije...

Dijenek

Elita
Poruka
22.033
Stojiš zatvorenih očiju i osećaš kako te celu mažem nečim što je u prvi mah hladnjikavo ali odmah potom postaje prijatno, kao mleko za telo. Osecas snažno svetlo na kapcima ali držiš obećanje. Stavljam ti mleko na ruke i ti mažeš moja leđa, onaj deo koji ne mogu da dohvatim. Ruke ti klize prema mom struku i napred ali te zaustavljam. Uvodim te u drugu sobu i više te svetlo ne muči. Pravimo par koraka. Kažem mi da otvoriš oči. Šokirana si.
Nas dvoje smo premazani flourescentnim bojama i sijamo u mraku. "Jestiva je." kažem ti. Tek tada primećuješ krevet.
Velik.
Crna posteljina.
Okružem ogledalima koja stoje naspramo pa umnožavaju odraze. Jedno visi s plafona. Penjem te na krevet i sedam iza tvojih leđa.
Dodirujem ti vrat, lice, opet vrat. Moji prsti prave šare po tvom telu. Gledaš nas u ogledalu. Samo se mi vidimo u tami. Milujem ti ramena, grudi, stomak. Leva ruka klizi gore ka vratu, a desna između butina.
Naslanjaš glavu na moje rame i usne nam se dotiču. Dok ih razmičeš da bi nam se jezici dodirnuli, moj prst klizi u tebe. Drugi mu se pridružuje. Povlačim te na leđa. Ljubim te tako što klizim niz tebe. Grickam bradavice. Odjednom se sjurim do usmina. Razmičem ih. Osećaš jezik na klitu. Ljubi te. Sisam. Ližem.
Gledaš me napetog, spremnog za tebe, uzimaš me levom rukom, zabacuješ glavu i uzimaš u usta. Izdižeš se da bi me što više progutala. Moj jezik te potresa i ti me grizeš.
Naglo te penjem na sebe i konačno preuzimaš inicijativu. Talasaš po meni. Brzo. Skladno. Gledam te obojenu kako se uvijaš. Iznenada, dug krik.
Ruka na mojim grudima.
Spuštaš se i ljubiš me.
Obuhvatam te levom rukom preko ramena i lepim te uz sebe. Desnom ti izdižem guzu. Počinjem da nadirem odozdo.
Jako.
Silovito.
Grizeš me za rame.
Ne traje dugo. Izlivam se u tebe. Padaš na mene. Teško dišemo. Spuštaš glavu na moje levo rame. Češkam te po leđima. Ljubiš mi rame i miluješ opuštenu muškost. Tonemo u tamu dok boja gubi poslednju svetlost...
 

Back
Top