Psihologue
Buduća legenda
- Poruka
- 37.380
Uskoro shaljem adresar svojih neozenjenih drugara .Ima ih na tone i sami su!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Gazdarica:Da li ste znali da muskarcu za proizvodnju prosecne kolicine sperme koju jednom ejakulira, treba 2-5 dana, u zavisnosti od starosne dobi i zdravstvenog stanja ejakulatora, odnosno njegove funkcije nervbog i endokrinog sistema, kao i od spoljnjih cinilaca, te da period potreban da spermic nastane i razvije se do zrelosti za iz-let iznosi 70-100 dana? ...........
....da li verujesh da cesh unekim godinama imati takvog ljubavnika...i zar ne mislish da je sve individualno i relativno...a na kraju kazu..."bez starca nema udarca:......

teresa:Muka mi je od bioloskog sata....Ispada da treba da se udam pre 30 samo zbog sata...i sto je najgore moze ispast da ni ne mogu da imam bebu.... Nek kuca...
Kuca i muski...
Bez starice nema.... Sta se rimuje sa starica?
Jel vidiš gazdarice... stalno izaziva, provocira... brzo je zaključaj dok je još ovde!!kučka:Bez starice ( oko 30) nema krstarice....:-D aaaa...bas sam se setila:razz:
kučka:Bez starice ( oko 30) nema krstarice....:-D aaaa...bas sam se setila:razz:

a bez starca nema udarca..kučka:Bez starice ( oko 30) nema krstarice....:-D aaaa...bas sam se setila:razz:
jurodivi:a bez starca nema udarca..![]()
i jos jedna..
ne oru se doline bez matore voline...![]()

tacno..sinnke:Jurodivi, juri se i divi dok se ne iskrivi.![]()
jurodivi:tacno..sve sto visi mora jednog dana da otpadne...:-D i toga treba biti svestan...zato si ti car i zabole te kar..
![]()

E, to zna "piki", ona je lekar, valjda ...od 16. godine nam opada broj spermatozoida, hebote..samo što ih imamo zilion bilijardi ...hahahaha
Čisto da vas utešim..
Ee, a važnija je siićka zrelost od proste fiziološke...
Neko, bre, nikad nije spreman da bude roditelj, ni sa 50 godina, nikad..
) da ga mazim i ceskam.Godinaaaa..:-D
U mom okruzenju nema bas puno neozenjenih frajera u ranim 30-im. Ili su svi ozenjeni ili oni sto nisu su u vezama. Uglavnom malo ima slobodnih ali su i oni nekako nefleksibilni. Kakva su vasa iskustva u vasoj sredini?
Gde naci normalnog, neozenjenog, slobodnog muskarca u ranim 30-im,da nije mamin sin.? Ajde..samo posteno. I ozbiljno pitam, obzirom da ste redom siznuli na veze sa ozenjenim.:wink:

....evo jos malo...pa i ja upadam u tu grupu