шумахер
Aktivan član
- Poruka
- 1.689
u vinklu je on nego ne moze da postigne vise frontova.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ajmo da pretpostavimo da je tako.u vinklu je on nego ne moze da postigne vise frontova.
Ali što onda kad nađete drugu ili se zasitite ne kažete pošteno,nego ebes na dva fronta nije fer.
A da probaš sa palačinkama?
Jojojojoj, pp gori
Slazem se da to nije fer i posteno da neki muskarci ne kazu da su nasli neku drugu.
Ali muskarci se plase da ne povrede osobu koja je trenutno sa njima pa neznaju kako da joj kazu da ne bi posle patila ili cak mozda bila agresivna.
Pa sve ida jeste, to ne znaci da tebi nesto fali.
Neki kompleksivi ili? Desava se, idemo dalje![]()
u vinklu je on nego ne moze da postigne vise frontova.
ajmo da pretpostavimo da je tako.
Rekoh, samo da pretpostavimo! nemoj da zakljucujemo...
Da bi se zakljucilo, valjda ona treba da bude u vinklu i da otvoreno porazgovara sa njim i kaze svoje sumnje.
Mislis da ne treba ? Sigurno ce je on slagati, pa je to uzaludno pitanje ?
Nece biti prva osoba ni poslednja koju je neko lagao. Ali ce upitati, nece nagadjati.
Posle ako se ispostavi da ju je lagao, to nije njen problem. To je njegov geh. Ona je tu cista sto je najbitnije pred samom sobom. Da je pitala, a ne samo zakljucila na osnovu sujete i pretpostavki.
Ako ga voli, pitace ga. Nece otici tek tako.
Nemoj da se osecas tako,odbaci to ako osecas to.Bolje biti sama nego s takvim mukama u glavi.Osećam baš tako, kao da nisam dovoljno dobra.
ma nije sujeta nego potrebaNije tebe to mnogo pogodilo...cim ti hoces da trazis odmah drugog da te .... svaki cas...
Kao da ti je sujeta pogodjena..![]()
ma nije sujeta nego potreba![]()
a cime se bavi u zivotu?Pa da posle 2 nedelje čekanja dođem, a on ništa... pričamo, jedemo, ovo ono, legnemo u krevet i on zaspi.
svoje si odradila. Ali ne potpuno, posto kazes uvek (znaci da si vise puta pitala), onda mu reci da je tebi cudno , neobicno sto se to cesce desava u zadnje vreme, a prije se nije dogadjalo. to je kljucno, problem koji se trenutno nalazi izmedju vas dvoje.Kao da ga nisam pitala. On uvek kaže nije ništa.
posle desetak i vise godina cuo sam ovu pesmu. podsetih je na to kad me bocnula pod vito rebro i kolko joj je sujeta radila...Ja pič.ku nisam vido skoro godinu dana, dođoh s ratišta ujutru posle dugog puta. Legao sam oko 9 ujutru, probudio se oko 6 uveče kada je ona došla... Večerali smo. Legli smo. Zadremo sam lezeći u klasičnoj pozi preko nje. Bocnula me laktom u vito rebro.
Rekoh joj ćuti i pusti me da spavam. Samo da spavam...

Nakon paar godina nije strast ista.Ćao drugari!
Imam jedno pitanjce o tome kako muški funkcionišu.
Posle par godina jedne šeme,na početku smo se kresali non stop, sad poslednjih par puta iako se ne vidimo par nedelja kad provedemo noć zajedno on obavezno uveče zaspi pored mene bez sexa
Jednom sam se nameštala, legla bez gaćica, dupe stavila pored, sise izbacila i ništa, on zaspi. Tek sutra se kresnemo.to je ranije bilo nemoguće da se desi bez obzira na umor.
Da li je moguće da strast prođe posle par godina ili se prazni na drugom mestu?
Ja samo mislim da je prestao da se pali na mene
Da tražim drugog? Ništa mi ne fali zgodna sam..
Valja malo i prošaratiNakon paar godina nije strast ista.
Tačno. Prosto je tako. Na strasti treba da se radi, nije dovoljno samo se skinuti i očekivati. I jedna i druga strana zanemaruje zavođenje, predigru i završe optužujući jedno drugo.Nakon paar godina nije strast ista.
pa sad...Valja malo i prošarati![]()
normalno, ali kada se ljudi vole, oni svoju ljubav neguju kao cvjece.Nakon paar godina nije strast ista.
umoran jeĆao drugari!
Imam jedno pitanjce o tome kako muški funkcionišu.
Posle par godina jedne šeme,na početku smo se kresali non stop, sad poslednjih par puta iako se ne vidimo par nedelja kad provedemo noć zajedno on obavezno uveče zaspi pored mene bez sexa
Jednom sam se nameštala, legla bez gaćica, dupe stavila pored, sise izbacila i ništa, on zaspi. Tek sutra se kresnemo.to je ranije bilo nemoguće da se desi bez obzira na umor.
Da li je moguće da strast prođe posle par godina ili se prazni na drugom mestu?
Ja samo mislim da je prestao da se pali na mene
Da tražim drugog? Ništa mi ne fali zgodna sam..
al sa 60.....sto se toga nije setio ranije...........pa sad...
to je znak da je malo zahladilo u onoj silnoj ljubavi prema svojoj dragoj.
moze da se ispravi posle i da se vrati sve na svoje, ali gledjamo to sa strane da i one mogu tako da ramzisljaju i da malo prosaraju jer ''valja''...
ako se na kraju ipak odrze i sve bude na svome a ne nestave satom rpaksom i ako se narvano ne sazna, onda ok.
moj otac je bio kurvar veliki.
sa 60 i neku mi rece. sine to je sranje da prostis. kad dodjes posle kuci, stanes pred ogledalo, onaj osjecaj srama, jer ces lagat...
sada mogu samo da kazem da je to sve samo pet minjuta , zadovoljstva... nije to vrijedno sinko...
doslo mu iz dupeta u glavu.