nesto najmocnije-igra je u pitanju

PROCITAJ CELU TEMU!!!!!!!!!!!!!
Znaci gradnja rudnika /Metal kristal deut./
Gradnja centra za istrazivanje pa odes u "istrazivanje"pa istrazujes KOMPJUTERE ENERGIJU SPIJUNAZU...
Pa gradnja "tvornica brodova"pa kupis brodove E TU SMO!!!
TU POCINJE IGRA
Svaki igrac moze da ima 8 kolonija-Jos 8 planeta /kolonija/ pored glavne!
PA?
Pa svaku od tih razvijes kao i glavnu pa ti se resursa stvori gomila kad to sve razvijes!
PA?
Pa nakupujes 300 400 1000 brodova!
PA?
Pa si jak do jaja!
U "tehnologiji" pogledaj sta ti za cega treba NPR hoces da kupis borbeni brod a nema ga u ponudi?Odes u tehnologiju i tamo pise pored borbenog broda nesto crvenim a nesto zelenim slovima.Ono sto je crvenim nemas a ono sto je zelenim imas...
CITAJ STANISLAVE CITAJ!

Nepocinjite sa igrom nikako ako necete da POLUDITE!!!
Znam to iz licnog iskustva,a sto bi jedan igrac rekao "Najveca kletva-DAO BOG DA TI OGAME UDJE U KUCU"
Mene su skoro skrsili u U10 posle 4 meseca igranja i mogu vam reci da sam zahvalan krsiocu!
Toliko i dobro razmislite jos jedanput!

I jos nesto.Kako da napravim kolonije?Kako da naselim neku planetu.Vec sutra cu moci da kupim kolonijale brodove i jel mi oni trebaju za pravljenje kolonija.Ja sam se odlucio da pravim krstarice(za 2 dana cu moci da ih kupim),reciklere (pokusavam da dojem do svih levela koji su mi potrebni za njih) i sad cujem od vas ovde na forumu da je dobro imati kolonije na hladnim planetama.Da li je to tacno?Molio bih vas da mi ispricate nesto o kolonijama i kako da ih sagradim.
Odgovor

Gospodar:
I jos nesto.Kako da napravim kolonije?Kako da naselim neku planetu.Vec sutra cu moci da kupim kolonijale brodove i jel mi oni trebaju za pravljenje kolonija.Ja sam se odlucio da pravim krstarice(za 2 dana cu moci da ih kupim),reciklere (pokusavam da dojem do svih levela koji su mi potrebni za njih) i sad cujem od vas ovde na forumu da je dobro imati kolonije na hladnim planetama.Da li je to tacno?Molio bih vas da mi ispricate nesto o kolonijama i kako da ih sagradim.
Odgovor

za kolonije su ti potrebni kolonijalni brodovi,i ok je da ih pravish....
nemoj da se zalecesh sa krstaricama i reciklerima jer ti nikako ne trebaju.budzi resurse i uzivaj...teka kada nabudzish res pocni polako sa large cargoima cisto da sacuvash res. budzi tehnologiju i tek onda pocni sa flotom,ekonomija na prvom mestu.ako sada krenesh sa flotom a rudnici ti ostanu mali lvl,kada te neko skrshi necesh imati nishta 8-)

vladimirr:
za kolonije su ti potrebni kolonijalni brodovi,i ok je da ih pravish....
nemoj da se zalecesh sa krstaricama i reciklerima jer ti nikako ne trebaju.budzi resurse i uzivaj...teka kada nabudzish res pocni polako sa large cargoima cisto da sacuvash res. budzi tehnologiju i tek onda pocni sa flotom,ekonomija na prvom mestu.ako sada krenesh sa flotom a rudnici ti ostanu mali lvl,kada te neko skrshi necesh imati nishta 8-)

Imam oko 750 poena i od flote imam:
-5 malih lovaca
-1 veliki lovac
-2 mala transportera(pravim veliki transporter)
-1 recikler
-1krstarica
-i nakoliko sol. satelita
Za sad budzim resurse i oni su mi svi oko 13 levela sem sol. elek. koja mi je 16.Od odbrane imam 5 malih lassera 2 raketobacaca i razmisljam sta da napravim malu stitnu kup., ili ionski top.Na koloniji su mi svi resursi oko 11 levela.Prokomentarisite ovu moju strategiju(inace ja sam obican raider). 8-)

Gospodar:
Imam oko 750 poena i od flote imam:
-5 malih lovaca
-1 veliki lovac
-2 mala transportera(pravim veliki transporter)
-1 recikler
-1krstarica
-i nakoliko sol. satelita
Za sad budzim resurse i oni su mi svi oko 13 levela sem sol. elek. koja mi je 16.Od odbrane imam 5 malih lassera 2 raketobacaca i razmisljam sta da napravim malu stitnu kup., ili ionski top.Na koloniji su mi svi resursi oko 11 levela.Prokomentarisite ovu moju strategiju(inace ja sam obican raider). 8-)

nemash nishta od malih lovaca (njih mozesh kasnije u vel kolicinama da pokusash mesec)
mani se malih transportera odmah pravi koji veliki radi spasavanja resursa fs.
pravi solarne satelite manje koshtaju a daju dosta energije....
odbrana ti nije potrebna (raketobacaci i laseri) mnogo su slabi..koja interplanetarna sve skrshi :D

Ljudi, moze li iko da mi pomogne, moje korisnicko ime je Himself, i tek sam poceo da igram.Tako da, moze li iko da mi pomogne i da mi posalje nesto resursa, bio bih mu veoma zahvalan.. Veoma sam dobro poceo, ali trebaju mi resursi da bih mogao da istrazujem dalje, tako da, molim Vas da mi posaljete

Back