Nešto novo

kalis

Buduća legenda
VIP
Poruka
36.295
FB_IMG_1728111695105.jpg

Tema je za nešto najnovije u muzici (za vas).

Bend za koji ste skorije čuli, otkrili ga slučajno, neko vam preporučio, nabasali sami...

(Nema ni veze da li je to nešto najnovije ili ste samo vi tek sad čuli za njih. )

Inspiraciju za temu mi je dala slika gore 😎😁

Da li pratite nova dešavanja u muzici ili samo ako slučajno naletite na nešto, ili ih možebiti neko drugi otkrije, postanu popularni pa tako saznate za to ?

Mogu da zamislim da su jako dobri uživo jer imaju "pun zvuk".

Ali, samo ovako za slušanje zvuče kao i masa drugih - slušljivi ali ništa ne odskače.
E pa da, osvojili su neke nagradice , ima baš dosta tih novih bendova u Nišu i u Užicu. Vrvt i na drugim mestima, treba samo naleteti :)
Čuje se da su im Partibrejkerski produvavali kroz mozak dok su rasli :)
Neka, neka, za neke nove klince 😂
Mada, nama koji smo čuli i original ovo deluje malko kh kh, ali neka, neka...

Tužni zbore, dobar dan!Usnih sladak plitki san...Od kolevke odgajan, da ti budem zahvalan,za svu pomoć i sav trud,što izvede nas na put,al' ne reče mi za zlu ćud - da čovek je čoveku vuk.I zato, ''bašal prala'' Oče naš!Spokoj mi pruža spoznaja,da je zlato sve što sja.Stado prepuno crnih ovaca,pseudo anti-vavilonaca,tvrdi, sve što osetim - sam sam za to kriv...Zar ovol'ko moram mreti da bih najzad bio živ?!Ćutim, trpim i pravim se lud,dobro znam da nemam kud...Sipaj mi care sve! Rak, stres i blud,da ne patim uzalud...Motivisan putem napretka,anesteziran, pijun poretka.Poslušno prihvatam,mirno marširam na put bez povratka...Shvatih buđenjem da materica kroji odmetnika,po meri svog perverznog ukusa....Ti pravi se lud,jednosmeran to je put.Bunt putem samouništenja,korak napred, nazad dva.Zadojen perfidnim obmanama,o razvoju i izumima,podržaćeš novi rat za mir,gde pobedu uvek odnosi Pir.

Da li ste nekad slušali nešto na mađarskom ? Ja nikad. Juče zateknemo koncert ove grupe , u Bačkoj Topoli i provedemo se diiiivno. :zaljubljena:

Dakle, P.A.S.O. tj
Pannonia Alllstars Ska Orchestra, izvolte :

PASO - Babylon

Back