Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 81.864
Није те питала?
Питала ме да преузмем њено презиме, али ме није питала за женидбу...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Није те питала?
БзвПитала ме да преузмем њено презиме, али ме није питала за женидбу...
Men je skroz nebitno ko ce cije prezime da uzme,bitno je da se ljudi vole i tu i tamao po nekad da se "varaju"pitanje važi za oženjene i ne oženjene i za razvedene muškarce
Da li ste vašu devojku koja vam je postala supruga pitali “draga da li želiš da zadržiš svoje prezime?
I zašto niste pitali ?
Pogledajte prilog 1409461
Oh ne!Ех...сад је касно...
Бићеш сам
ŠtetaМјок...
Men je skroz nebitno ko ce cije prezime da uzme,bitno je da se ljudi vole i tu i tamao po nekad da se "varaju"
Men je skroz nebitno ko ce cije prezime da uzme,bitno je da se ljudi vole i tu i tamao po nekad da se "varaju"
Jok samo sam jednostavanЈао, што сте ви премодерни, пардон постмодерни...
Bivsa supruga mi i posle 27 godina od razvoda nosi moje prezime, nisam uopste insistirao da ga pri vencanju uzme, naprotiv, ostavio sam njoj izbor ali ona je insistirala jer je njeno devojacko prezime, hmmm, smesno (tipa Torbica, Guzina...). Ali sam insistirao da odiustane od mog prezimena, pogotovo jer nismo imali dece, nije htela ni da cuje, kazala je "Ceo zivot sam patila zbog prezimena i nadimaka koje su mi davali a ti si mi dao bar jednu dobru stvar, prezime zbog koga me nece za.y.ebavati".
Sadasnja supruga, sa kojom sam u braku 25 godina, nije uzimala moje prezime, to je njena odluka a meni to ne smeta. Deca imaju moje prezime, to mi je jedino bitno.
Зато што венчањем постајемо породица.
Породица ће се проширити и децом.
Породица су мама тата и деца.
Ми смо једна породица, и треба да имамо једно породично име, и да у осносу према другима наступамо јединствено, једним именом (породичним).
Jok samo sam jednostavan
Сунце ти твоје, ДругоСрбијанерско...
Ко би реко...
Зато што венчањем постајемо породица.
Породица ће се проширити и децом.
Породица су мама тата и деца.
Ми смо једна породица, и треба да имамо једно породично име, и да у осносу према другима наступамо јединствено, једним именом (породичним).
I sve to sto svoje prezime ostavlja i tvoje uzima ?
![]()
Zabole me za nju, da naletim na ulici na nju ne bih je prepoznao, toliko smo "bliski", mislim da je nisam video 25 godina najmanje. Mada na nju "nalecem" na spisku clanova Inzenjerske komore Srbije, ima nas cetvoro sa istim prezimenom medju licenciranim inzenjerima, bivsa mi supruga, moj brat, njegova supruga i ja - ranije sam se zezao, svi Topalovici sa spiska mi u rodu.Ову прву тужи... да те ова друга не тужи...![]()
Нисам сигуран да сам разумео шта питаш?
Kao jednostavan covekКао једноставан организам...
Kod mene kolegica na poslu zadrzala od prvog muza prezime,sad se udala cetvrti put i muz uzeo njezino prezime....rekao neobicno mu zvuciМаријана Матеус је задржала презиме од трећег, четвртог мужа...![]()
Даље нема!Kod mene kolegica na poslu zadrzala od prvog muza prezime,sad se udala cetvrti put i muz uzeo njezino prezime....rekao neobicno mu zvuci
Najsladje je zabranjeno voce..Nek se preziva kako oće.