Nešto ne štima

u vinklu je on nego ne moze da postigne vise frontova.
ajmo da pretpostavimo da je tako.

Rekoh, samo da pretpostavimo! nemoj da zakljucujemo...

Da bi se zakljucilo, valjda ona treba da bude u vinklu i da otvoreno porazgovara sa njim i kaze svoje sumnje.
Mislis da ne treba ? Sigurno ce je on slagati, pa je to uzaludno pitanje ?

Nece biti prva osoba ni poslednja koju je neko lagao. Ali ce upitati, nece nagadjati.

Posle ako se ispostavi da ju je lagao, to nije njen problem. To je njegov geh. Ona je tu cista sto je najbitnije pred samom sobom. Da je pitala, a ne samo zakljucila na osnovu sujete i pretpostavki.
Ako ga voli, pitace ga. Nece otici tek tako.

Slazem se da to nije fer i posteno da neki muskarci ne kazu da su nasli neku drugu.

Ali muskarci se plase da ne povrede osobu koja je trenutno sa njima pa neznaju kako da joj kazu da ne bi posle patila ili cak mozda bila agresivna.

Ali povrediće je siguirno jr svaka žena to oseti. uvek se oseti po nečemu, ili počne d te svrbi dole ili on ne može kao pre, ili počne da te dira "tuđim ukama", tj ona neobično kako pre nije. Uvek se to oseti posebno kada je žena zaljubljena

ajmo da pretpostavimo da je tako.

Rekoh, samo da pretpostavimo! nemoj da zakljucujemo...

Da bi se zakljucilo, valjda ona treba da bude u vinklu i da otvoreno porazgovara sa njim i kaze svoje sumnje.
Mislis da ne treba ? Sigurno ce je on slagati, pa je to uzaludno pitanje ?

Nece biti prva osoba ni poslednja koju je neko lagao. Ali ce upitati, nece nagadjati.

Posle ako se ispostavi da ju je lagao, to nije njen problem. To je njegov geh. Ona je tu cista sto je najbitnije pred samom sobom. Da je pitala, a ne samo zakljucila na osnovu sujete i pretpostavki.
Ako ga voli, pitace ga. Nece otici tek tako.

Kao da ga nisam pitala. On uvek kaže nije ništa.

Kao da ga nisam pitala. On uvek kaže nije ništa.
svoje si odradila. Ali ne potpuno, posto kazes uvek (znaci da si vise puta pitala), onda mu reci da je tebi cudno , neobicno sto se to cesce desava u zadnje vreme, a prije se nije dogadjalo. to je kljucno, problem koji se trenutno nalazi izmedju vas dvoje.
upamti, razgovor resava sve zagonetke.

posle ces odluciti kako ti mislis, ali ces mu to saopstiti. videces i nejgovu reakciju. mozda ce te ona navesti da se predomislis a mozda i nece.

razgovaraj ako ti je stalo. razgovaraj sve dok se sve ne odgonetne. ako se ikada ispostavi da te je lagao, to je njemu na cast. ti si tu cista.

sve nedoumice, probleme , pametni ljudi ne kriju. razgovor je majka.

Malo se strpi,proci ce ga to.
Ako je bio kod druge i ona ce da mu dosadi ili ga optereti,nece mu uvek biti lepo kao na pocetku.
Prvom prilikom predlozice ti da negde odputujete sami kako bi se sredio malo psihicki i vise posvetio tebi.

Ja pič.ku nisam vido skoro godinu dana, dođoh s ratišta ujutru posle dugog puta. Legao sam oko 9 ujutru, probudio se oko 6 uveče kada je ona došla... Večerali smo. Legli smo. Zadremo sam lezeći u klasičnoj pozi preko nje. Bocnula me laktom u vito rebro.
Rekoh joj ćuti i pusti me da spavam. Samo da spavam...
posle desetak i vise godina cuo sam ovu pesmu. podsetih je na to kad me bocnula pod vito rebro i kolko joj je sujeta radila...

rekoh joj, vidis, sad ti je jasno , pesma sve govori...

Ja mislim da je njemu istekao rok trajanja. Menjaj ti to, inače ćeš završiti praveći palačinke, a od njega ništa. Evo, odgovorili su muški, ako čitaš između redova, ni jednom to nije bilo neobično. :mrgreen:

imao sam u zivotu situaciju sa jednom veoma lepom i pametnom ...

