Nesto bolje dolazi. Zivot vecni.

A kako se zove vaskrsenje u tvojoj varijanti ako dobijaš drugo telo?...Šta je to nego kloniranje?
nije jer dobijaš novo telo

"Nije svako telo jedno telo, nego je drugo telo čovečje, a drugo skotsko, a drugo riblje a drugo ptičje. I imaju telesa nebeska i telesa zemaljska: ali je druga slava nebeskima, a druga zemaljskima. Druga je slava suncu, a druga slava mesecu, i druga slava zvezdama: jer se zvezda od zvezde razlikuje u slavi"

ovo smrtno se pohranjuje a dobijaš duhovno nebesko telo poput anđela jer se neće rađati i množiti.

"A ovo govorim, braćo, da telo i krv ne mogu naslediti carstva Božijega, niti raspadljivost neraspadljivosti nasleđuje"

nije jer dobijaš novo telo

"Nije svako telo jedno telo, nego je drugo telo čovečje, a drugo skotsko, a drugo riblje a drugo ptičje. I imaju telesa nebeska i telesa zemaljska: ali je druga slava nebeskima, a druga zemaljskima. Druga je slava suncu, a druga slava mesecu, i druga slava zvezdama: jer se zvezda od zvezde razlikuje u slavi"

ovo smrtno se pohranjuje a dobijaš duhovno nebesko telo poput anđela jer se neće rađati i množiti.

"A ovo govorim, braćo, da telo i krv ne mogu naslediti carstva Božijega, niti raspadljivost neraspadljivosti nasleđuje"
Vaskrsenje će se dešavati na zemlji...bar tako paravoslavlje uči, ako si pravoslavac...
Duša se vraća u telo...
A ja te pitam, ako to telo nije tvoje nego neko drugo, onda to nisi u potpunosti Ti...već klon...

važno da vi satanisti znate u šta verujete :D
Evo definicije ko ste haha.Jasno sve
spiritizam (prema engl. spirit < lat. spiritus: duh, dah), u parapsihologiji i religiologiji, okultistički nauk koji počiva na pretpostavkama da ljudska duša nadživljava tjelesnu smrt, te da je s pomoću određenih osoba (medija) ili tehnika moguća izravna veza s pokojnicima; zazivanje duhova, nekromancija.

Necemo bogu da verujemo nego cemo verovati satanistima okultistima haha.
Ja mislim i da verujes da je moguce i dozvati dyha pokojnika.
Ako je besmrtan sto da se ne javi kad ga dozives haha
ako je bog rekao da će govna vaskrsnutu
Vaskrsenje će se dešavati na zemlji...bar tako paravoslavlje uči, ako si pravoslavac...
Duša se vraća u telo...
A ja te pitam, ako to telo nije tvoje nego neko drugo, onda to nisi u potpunosti Ti...već klon...
ne možeš biti klon ako imaš dušu, ako nemaš onda te klonira ako ti nađe prah :D

Da li sam ja tebe nekada nazvao satanistom uprkos neslaganju...?
Satanasta si ti
naravno da se nisam tako deklarisao

ali meni to ne smeta samo ukazujem sa kakvom purgerkom si se udružio i kako te zavodi da misliš kao ona.
uopšte nema veze ko u šta veruje za tebe je bog jehova, za mene bog nema ime i nikakve veze nema sa tim demijurgom .
a bibliju svako može da tumači ko je čitao i uglavnom su teme o bibliji. dugo sam ja ovde da bi padao u vatru , samo ne tolerišem mešanje porodice i zato nek joj bog da sve onako kako misli i šta mi misli . jel pošteno?

naravno da se nisam tako deklarisao

ali meni to ne smeta samo ukazujem sa kakvom purgerkom si se udružio i kako te zavodi da misliš kao ona.
uopšte nema veze ko u šta veruje za tebe je bog jehova, za mene bog nema ime i nikakve veze nema sa tim demijurgom .
a bibliju svako može da tumači ko je čitao i uglavnom su teme o bibliji. dugo sam ja ovde da bi padao u vatru , samo ne tolerišem mešanje porodice i zato nek joj bog da sve onako kako misli i šta mi misli . jel pošteno?
Ma Ok...kao što vidiš ne ljutim se ja...samo kažem...nemoj drugom što tebi ne želiš da čine...

Razumem da se nekad neke stvari moraju nazvati pravim imenom...pa sad da je nešto od satane jeste...ili ovo ili ono...
Zato hajde da bez njega nađemo šta je Božije...

A što se tiče tvoje diskusije sa Anom...nisam sve pratio a i ne volim da se mešam u ničije odnose...
To vi raščistite...

Ma Ok...kao što vidiš ne ljutim se ja...samo kažem...nemoj drugom što tebi ne želiš da čine...

Razumem da se nekad neke stvari moraju nazvati pravim imenom...pa sad da je nešto od satane jeste...ili ovo ili ono...
Zato hajde da bez njega nađemo šta je Božije...

A što se tiče tvoje diskusije sa Anom...nisam sve pratio a i ne volim da se mešam u ničije odnose...
To vi raščistite...
to svako za svakog može reći "satanisto" jer vidi drukčije, zato i argumentujemo i razgovoramo. evo ti si satsnista i šta sam postigao, ništa. ako si paljevina onda jesam postigao, jer podsvesno imaš satanizma u sebi, a satanizam je negacija dobrog a u životu smo radili loše stvari, nema tog ko nije, znači u nekim slučajevima smo satane. petar je bio satana jer čak je mislio da čini dobru stvar ne sluteći da priča ljudskim planom da će spašavati on Hrista.
satanisti kao sekta su klovnovi koji znaju biti i opasni po nečiji život.

to svako za svakog može reći "satanisto" jer vidi drukčije, zato i argumentujemo i razgovoramo. evo ti si satsnista i šta sam postigao, ništa. ako si paljevina onda jesam postigao, jer podsvesno imaš satanizma u sebi, a satanizam je negacija dobrog a u životu smo radili loše stvari, nema tog ko nije, znači u nekim slučajevima smo satane. petar je bio satana jer čak je mislio da čini dobru stvar ne sluteći da priča ljudskim planom da će spašavati on Hrista.
satanisti kao sekta su klovnovi koji znaju biti i opasni po nečiji život.
Ok u pravu si.
Ali zašto bih ti rekao da si satanista?...tebi ili bilo kome...
Ja nemam potrebu za tim...

Slažem se i sa tim da je to plata...pa i Apostole premlatiše i oni odoše srećni jer su radi Hrista primili platu...

Ali zašto bih ti rekao da si satanista?
sve i da hoću da budem satanista ne mogu jer ne verujem u takvo biće . satanisti mogu biti samo oni koji veruju u njega
Ne vidim Boga pa verujem u njega...nije baš sve tako kako kažeš...
normalno što bi moralo nešto što važi za mene da važi i za tebe
ja idem linijom uverenja ti linijom ubeđenja.

Back