NESTO LEPO

E jos samo neko treba da rastuzi i Novu Istu i onda svi mozemo samo da kukamo, pa bar je ta cura uvek duhovita i razigrana...Oprezno sa tim bivsim ljubavima, ima nas osetljivih, lako pustimo suzu...

aaaa, nema piva džabe...samo iz 1 u 1
Pa sta reci, to sigurno spada u nesto lepo, ali neka hvala, probacu nesto drugo, zestoko...
Meni je bas gotivan ovaj fazon sa cokoladnom bananicom, ali ta moja, kojoj bi hteo da poklonim bananicu, bi to protumacila kao novi pokusaj manipulisanja...:confused:
I ti sad budi pametan, pa smisli NESTO LEPO... :confused:

sve sto je za vas lepo, nezno, romanticno, seksi, sve sto bi ste priredili osobi sa kojom ste kao iznenadjenje, ili ne bas kao inenadjenje ali svakako kao jedno lepo popodne, vece, noc..ono kako vi to zamisljate i sve ono sto znate da on/ona voli. da cujemo, od obicne cokoladice do gajbe piva :wink:

Jebemliga, ja kad ocu da opravim neko iznenadjenje uvek zajebem stvar...
Nikad da ukapiram...

Daj neku ideju?

kao iskusna "papuca" isunjam se iz kreveta pre nje, skuvam kafu, donesem u krevet, malo cokolade (ako je ostalo od sinoc), zapalim joj cigaru, poljubim u vrat, pa kad se promeskolji u usta (onako cmokic samo ovlas).....i onda nastaje najlepsi jutarnji osmeh i najtopliji zagrljaj....koga boli uvo sto sam PAPUCICA DECENIJE ONA JE SRECNA...:heart:

P.S. a posle par dana dobijam najjace SNENOKLE na planeti

Back