Kada sam te noci rekao da mi nije sada do toga, usledila je drama. SUJETA zenska je cudo. I kod onih izrazito jakog intelekta i svesti. CUDO.
rekla je u toj drami i recenicu koja je samo pokazala kolika je zenska sujeta i kako one gledaju na to.
otprilike je to bilo : ''imala sam muskaraca veoma trazenih (cuj trazenih) ygodnih pametnih, i pravih frajera , NI JEDAN ME NIJE ODBIO, nikada mi se ovo nije desilo'' Rekoh joj pa mi smo vodili ljubav puno puta, nisam te ni ja odbio.

zatim je dodala, ''cak i da im nekad mozda nije bilo do toga bili su valjda kulturni i nisu me hteli povrediti poniziti...'' ispadoh nekulturan i da je ponizavam.

bez obzira na njen intelekt, imala je ona one momente da ceka da se ja prvi javim. da ja pozivam na vidjenje... posle razilaska (niej bio konacni, jer smo se ''pomirli'') mi je jednom rekla - bivsi su me znali i dugo posle raskida zvati, da me cuju eto i traziti...

ja sam opet ispao i tu nesablonski ili nenormalan jel... na to sam joj odgovorio POSLE CAO NEMA JAO

Sujeta zenska je cudo. u njihvom mozgu je to otprilike, pokazi mu golo tjelo ili ga povedi ka tome , i on ce odmah da skace ko napalljen vepar na tebe...

Upravo tako njihov mozgic to vidi. Mi smo u njihovom mozgu napaljenici koji jedvacekaju da ih opletu. I uvek nam se hoce, ili smo cudaci i li ti slabe potencije neki djavo nam fali ili imamo drugu sa strane... tako one to vide. cik da je ne kresnes kad se njoj hoce...

Zenska cud - vocka cudnovata.

Ćao drugari!
Imam jedno pitanjce o tome kako muški funkcionišu.
Posle par godina jedne šeme,na početku smo se kresali non stop, sad poslednjih par puta iako se ne vidimo par nedelja kad provedemo noć zajedno on obavezno uveče zaspi pored mene bez sexa😭😭😭
Jednom sam se nameštala, legla bez gaćica, dupe stavila pored, sise izbacila i ništa, on zaspi. Tek sutra se kresnemo.to je ranije bilo nemoguće da se desi bez obzira na umor.

Da li je moguće da strast prođe posle par godina ili se prazni na drugom mestu?
Ja samo mislim da je prestao da se pali na mene 😭😭😥

Da tražim drugog? Ništa mi ne fali zgodna sam..
Nakon paar godina nije strast ista.

Valja malo i prošarati ;)
pa sad...

to je znak da je malo zahladilo u onoj silnoj ljubavi prema svojoj dragoj.

moze da se ispravi posle i da se vrati sve na svoje, ali gledjamo to sa strane da i one mogu tako da ramzisljaju i da malo prosaraju jer ''valja''...

ako se na kraju ipak odrze i sve bude na svome a ne nestave satom rpaksom i ako se narvano ne sazna, onda ok.

moj otac je bio kurvar veliki.

sa 60 i neku mi rece. sine to je sranje da prostis. kad dodjes posle kuci, stanes pred ogledalo, onaj osjecaj srama, jer ces lagat...
sada mogu samo da kazem da je to sve samo pet minjuta , zadovoljstva... nije to vrijedno sinko...

doslo mu iz dupeta u glavu.

Ćao drugari!
Imam jedno pitanjce o tome kako muški funkcionišu.
Posle par godina jedne šeme,na početku smo se kresali non stop, sad poslednjih par puta iako se ne vidimo par nedelja kad provedemo noć zajedno on obavezno uveče zaspi pored mene bez sexa😭😭😭
Jednom sam se nameštala, legla bez gaćica, dupe stavila pored, sise izbacila i ništa, on zaspi. Tek sutra se kresnemo.to je ranije bilo nemoguće da se desi bez obzira na umor.

Da li je moguće da strast prođe posle par godina ili se prazni na drugom mestu?
Ja samo mislim da je prestao da se pali na mene 😭😭😥

Da tražim drugog? Ništa mi ne fali zgodna sam..
umoran je

pa sad...

to je znak da je malo zahladilo u onoj silnoj ljubavi prema svojoj dragoj.

moze da se ispravi posle i da se vrati sve na svoje, ali gledjamo to sa strane da i one mogu tako da ramzisljaju i da malo prosaraju jer ''valja''...

ako se na kraju ipak odrze i sve bude na svome a ne nestave satom rpaksom i ako se narvano ne sazna, onda ok.

moj otac je bio kurvar veliki.

sa 60 i neku mi rece. sine to je sranje da prostis. kad dodjes posle kuci, stanes pred ogledalo, onaj osjecaj srama, jer ces lagat...
sada mogu samo da kazem da je to sve samo pet minjuta , zadovoljstva... nije to vrijedno sinko...

doslo mu iz dupeta u glavu.
al sa 60.....sto se toga nije setio ranije...........

Back