Arenus
Početnik
- Poruka
- 44
Ljudi,ja sam tako zbunjen.........****** sta si sve napricao na onom kilometarskom objasnjenju,sve mi se izmesalo...........a valjda cu se i samsnaci nekako...........sve u svemu,hvala ti na trudu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
KOJI SI NA LISTI?UDJI U NAS NOVI SAVEZ V I A [3:145:8]Arenus:E ja sam u uni 6! ali sam vec u nekom budjavom savezu NES... aj sad cu te nadjem
Hvala covece!!!Gospodar:Hey,vec igram oko 20 dana i imam oko 300 poena-naravno tek sam poceo da se razvijam.Cujem da neki u igri cesto pominju "KORNJACE" sta je to?
Gospodar:I jos nesto.Kako da napravim kolonije?Kako da naselim neku planetu.Vec sutra cu moci da kupim kolonijale brodove i jel mi oni trebaju za pravljenje kolonija.Ja sam se odlucio da pravim krstarice(za 2 dana cu moci da ih kupim),reciklere (pokusavam da dojem do svih levela koji su mi potrebni za njih) i sad cujem od vas ovde na forumu da je dobro imati kolonije na hladnim planetama.Da li je to tacno?Molio bih vas da mi ispricate nesto o kolonijama i kako da ih sagradim.
Odgovor
vladimirr:za kolonije su ti potrebni kolonijalni brodovi,i ok je da ih pravish....
nemoj da se zalecesh sa krstaricama i reciklerima jer ti nikako ne trebaju.budzi resurse i uzivaj...teka kada nabudzish res pocni polako sa large cargoima cisto da sacuvash res. budzi tehnologiju i tek onda pocni sa flotom,ekonomija na prvom mestu.ako sada krenesh sa flotom a rudnici ti ostanu mali lvl,kada te neko skrshi necesh imati nishta 8-)
Gospodar:Imam oko 750 poena i od flote imam:
-5 malih lovaca
-1 veliki lovac
-2 mala transportera(pravim veliki transporter)
-1 recikler
-1krstarica
-i nakoliko sol. satelita
Za sad budzim resurse i oni su mi svi oko 13 levela sem sol. elek. koja mi je 16.Od odbrane imam 5 malih lassera 2 raketobacaca i razmisljam sta da napravim malu stitnu kup., ili ionski top.Na koloniji su mi svi resursi oko 11 levela.Prokomentarisite ovu moju strategiju(inace ja sam obican raider). 8-)