Nestašluk

Desilo secproletos ali sad je isplivalo na u razmišljane i treba obraditi i svariti.
Zadnji put kada sam sa bivšlim "jela govna" bilo je leto pre korone. Nesto smo se slučajno sreli i izglupirali se skoro 3 nedelje. Meni je tada to bilo za tolerisanje jer mi je veza sa mojim dragim malo zabagovala a on nije bio u gradu zbog posla. Razmisljala sam i oprekidu.
Kada je bivsi otputovao a moj dragi se vratio nekako su se izdešavale neke stvari i sve se posložilo i nekako smo prevazisli i resili sve ono što nas je žuljalo. Naravno nisam rekla dragom za moje "lutanje".
Međutim proletos (kao na filmu) stuze mi pp na fb od bivšeg da ćectog i tog dana dolaziti iz inostranstva da resi neke papire da će me zvati.
Zvonio je nepoznat broj i pretpostavljala sam da je on i nisam se javila.
Đavo je hteo da sam i ovog puta bez dragog, ponovo je na putu.
Ponovo je zvao i hajde da se javim par rečenica i ćao. Međutim vrlo brzo smo se dogovorili za kafu... i posle kafe.
U njegovim očima vatra, u mom stomaku leptirići, da ima neki merni instrument merio bi veliko pozitivno naelektrisanje
Posle tri dana on je zavrsio papaire i otišao. Ispratila sam ga do nekle.
Nasa zajednička veza po mom je moja najbolja veza. Prekinuta je posto smo otkrili da smo oboje sebični. On je hteo da ide u inostranstvo, ja sam hzela da ostanem. Nismo hteli da se prilagodimo jedno drugom. Rastali smo se ko ljudi.

Jedino je dobro što ne dolazi često jer bi često pravili "gluposti"

Desilo secproletos ali sad je isplivalo na u razmišljane i treba obraditi i svariti.
Zadnji put kada sam sa bivšlim "jela govna" bilo je leto pre korone. Nesto smo se slučajno sreli i izglupirali se skoro 3 nedelje. Meni je tada to bilo za tolerisanje jer mi je veza sa mojim dragim malo zabagovala a on nije bio u gradu zbog posla. Razmisljala sam i oprekidu.
Kada je bivsi otputovao a moj dragi se vratio nekako su se izdešavale neke stvari i sve se posložilo i nekako smo prevazisli i resili sve ono što nas je žuljalo. Naravno nisam rekla dragom za moje "lutanje".
Međutim proletos (kao na filmu) stuze mi pp na fb od bivšeg da ćectog i tog dana dolaziti iz inostranstva da resi neke papire da će me zvati.
Zvonio je nepoznat broj i pretpostavljala sam da je on i nisam se javila.
Đavo je hteo da sam i ovog puta bez dragog, ponovo je na putu.
Ponovo je zvao i hajde da se javim par rečenica i ćao. Međutim vrlo brzo smo se dogovorili za kafu... i posle kafe.
U njegovim očima vatra, u mom stomaku leptirići, da ima neki merni instrument merio bi veliko pozitivno naelektrisanje
Posle tri dana on je zavrsio papaire i otišao. Ispratila sam ga do nekle.
Nasa zajednička veza po mom je moja najbolja veza. Prekinuta je posto smo otkrili da smo oboje sebični. On je hteo da ide u inostranstvo, ja sam hzela da ostanem. Nismo hteli da se prilagodimo jedno drugom. Rastali smo se ko ljudi.

Jedino je dobro što ne dolazi često jer bi često pravili "gluposti"
a u Niku ti je koji dečko,
ovaj što često putuje ili
ovaj što svraća kad ovaj otputuje
a onda potom i on otputuje?

Разочаравајуће. Нарочито с обзиром на то да је пре само месец дана писала овде како је тренутно, парафразирам ,,у јакој вези с потенцијалом за дуговечност", или тако нешто. Сад ми жао тог дечка после овога што сам прочитао.

a u Niku ti je koji dečko,
ovaj što često putuje ili
ovaj što svraća kad ovaj otputuje
a onda potom i on otputuje?
Iskritikovana sam što sam postavila ovo pitanje.
Pošto ne mogu da ga obrišem
na ovaj način ću da se izvinem miličici,
što sam istim ugrozila njenu privatnost i intimu.

I saćete svi da je rastrgnete kao da se nikom ništa slično nije desilo.. :(
Критика је сасвим на месту. То што се дешава увелико у свету није никакво оправдање. Очигледно је гризе савест због тога што је урадила, то је знак да је свесна учињене грешке.

Разочаравајуће. Нарочито с обзиром на то да је пре само месец дана писала овде како је тренутно, парафразирам ,,у јакој вези с потенцијалом за дуговечност", или тако нешто. Сад ми жао тог дечка после овога што сам прочитао.
Jeste jeste razočaravajuće. Slabost kod čoveka postoji ili ptlrema nekome ili prema nečemu. Neko uspeva da savladava svoje slabosti a neko slabije...
Iskritikovana sam što sam postavila ovo pitanje.
Pošto ne mogu da ga obrišem
na ovaj način ću da se izvinem miličici,
što sam istim ugrozila njenu privatnost i intimu.
Nema frke sve je ok ;)
Критика је сасвим на месту. То што се дешава увелико у свету није никакво оправдање. Очигледно је гризе савест због тога што је урадила, то је знак да је свесна учињене грешке.
Pa može se reći da me i grize savest...
Ali više me muči ta moja slabost prema bivšem. I bas onako kako sam završila blog srećacje što živi u inostranstvu inaće bi baš sebi zakomplikovala život..

Back