NESTASNE GODINE

• Začetnik teme Začetnik teme pady
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Callan je sad slep na jedno oko i ima veliki oziljak na bradi. I malo cudno izgleda :confused:
Ova serija jeste definitivno najbolja u svom zanru. Do sad je niko nije dostigao po kvalitetu. Ja sam najvise gotivila Boltona i krivo mi je sto jedino o njemu ne moze nista da se nadje na netu :(

http://www.imdb.com/name/nm0689480/
http://www.geocities.com/TelevisionCity/Satellite/5995/jon.html
jedino sto sam nashla :confused:

bila je skoro serija na stankomu
skoro-pre godinu dana ja mislim...ali nisam gledala od pocetka nego od dela kada je drezik vec bio tu
jes da je za tinejdzere ali mnogo je dobra...chak je i moja keva gledala 90 i neke :lol:

Da vam kazem, ja sam tu seriju gledala, a imala sam 23 godine kad se prikazivala -1998. Totalno me bila zaludela, nisam je propustala, spremam ispit i cekam ceo dan da je gledam uvece! Boze, kad se setim! Jeste li znali da su Anita i Drezik stvarno zajedno? Bar su bili tad!

saznala sam to jos dok se prikazivala serija....
i ja sam isto cekala ceo dan ....i to je bilo ono...rezervisano vreme za seriju...nema propustanja...
doduse imala sam tada 13-14 godina....
i bila zaljubljena u boltona :hahaha:
volela bih da puste opet.....od prve sezone.....
ali ono kada predju u drugu shkolu....tu je malo pokvarena serija po meni....
a onu Niki i Kurta nisam mogla ochima da gledam...
niki pogotovo,nervirala me....uf :otkacio:

Uh,pa Boltonje je , kad pogledas, bio faca,sad tek vidim!!:rumenko::rumenko::D

A isto smo brat.sestra i ja po ceo dan samo o seriji mislili,samo cekas vece...Pa kad se okupimo,i pocne spica,au,srece i skicanja!!:D:mrgreen::worth: Opsesija prava.

Da,kad se promenila zgrada,pa i ekipa,nije isto bilo.

Ja se posebno secam epizode kad su se Nik i Dzodi smuvali,pa kad je Nik umro,plakala sam...:sad2::sad2:

Neretko gledam i na Y.tube-u,nezamenljivo osecanje:heart:

Aaaaaaaaaaa najbolja serija na svetu! :heart: Ja sam najvise volela Jolu.
plezkr6.gif

yola%.jpg

2005_december.jpg

heartbreakhigh4.jpg

heartbreakhigh5.jpg

carhbh.jpg

Jao sad sam se setila ove serije i koliko sam je volela! Ona prva postava je dobra mada su mi bolji Anita,Drezik,Rajan i ostali. Anita i Drez su mi bas sladak par,obozavala sam epizode kad su se njih dvoje muvali!!!
Najbolje mi je bilo kad je Drez okrenuo knjigu naopacke i poceo da izvodi gluposti zato sto nije znao da cita!

"Ja sjećam se, e."

Serija se emitovala dok sam išao u školu.
Događanja iz serije su bile glavne teme za razgovor na odmorima.
Stvarno dobro smišljena serija.
Malo je izgubila smisla kad se srušila stara škola, ali ipak bi je gledao opet od prve do zadnje epizode.

Zaista sjajna serija vraća me u neko lepše (bezbrižnije) vreme kad sam sa nekih 15,16 god. obožavao da gledam ovu serijuna na 3K, našao sam samo prvu sezonu ove serije i to kao TV-rip sa stankoma nigde i kod nikog nisam uspeo da nađem ostatak serije ako neko ima nek se javi na pm.upravo pregledavam 1 sez. i idalje mi je serija odlična i voleo bih da je imam kompletnu. :worth:

Back