Adam&Eva
Zainteresovan član
- Poruka
- 153
Zagrljaj pred poljubac za laku noc, a ujutru mazenje i ljubljenje pred polazak na posao, za dobar i sto raspolozeniji dan... :-) nista lepse od toga nema...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam definitivno pao sa marsa...operisan sam od romant'ke yeboote![]()
E jos samo neko treba da rastuzi i Novu Istu i onda svi mozemo samo da kukamo, pa bar je ta cura uvek duhovita i razigrana...Oprezno sa tim bivsim ljubavima, ima nas osetljivih, lako pustimo suzu...
ma koja romantika, nije tema vezana samo za to. lepo pise, nesto lepo, seksi, nezno..znaci, sta god, makar i: draga, poluvreme je, dobaci jedno pivo i dodji da te karam pre pocetka drugog!![]()
Lafe, mozes i meni jednu gajbu, al' nista od karanja, ovaj brat vise ceni fudbal (ma kakav majstor ti bio), a i ledja me nesto poboljevaju, ne smem da pravim nagle pokrete...Ma gajbu donosim
Pa sta reci, to sigurno spada u nesto lepo, ali neka hvala, probacu nesto drugo, zestoko...aaaa, nema piva džabe...samo iz 1 u 1
sve sto je za vas lepo, nezno, romanticno, seksi, sve sto bi ste priredili osobi sa kojom ste kao iznenadjenje, ili ne bas kao inenadjenje ali svakako kao jedno lepo popodne, vece, noc..ono kako vi to zamisljate i sve ono sto znate da on/ona voli. da cujemo, od obicne cokoladice do gajbe piva :wink:
Jebemliga, ja kad ocu da opravim neko iznenadjenje uvek zajebem stvar...
Nikad da ukapiram...
Daj neku ideju?
pa kako ja da ti dam ideju, moje ideje bas i nisu..khm..skroz normalne![]()
Izgleda da sam i ja kao Corto pala sa Marsa...
eeeeeeeeeeeeeeee
romantika mi crkla bas ovih dana....... a,iznenadjenja nikad nepravim posto da mogu na dupe bi ispricala sve o iznenedjenju!